213

Василев

преди 12 години

Какво нещо даваме на света и още даваме!!!Мутра премиер дава акъл на европейските икономисти и лидери!!!Това е нещо уникално!!!Гарантирано от ГЕРБ!!!

212

байо от село

преди 12 години

Бедният дава акъл на богатия,та той ако няма в главата няма да е богат.

211

Въпрос?

преди 12 години

Защо Б. Борисов не откри Панаира на книгата в НДК?Или поне щанда с ... Винету?

210

EE

преди 12 години

По време на криза, дебелите отслабват, а слабите умират.Май ще останем само територия

209

Анонимен

преди 12 години

Споделям мнението на форумеца Алеко, че този екземпляр на снимката с нагъл поглед е внука на Бай ***! Дали на срещата на ЕС не си е показал обезкосмето, тлъсто и отпуснато тяло за да ги смае, като бай *** в банята пред чужденците!Все пак бай *** търгува с розово масло, а пък внука му кратуни!

208

Анонимен

преди 12 години

Това е бъдещият носител на Нобелова награда по икономика.

207

Анонимен

преди 12 години

Бойко, тия западняци кръв са проливали за техните социални придобивки и няма да се откажат така лесно. Не им давай акъл и не се бутай между шамарите. Утре ще кажат, ето вслушахме се в думите на българския премиер и ни катурнаха от властта.Пък и те едва ли са толкова прости, та да не знаят и по-добре от тебе какво да правят. Ще си вземат това онова от такива като нас, но ще си запазят стандарта. Както са правили винаги.

206

xaide de

преди 12 години

nqma li koi da my predpi6e lek za bezobraziqta koito cledvat cled vcqka negova nepremerena dyma?

205

SJ

преди 12 години

Този собственият си двор премете,че в другите гледа !

204

Анонимен

преди 12 години

Пази боже мутра да дава съвети!

203

Анонимен

преди 12 години

Борис-off, смисъла на всички икономически и политически съюзи е че "отличниците" помагат на по слабите "ученци"! И понеже си много "умен" ти твърдиш че ние сме "отличници" - сам ни слагаш в редиците на тези които трябва да помагат! Но ти и във вътрешната политика си такъв - вземаш от бедния народ за да даваш на преялите милиционери! ***, си Борис-OFF, върви си!

202

Гражданин за EРБ

преди 12 години

НИ СЪМ ВИНОВЕН АЗ..., НИ СЪМ ВИНОВЕН АЗ ЧЯ ЯМ БАНИЦАТА......ВИНОВНИ СТИ ВИА - КУЧИТА С КУЧИТА, ЧИ МИ ДАДУХТЕ БАНИЦАТА НА ТЕПСИА!!!КУНГРАЧУЛЕЙШЪН

201

Икономист

преди 12 години

Само Бойко Борисов може да спаси света от икономическата криза, глобалното затопляне, ултравиолетовата радиация и удар с астероид!!!

200

se

преди 12 години

Топлата вода е открита другарки и другари.Това е.Най после се намери умът на планетата да разгадае формулата на успеха .А тя е ,, НЯМА ПАРИ НЯМА ПРОБЛЕМИ".Признат откривател ББ отБГ .Сполай ВИ !!!

199

Тъпанар е !

преди 12 години

А бе този *** няма ли съветници които да му кажат, че срами държавата ни ? За две и половина години изпълни България с простотия, сега се опитва да направи същото с Европа. Той не е добре. Няма друг ( освен Мутраков), който да твърди, че най бедната държава е отличника на Европа. Говори се, че след речта на Мутрата останалите европейски премиери не спират да се смеят и да го хвалят. Те такова нещо не са виждали и чували от както се помнят.

198

дядо

преди 12 години

Време е да признаем,че Боко Кратуня е истински и единствен Бог ,нали зомбирана гейберастка гмеж

197

Rob Halford

преди 12 години

He is the painkiller This is the painkiller

196

AZENKENA

преди 12 години

Е край но време е да го направят Доктор хонорис кауза по всичкология. Абе направо да го вземат в европейския парламент и това Меркел, Барозо, Саркози да му дишат пепеляка.

195

Браво Борисов !

преди 12 години

Гордея се с нашия премиер. Барозу да си ходи. Искам да видя нашия Бойчо като председател на ЕК, а защо не и като президент на САЩ. Той е бил пазач на Бай Миле и само такъв като него може да извади света от кризата.Слабаците в Европа да се учат от нас - отличниците, 68 евро пенсии и 135 евро заплати за всички от Европа до САЩ. Кофинансиране му е майката. Те дан` са по убави от нас, както казва футболист 1 на света. Браво Боко, браво Свинарю. Бонжуар.

194

Кърлеж

преди 12 години

Давай Бойко мачкай здраво напред,с теб сме!Злобарите да цъкат по форумите,друго не им остава!