80

Пиперлиев

преди 12 години

Много българи не прозряха, че Боко е най- големият комуноонанист в България, а приближените му са най- големите капиталисти. Простаците гласуваха за него, но всъщност гласуваха за Вальо Златев, Цветелина Бориславова и още една дузина олигарси, които всъщност управляват България.

79

нов

преди 12 години

Роден от комунизма и закърмен с комунистическата идея. Израстнал и натрупал благосъстояние с подкрепата на комунистическите структури, Бойко е е най-хитрия от престъпниците, успял по безспорен начин да слее организирана престъпност и влас. Знаят го не само българите, а и Европа. Знае го и той самия. Всичко останало е пупулизъм.

78

Анонимен

преди 12 години

Голямо чакане падна, а червени уникални ***, хахаха !

77

kh

преди 12 години

Toi po dobre Boigo da si trae che e mnogo prost zaklevam se,samo kato gledah deto se izcepi kato go pitaha Germancite kakvo stava s 150 nerazkriti porachkovi ubiistva tapaka im vika.Kolegata Cvetanov s edin bager hodi kopae i vadi trupove bahahahha za smiah stanahme vse edno se varnal bai To6o daje toi ne beshe tolkova prost,a toia i e prost i aroganten naistina

76

Анонимен

преди 12 години

Браво Бойко, за ко сме те избрали, няма се даваш на червените дръвници, най-добре им наритвай кокалите вече.

75

Браво!

преди 12 години

На комунистическата *** никакви обяснения! Поздравления! Само мачкане и в ъгъла...Нека си знаят мястото!

74

Анонимен

преди 12 години

Тази така настървена опозиция защо не наскача срещу ученика Доган, който няма и един ден в народното събрание?!Не защитавам и Бойко, но *** са уникални ***. И аз да съм, няма да еб...вам за нищо.Атакистите и те като тях.

73

)

преди 12 години

платихте ли си вноските по ипотеките бе бунаци?

72

що не вземат

преди 12 години

атака и бсп да се сдушкат, заедно с дпс-то ще са новата тройка.

71

Анонимен

преди 12 години

Ко ще им се обясняваме на ЕС бе, вие национално достойнство нямате ли кой ги праща тия *** парчета в парламента не знам

70

Анонимен

преди 12 години

***,по това време човека е зает с мачле с приятели на игрище "Спортна София" в неговата градина - Борисовата.А и да иде в парламента,кво да им каже - прогнозата за времето или резултатите от снощните мачове?

69

Истината

преди 12 години

Защо повечето писачи смесват партии любими с проблема, че тоя народ трябва да знае какво ще правят с него. Ако аз живея добре и ми е уреден живота няма дори да погледна кой се бори за власт! Мисля, че на нормалните хора им омръзна да се правят експерименти! Как е възможно една страна, която е колкото един град в чужбина по население да има толкова проблеми? Ами там се оправят само с един кмет и съвет!

68

Анонимен

преди 12 години

до ivanгоркият, не стига, че ***, ами и трябва да се напъва да говори

67

Бойко е велик

преди 12 години

Какво сте се разтревожили бе алоу европа няма да ви вземе депутатските заплати циркаджии.

66

ivan

преди 12 години

За какво да ходи премиера и да се обяснява на някаква *** гадна пасмина, която само му организира протести?

65

Гургулков

преди 12 години

Доколкото ми е известно, в Брюксел се събират политици на високо ниво за да решават текущи проблеми на ЕС, какво ще прави наш Боко там, не ми е много ясно, та той разбира само от тенис, футбор и насилствено печелене на избори.

64

до14 Wiktor ot mrawk

преди 12 години

Викторе ,ти на заплата ли си като *** или си много прос?

63

Анонимен

преди 12 години

Всички комунонанисти трябва да бъдат разселени в Куба и Сев. Корея и да оставят народа да живее както си иска аман от интриги и манипулации.

62

народен будител

преди 12 години

доиде време да покажем на света,че и ние българите сме европеици и достоини последователи на левски и ботев.че сме хора а не стадо,***.целия свият излиза на улицата и протестира да излезем и ние на мирен протест-окупираи софия.да покажем,че не искаме да ни експлоатират,че не искамче да се засторпорияват заплатите,че не искаме да скачат цените всеки ден,че не искаме да сме безработни и социално слаби европеици а управлияващтите да трупат милиони на гърба на народа-окупираи софия циялата истин

61

РасПутин...

преди 12 години

България ТРЯБВА да върви напред! КОМУНОИДНАТА *** иска ВСИЧКИ да завлече на дъното, там, където безвъзвратно се е насочила. Няма да мине! Да отиват в историята, ние искаме БЪДЕЩЕ за децата ни!!!