36

Анонимен

преди 12 години

Отчитаме 36% спад в усвояването на евросредства на годишна база

35

НК

преди 12 години

Организирам събирателна кампания за средства, с които ще се наеме професионален убиец(или убийци), който да изтреби фамилията Рашкови, след което ще трябва да се скрие или да отлежи присъдата си ако го хванат. Има ли кандидати?!

34

vvv05bg

преди 12 години

DO 14 AKO TA PIPNA AZ SHE ZABRAISH DEKA E MAXALATA I KAFIAVO SHE PUSNESH V KIUSPETITKITE MEKERE TAKOVA

33

Анонимен

преди 12 години

Сега ще вляза в BTV новините да видя Бенатова какви сълзи ще лее за протежето си!След това ще разбера че лекарите са решили че *** ще мре,после че науча че ще го настанят в някой санаториум с 5 звезди заедно с *** си след което спокойно ще се радвам за бъдещето на България!

32

БАЙ КОЛЮ

преди 12 години

СЛЕД НОВА ГОДИНА ПРОКУРАТУРАТА ЩЕ ПОГНЕ И ЦАР ГОЦЕ ТРИПЕРОНИ.ПРОСТО НЯМА КАК ДА МУ СЕ РАЗМИНАТ ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА И КРАЖБИТЕ С МИЛИАРДИ.

31

бай Иван

преди 12 години

Цар Киро.Какъв цар може да е тоз *** бе?Някой го закриля много яко тоя,щом още не е осъден!!!

30

НК

преди 12 години

Сългасно чл 325, ал 1 от Наказателния кодекс в РБ, когато е налице извършване на непристойни действия хрубо нарушаващи обществения ред и изразяващи явно неувашение към обществото(в случая и чрез средствата за масова информация, показали поведението на лицето Рашков) се налага затвор до 2 години или пробция, и с общесвено порицание. Не се надявайте на ефективна присъда,тъй като си засужаваме жеста, защото ако беше друго обществото ни, то Рашков и компания отдавна нямаше да са между живите.......

29

Анонимен

преди 12 години

*** znaesh li kakvo zna4i tova neverniko

28

слави трифонов

преди 12 години

купил съм му билет за СПАЦЕНТЪР треблинка

27

Анонимен

преди 12 години

oko za oko zab za zab na toq i kontrolen drugo nqma reshenie

26

ТРЯБВА ЗАКОН

преди 12 години

Трябва да се приемат закони и да имаме Премиер с Топки а не с пола . Днешните закони приети от НС са за *** помощи . Не са виновни хората , ако имаш въшки взимаш мерки , не се чешаш до кръв защото се разболяваш от гангрена и умираш , въшките отиват в близкия ти и ако той не вземе мерки се затрива целия ареал .

25

чочката

преди 12 години

лекарите са продажни *** ! всичките до един ! този *** ще го пуснат и при първа възможност ще напусне държавата! Наистина няма такава държава...

24

Анонимен

преди 12 години

Кирил Рашков прекалява с безобразията си.

23

Циганин

преди 12 години

Уважаеми Българи, свиквайте с този жест. Ще го виждате все по-често и по-често от наша страна. Било то когато идвате да просите за заем, за работа, за храна. Вярна е приказката "Някой ден всичко се връща".

22

Свиреп

преди 12 години

За разлика от тъпата сбирщина в коментарника, ще запитам - защо на кухото ченге, което ми показва среден пръст, като минавам с мотор край него съсс 180 не се търси отговорност, а *** го скапваме за глупости ?!Не, че не е за затвора, ама за това ли се хванахте *** куки ?!

21

Анонимен

преди 12 години

Единствената справедливост ще дойде в момента, в който справедливостта се поеме от неправителствена групировка. Факт. Не ме търсете мене ДАНС, няма да я създам аз, щото съм овца като мнозинството, но силно се надявам някой ден да се създаде и с удоволствие ще я спонсорирам.

20

даевда

преди 12 години

A пък в скапананата ни столица вали сняг :)и един мармот завива шоколада ......*** шопи

19

Анонимен

преди 12 години

Много сте наивни.Търсите раздаване на справедливост от престъпници.Не се надявайте.

18

aaaaa-

преди 12 години

do 19--aaaaa stava,stava-za hrana na prasetata

17

Анонимен

преди 12 години

Е как е цирковата съдебна система днес ?