143

РасПутин...

преди 12 години

Бог да пази правителството на България и премиера Бойко Борисов!

142

марксист ленинец

преди 12 години

Когато цитираш поставяй в кавички:)--Пак си дишал остаряло лепило от овехтялото издания на няколко поколения комунисти Наръчник на партийния агитатор.Явно още не си разбрал как в постовете се отделя цитата.Другари, да не се излагаме.Стар, но достоен комунист марксист ленинец и антистанишевец.Другари трябва да се работи, а не да се педерастее!

141

ОК

преди 12 години

Щом ще завишават пенсионната възраст нека е за всички. С други думи военни , полицаи и всички които сега се пансионират на 45 години ,да се пенсионират вече на 55 г.! Щом от две години и безплатен градски транспорт сте им дали ,значи имат привилегии достатъчно. Пак ще се пенсионират с по 15 години по- рано от другите ,не споменавам тия дето изобщо няма да се пенсионират (сегашните 30-35 годишни).

140

!

преди 12 години

ПРОКЛЕТИ ДА СТЕ !!!!!!!!!Вие майки, бащи, възрастни роднини нямате ли, бе *** !

139

123

преди 12 години

до 999 по всяка вероятност въпросният "другар" е гласувал за *** от бсп - а се опитва да си го изкара на друг

138

123

преди 12 години

да така просто защото там не живеят завистливи българи,и не ги е управлявал Жан, Симеон и Сергей

137

do 135

преди 12 години

E te sigurno s pensionna vazrast 55 predi tova, sa gi postignali teq rezultati! Ili ne chakai komunqgite sa sedqli ot poziciqta na "okral vsichko" i sa vikali vie razorihte darjavata za 4 godini kato se opitahte da stegnete kolana i da ni mahnete ot vlastta :)

136

НИЛ-АТС

преди 12 години

Шматко, ето за това трябва да се върне смъртното наказание!

135

Анонимен

преди 12 години

Хихихихихи! Един гербер сменя никове е щи се скъса да *** клавиатурата:) Абе анкоолу! Ще си строшиш пръстите бре:)))))

134

до 127

преди 12 години

В Германия, предстои да се вдигне възраста за пенсиониране до 67, все още не е вдигната, като предложението е това да става с по 1 месец на година и така някъде до 2029 г. мисля.Но трябва да се отбележи също, че средната продължителност на живот в Германия е с 10 г. по висока от тази в Бг., здравната систем функционира доста по-добре, и всеки който е виждал 70 годишен Германец знае за какво иде реч

133

до 130

преди 12 години

"Другарю, не разбираш от икономика, но поне се опитай да напишеш едно изречение без граматически грешки. Да ти посоча ли грешките или ще се допиташ до другите партийни другари или до ръководството за партийния агитатор? С партиен привет! Икономист."Другарю направи същото:) Когато цитираш поставяй в кавички:) Смирено моля да ме извините, че неграмотността на гербера е хронична:))) Хайде върви при откривателя на Сомалийския зали и открийте още някой:)

132

Шматко

преди 12 години

Я само си направете сметката колко души гинат по пътищата и от болести а са в трудоспособна възраст и са плащали данъци и усигоровки ? След което сметнете колко мъже работят до 60 г и умират на 65 г ? И чак тогава нека да се смятът колко са пенсиите колко са вдувишките надбавки и т.н. ! Дянков и останалите тиквеници от ГЕРБ трябва да се изправят а съд както и тези дето са управлявали 22 г преди тях и да се питат какво са правили . После наказанията трябва да са доживот или ОБЕСВАНЕ за геноцидът

131

гарант

преди 12 години

Внасяте, но не получавате! Гарантирано от ГЕРБ:) --Откраднато! Гарантирано от БСП!

130

nomer2

преди 12 години

Подкрепям те 97 - Пенка. Бих добавил "и децата им, и внуците им"!

129

до 122

преди 12 години

Дааа! Извинявай! Не знаех, че засегнах единственият икономист в държавата! Смирено моля за извинение и те оставям да се къпеш в орела на собствената си значимост:))) --Другарю, не разбираш от икономика, но поне се опитай да напишеш едно изречение без граматически грешки. Да ти посоча ли грешките или ще се допиташ до другите партийни другари или до ръководството за партийния агитатор? С партиен привет! Икономист.

128

TPE3BEH

преди 12 години

До 123:Не съм герберче. Анти БСП/БКП съм. Същите тези които сега ревът че на пенсионерите им били ниски пенсиите и че ще им увеличават пенсионната възраст, източиха пенсионния фонд в началото на прехода и сега живеят ухолно с парите от него.

127

nomer2

преди 12 години

Подкрепям те 97 - Пенка! Бих добавил "и децата им, и внуците им"!

126

Шматко

преди 12 години

В Германия вдигнаха пенсионирането на 67 г но тук в много отрасли на промишленоста навлезнаха много нови технологии които облекчават труда и позволяват това . Ватман напромер взима 3500 бруто работи 8 ч трамваря е утоплен (сауна) а в кабината има отделен климатик . Създава чувството че си пилот в самолет нови удобни и много бързи . Тук също има корупция , мафия и се краде но се прави и много за хората . У нас всичко е допотопно убеждават ни че сме мързеливи и крадът с ухота за това и мрем

125

Анонимен

преди 12 години

Внасяте, но не получавате! Гарантирано от ГЕРБ:)

124

999

преди 12 години

На менда и името й гадно ,срам нямат,какво самочувствие,каква наглост,така ви се пада катогласувате за ***,да стягаме куфарите-където й да сме ще сме по добре от тук,да ни унижават в собствената ни държава - крадци,лъжци,откачалки