156

BATI GOIKO

преди 12 години

AZ STE GI PODKREPIA KATO OKA4A FURAJKA NA HUIA SI

155

Smqh

преди 12 години

Koqto i instituciq da izleze da protestira vsi4ki sa sre6tu neq. xaxaxaxxaxaxa

154

гари

преди 12 години

181, тебе пък кой те пита. Ти за всичко питаш жена си, за сметка на това. За щастие такива като тебе са или в лудницата, или са малко на свобода:)

153

..

преди 12 години

когато всички мизерстват, защо за тях да е различно

152

ами добре тогава

преди 12 години

Ако искате да пробваме още малко разединени и да преброим оцелелите? :) Ама може да не сме сред тях :)

151

Анонимен

преди 12 години

Nali 6tqhte da mahate 20-te zaplatki??? Nali e kriza ? Nqma pari za ni6to samo za 20 zaplatki i dulgi godini pensiika.

150

гари

преди 12 години

177, някъде напред написах, че българинът е тъпо ***. Още не се е сетил, че учителите работели до обяд и имат по 3 месеца ваканция в годината. Чакай, още не са се наситили свинете с полицаите и военните, но ще почнат и учителите. Че какво произвеждат тия учители? Такива като 166 ще стеснят кръга на единствените, които имат значение за страната до един - той самият. Това е болестно състояние и трябва да се лекува, но той още не може да го осъзнае.

149

Анонимен

преди 12 години

Аз лично никога няма да подкрепя полицаите в каквито и да е протести и стачки!!!

148

Анонимен

преди 12 години

Каквато държавата , такива и полицаите. Истината е, че работят в пълна мизерия. Имам познат дето са му дали само една зимна униформа и жена му се чуди кога да я изпере за да може да изсъхне до дежурството.

147

Анонимен

преди 12 години

че какво не им харесва на тези "пичове" в полицейска България?! та ние сме странта с най-много униформени на глава на населението в Европа...та може би и в Света

146

комисар тонев

преди 12 години

абе,вместо да дадът парите за СЪРДЕЧНО БОЛНИТЕ И ОНКОБОЛНИТЕ,те наще милиционери искат ПАК ДА ЛАПАТ, станахме най-ПОЛИЦЕЙСКАТА от всички ЕВРОПЕЙСКИ ДЪРЖАВИ......количеството не прави качество - ПРИЗЕМЯВАНЕ ПРИЗЕМЯВАНЕ и присвояване;))))

145

Хайде пак

преди 12 години

Добре бе, българи, всички си знаем полицията и дереджето. Само искам да ви питам, как искате вие да променим нещата? Добре, *** са, но ето, сега подкрепят народа. Ако сме умни ще използваме тази подкрепа, а няма да я оплюваме. Помнете, че и лекарите бяха ***, и учителите, и железничарите сега чета, че са ***. *** е навсякъде, но навсякъде има и Българи. Всички заедно трябва да изметем и ако честният полицай, един от нас, е ДО нас, можем само да се радваме!

144

гари

преди 12 години

166, ти си поредният неприознат гений!!! Предлагам ти следното нещо. Предложи на всички държави от Европейския съюз, на САЩ, на Канада, на Русия да си закрият армиите и полициите! Също и да се закрият болниците. Никакви лекари повече! Ама как така, за някакви болни ще се дават пари! Кой е болен, да си мре! Ще те предложат за Нобелова награда по икономика!!! Моменталически! Какъв титан на мисълта!!!!

143

до гари

преди 12 години

Хубаво пишеш но мат"ряла няма да те разбере.

142

Кроасанчо

преди 12 години

Какъв диалог искате, бе другари милиционери? Пенсионирате се на 45 години с 20 брутни заплати бонус за "добра служба". Държавата ви плаща осигуровките и пр. Не ми е ясно какъв диалог искате, тази година сте си дали 80 000 000 лв. извън предвидените трудови възнаграждения, а тези пари са от данъците на хората, които биете по митингите и хич не ви пука, че те са ваши братя българи. Няма диалог за вас.

141

гари

преди 12 години

Тоя 168 е от тоя тип ***, които търсят нещо в името на човека, което да подиграят (в случая "гари купър"). Такив хора са с нисък интелект, те са българите от вица за българския казан в ада - него никой не го пази, защото ако някой тръгне да бяга, останалите българи сами го връщат вътре.

140

до пацата

преди 12 години

кой се интересува от тебе? 20 заплатки брутни -ами да ви пенсионират и на 35години щото разкарвате проституки по адреса и дебнете бизнеса -бе, то няма кражба без да има милиционер вътре ,бе!ЕПА И ЗАТОВА ЛИ ДА ВИ ПЛАЩАМЕ???????

139

Анонимен

преди 12 години

Аз ако съм на мястото на правителството и ББ ще се опитам да получа заем от 200-300 милиарда евро да изкараме зимата.И като почна по азбучен ред тва учени,лекари полиция военни производители ,вносители, учители ще има за всички.И една нова АЕЦ ше дигнеме и самолети ще земем кораби рейсове и нови компютри за всички ученици ще има за всичкиДаже и за *** -които ненавиждам ще остане някой милиард белким станат хора поне малко да заприличат.После ще дигна малко БВП-то щот не може само на заеми.

138

Анонимен

преди 12 години

колега е вътре.....?

137

гари

преди 12 години

Пацата, не знам как са полицаите след пенсия, не познавам май такива. Но познавам няколко действащи и са момчета на място. Че има и много гнили сред вас, сигурно има. Ама аз от такива и бягам. Яд ме е, че такива, като тоя *** сус софтуера, не съзнават, че са най-гнилата прослойка от обществото, хейтърите, които са съсипвали и продължават да съсипват държавата ни. Никоя цивилизована държава няма да остави полицаите си да мизерстват. В САЩ какви привилегии имат? Ще не провери тоя ***?