211

до 209

преди 12 години

Излезте,аз идвам с греди,пирони и въжета...! Теб пръв ще одера!

210

Анонимен

преди 12 години

208 Малеее! Гербера все с тояга плаши! нали си няма акъл за друго:)))))

209

До 205

преди 12 години

Земеделците стачкуват защото за 1 дка им се плаща 0.25ст субсидия,така както на българските майки се плащат детски добавки изборно.Въпросът тук е,че има много резерви,които да доведат до съиране на средства за пенсии-намаляне на държавни чиновници,премахване 4часов ден,спиране на ненужните разходи/ремонт на Партийния дов,нови коли/,всеки да си плаща-ще му се намали РЗ.Та воята не е ли намалена?При 400 лв чисто вземам 295.Но си плащам,а те не искат.Защо ни са тогава?На мафията да се отреже глават

208

stanlei

преди 12 години

И така не само *** са виновни за положението на НОИ . Ами колко от работодателите плащат осигуровки на минималната работна заплата а броят пари на ръка на работниците си . Е да ви кажа и аз не съм съгласен на мен да ми вземат примерно по 100 лв на месец а на друг които взема същата заплата като мен да го осигуряват на 270 лв да му вземат 20 лв на месец данък обществено осигуряване . Методите според мен са да се накарат горе посочените работодатели да внасят реални осигуровки на работниците

207

До № 206

преди 12 години

..."Революция незабавна !".... И после какво ще стане? Още по-голям глад и по-голяма мизерия! Или ще потекат реки от мед и масло? Какви са тези клишета? Активно гражданско общество, обществена организация, ама на бюджетна издръжка, а? Начинат е по единично и всеки за себе си да се оправи, има начини много, а не да се разчита на орагнизации, комисии, профсъязи идруги.

206

до 209 wiktor

преди 12 години

Вики,2/3 от блока в който живееш не е народа бе муци....

205

Мария

преди 12 години

Няма да съберете и 200 души в подкрепа на Герб - не виждаде ли, хората се отвратиха от вас, и тези,които ви гласуваха, защото ги измамихте! Ако сега са изборите,няма да съберете и 1 процент!

204

mkati

преди 12 години

Do 206 i 207 Абсолютно сте прави.Бойко Борисов се самоизбира и провъзгласява за командир.Не трябва да му позволим да ни унищожи.Свобода или смърт,ножа е опрял на кокъла и връщане назад няма.

203

Аребе

преди 12 години

Изледте бе,виткуре,а не се барикадирайте в парламента,защото и там ще влезем и ще ви извлечем!

202

Ал

преди 12 години

Проблема с пенсионната система съществува не само у нас.Това е проблем на всички държави в Европа , САЩ , Канада , Япония . Не може нещо,създадено през 19 век от Бисмарк, да продължи да съществува почти без промени и в 21 век. По времето на Бисмарк средната продължителност на живота в развитите индустриални държави е била около 55 г.,а сега е около и над 80г. Раждаемостта е била с пъти по-голяма от сегашната.Е , излишно е да се убеждаваме за необходимоста от кардинални промени с тази система.

201

Анонимна до 194

преди 12 години

Аз може да лапам бахура,но повярвай ми знам за какво го лапам,взимам отношение в момента,защото съм заинтересована за народа си,а не защото си нямам,поне ми стигат при това ,че работя от собствения си дом,а ти го *** и ще продължаваш докато си на тоя свят....да видим кой е балъка,а ***...

200

Анонимен

преди 12 години

е как искаш да конфискува парите на олигарсите, като той също е част от тях;-) сам ли да се обере? излъга народа с ала бала приказки, никакви действия и това е резултата, а исе задълбочават проблемите.

199

Анонимен

преди 12 години

209Ми хайде излезте де! нещо не ви виждаме:)))))) Аман от дебелогъзи гербери тип "Фидосова":)

198

Schweizer

преди 12 години

И да протестирате, и да не протестирате. И да вдигнете възрастта за пенсиониране от 01.2012 и да не я вдигнете, бъдете 100% сигурни че най-късно до 1 година, така внезапно ще ви се наложи да се пенсионирате на 65 годишна възраст под диктата на Брюксел, че свят ще ви се завие. Горещо се надявам когато това се случи БСП да са на власт и да пелтечат като виновни първолаци пред комисар на ЕС и да се чудят как да обяснят на хората за случващото се.Само тоягата ще вкара Бай *** в правия път.

197

БГ

преди 12 години

Та това синдикати ли са?Защо не кажат на Бат ви Бойко и Дянкова истината-къде изтичат парите за пенсии ,здраве,та дори за БДЖ?Отиват при богатите олигарси и при ***,нали са им изборен електорат.С тях те спечелиха изборите.Знаят,че на следващите избори пак ще спечелят.Бат ви Боко се е самоизбрал.Народа не го е избирал.Сега тоталитарно коли и беси.Квото каже той - това става.Да богатее още и още.Една мутра ни управлява и всички му пляскаме за това.Браво народе овцедушен!!!

196

!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

преди 12 години

Революция незабавна !ГЕРБ на бунището на историята,катопоредния провален проект на ДС !Създаване на активно Гражданско общество, в противовес на олигарсите и купените медии !Кризата не идва от долу,тя е създадена от хора с много пари, които сега са хора с ИЗВЪНРЕДНО много пари !Парите не се губят, само си сменят собственика, в общия случай, средната класа плаща цената, а най-бедните са загубили каквито и да е било ценности и една им е мисълта ХЛЯБ !Все повече българи искат милостиня в София

195

georgi

преди 12 години

*** продажниците.. гнус ме е от тия протестиращите. Вчера ме спряха на петолъчката, заради протеста на земеделците.. колко ги псувах мамицата им ***. Станаха милионери, а сега протестират и за още. Опънали едни големи маси, ядът кебапчета и пият бира а тракторите им блокирали движението. Нека ги оставят за една вечер там без охрана, лично ще отида да им нарежа гумите.. И тия от БДЖ-то.. в продължение на години са си го мятали от единия крачол в другия и взимат заплата за това..

194

Анонимен

преди 12 години

Обикновените хора няма да плащат за това,че правителсвото не си направи труда да конфискува пари и имущество на незаконно забогателите.Бойко вместо да натисне олигарсите,кото окрадоха България се е насочил срещу най-бедните слоеве на населението.Така няма да стане.

193

до 193

преди 12 години

ги виждал ли си дрешки за 2000 евро та плямпаш

192

анонимнъ

преди 12 години

Криво ми е, че имам две малки дечица и виждам как не мога да смогна, защото не е само въпроса до ГЕРБ, ами и до преди ГЕРБ и след него. Няма честни политици, голяма карма ги чака:))) Отиде си Васил Левски и с него българския народ.