24

22

преди 12 години

22, Не, пич. Брюксел си е ОК за България, ама като избирате само завършени престъпници да ви управляват как искаш да се оправите????????????

23

edin

преди 12 години

Преди ги назначаваха от Москва, сега - от Брюксел...А резултатът е ...плачевен.

22

Анонимен

преди 12 години

Мизерния живот на българина е дар от Брюксел

21

Кога?

преди 12 години

"Ковачева е съпруга на Венцислав Караджов, който е член на ЦИК от квотата на БСП."А кога ГЕРБ и БСП ще се съберат със старото си име БКП ? Не сме народ, а ***. 20 години ви претоплят една и съща манджа и вие се радвате, като ***.

20

Анонимен

преди 12 години

Всички са овързани като свински черва....Нема никой, който де не е на някой - някой.

19

Анонимен

преди 12 години

Koйто и да сложат правосъдието в България смърди на корупция! Да се уволнят всички съдии и в Белене!!!!!!

18

Анонимен

преди 12 години

аве,бочето ли назначава или отвън му диктуват?

17

БАШ-ЦИГАНИН

преди 12 години

Боко е пич.... Прави каквото може, поне опитва... :)

16

до РЕNE

преди 12 години

Не е за всяка кратуна да разбере всичко...Требе и мозък да има в нея ...Така, че по-добре си седи в тоалетната и не хаби клавиатурите...

15

Анонимен

преди 12 години

Естествено, че трябва да е одобрена от господарите от Брюксел.

14

за 11

преди 12 години

Моля те, това че стандарта ни е доста по-нисък от западноевропейският съвсем не означава, че между "запада" и бг има ИДЕОЛОГИЧЕСКИ разлики! Това е много вредна теза и е крайно време тя да бъде изоставена. Ако приемем, че сме различни като светоглед, ние не само че няма да стигнем тяхното ниво, но сме обречени и на изолация и то при положение че сме пълноправен член на ЕС и се борим да влезем в Шенген. Сами да се изолираме по такъв начин е голяма глупост.

13

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ!

12

PENE

преди 12 години

Тая , разбрахме за кого е женена ....! Но не разбрахме , каква е на Цецко Шлиферът !?Както добре знаем - в Съдебната Власт ( а и не само там ) , не се назначава никой , който не е човек на Цецко !А освен това не разбрахме , на кой прашен път или кръстовище , я е срещнал Боко Тиквата - знаем , че той министрите там ги намира .... !

11

STARBUCKS-USA

преди 12 години

До 9Аз да ти кажа честно се страхувам,че по скоро ще си останем балканска държава ,от колкото част от цивилизована Европа.

10

за 7

преди 12 години

Докато България се държи като поделение на Брюксел тя няма да е полезна нито за своето общество, нито за ЕС. Националната и културна идентичност е основата на ЕС. Не бъркайте идеята на Европейския съюз с идеята за комунистическият интернационал.

9

за 7

преди 12 години

Абсолютно си прав! Но има един проблем. Номинацията вероятно е направена в стил "нека види Европа, че тука....". Това е проблем. Това е логика в стил соцреализъм и той е вреден. Логиката че Европа е там, а ние сме тук е вредна за България. Ние сме в Европа и сме българи. Ние сме част от Европа, не сме отделна губерния, не сме колония на ЕС.

8

Did

преди 12 години

Брюксел е новото Москва!

7

STARBUCKS-USA

преди 12 години

Искаме Европейски Съюз,съобразяваме се и съгласуваме нещата с Брюксел.Искаме Шенген,спазваме законите приети в Шенгенското пространство.На който не му отърва,да не лае тук из форумите ,ми да слуша Ехото на Москва !!!

6

Анонимен

преди 12 години

Какъв е смисълът от неправителствени организации, ако ги направим правителствени? Няма смисъл.

5

Анонимен

преди 12 години

бойко е добър но за външен министър за министър прецедател е гола вода не може да се справи ми те в министерствата крадат повече от преди и той не може да ги конттролира , да вземем примерно даи сегашния началник на пловдив арабаджиев и вълков на враца са в управлението и са дали на всички не корумпирани началници най ниски оценки на атестацийте при високи резултати заради това че не плащат рушвет и това не стига до министъра :) е кога ше се оправим то във всички министерства е така :)