214

абе Митко

преди 12 години

Партия хАтака е роднинска.Болен щом напусна *** и не сте роднина с лидеров е редно и от партията да ви изключат.Ще се приемат роднините на Деница вече.

213

Мааамуай

преди 12 години

Найлошо за един мъж когато долната глава командва горната!Сайдеров е точно такъв ***!

212

до 218

преди 12 години

Във всички страни от Изт. Европа ще се добива шистов газ!Само тук руските ***, ще провалят този добив!!Защо ли?Ами за да могат руските , азиатски *** да ни държат за гърлото с доставките на газ!!

211

Ха–ха–хАтака

преди 12 години

Циркаджията Сайдеров падна до дъното и вече копау надолу!Така е , като се хвана с тази Капака и скапания и син, който има наглостта да се отрече от биологичния си баща Кин Стоянов!!!

210

Анонимен

преди 12 години

Боленчо да каже що досега подкрепяше Боко, а сега сме смениха позициите с Янето, който щеше да уволнява Боко. Циркаджии.

209

до 213

преди 12 години

***, дай линк с протест на бг народ пред някоя институция в България спрямо шистовия газ. ***!!!

208

Анонимен

преди 12 години

Воленсе чуди кого още да намеси в сапунката. А е толкова просто - сивия вълк взе от вълчето сочната млада мръвка и стана революция в глутницата

207

zdrav-prav-korav

преди 12 години

Taq stara barantiq iska zdrav K.... a ne Mek kato na bolen gorkata gena da se zanimava s pedali s meki pishki

206

MURDOC

преди 12 години

Една песничка от едно време да видите ,че нещата не са се променили много от тогава .Изпълняват Клуб НЛО Искам мила мамо в София да ида ,мойта мила Донка в София да вида.Още ли ме помни , или ме забравивече две години откак ме изостави .Хей, брей, Донке ле качвам се на влака Пуф-паф Донке ле, влака трака тракаЕто че пристигнах ,мале на перона ,липсва ми потфейла с цели десет бона .Въх, какво да правя ,качвам се в трамвая,тъй като адреса аз на Донка зная .Чук чук ,Донке ле, мое либе бело.Хей брей *** ле, как е в наше село ?В наше село Донке, всичко е законно.Ний сме положение ЛИКВИДАЦИОННО!За това избегах ,тук при тебе ида ,мое първо либе , ида да та вида .Хей, брей, Донке ле , искам да те гушна .Във леглото Донке ле, дай ми да се мушна .Леле мила мале ,тя каво ми казаСякаш че сърцето с ножче ми прерязаЩе отидеш *** първо при диспечера ,таксата да платиш, пък ела довечера !?ОХ,ОХ Донке ле,мигар си орташкакато магарицата навирила опашка .Занаят бе *** изкарвам си прехраната,тръгвай че отвънка чака ме охраната .Един депутатин цани ме от вчера Гащичките трябва сама да си изпера .Хай де чао Донке ле всеки със късмето Аз в ТКЗС-то Ти в ДПС-тоХайде чаоо,Донке ле..... всеки със късмето Аз в ТКЗС-то Ти в ДПС-то

205

Анонимен

преди 12 години

Преврата е направен отдавна..Воленчо чак сега се осефери

204

Анонимен

преди 12 години

207-ми, ако слушаш само Сидеров, няма как да знаеш откога се протестира против проучванията за шистов газ. :)))Цяло лято вървят протести, драги. Цяло лято от момента, в който Трайчо обяви, че смятат да дадат концесията за проучване на Шеврон. Имаш Гугъл - чети!

203

Анонимен

преди 12 години

продажна *** в зарвора срами БЪЛГАРИЯ СМЕШНИКА

202

Я, ПА ТОЯ...198.

преди 12 години

..КВО МУ Е НА ШИСТОВИЯ ГАЗ...??!КАКВО СЕГА ......ДА КУПУВАМЕ ПО-СКЪПИЯ РУСКИ ГАЗ ,ЛИ....??!!!АЙДЕ ...НЕ НАМ, *** ЧЕРВЕНА..И БЕЗ ТОВА ПАРНОТО МИ ПИЕ ПАРИТЕ ОТ ЗАПЛАТАТА!ПИЙ И ТИ , ЕДНА СТУДЕНА МИНЕРАЛНА ВОДА---ХЕМ ЩЕ ОПРАВИШ ОБОРОТА НА ФИРМИТЕ, ХЕМ Е И ПО-ЗДРАВОСЛОВНО!

201

БАЧКАТОР

преди 12 години

198-и , с Волен без Волен дайте да излизаме всички на протест защото ще ни *** майката амер. фирма и родния *** Боко. Разбиват шистовите скали с вода под налягане и токсични химикали и тая мизерия попада в подпочвените води и оттам реки язовири чешмата.. не е време сега за политика, дайте да се обединим един път всички българи да си защитим нашето си.

200

Анонимен

преди 12 години

Сидеров излетя в политиката така стремглаво, че все едно се сбъдна най-съкровения му сън. В предишните години този човек (незавършил журналистика журналист) беше образцов аутсайдер, без сериозно образование (завършил е само техникум по фотография), без особени постижения в живота, но с доста големи амбиции. Бил е години наред безработен, неоценен, без семейство, но явно дълбоко в себе си е вярвал в своята съдба. Писал е книги, за които мнозина твърдят, че са просто компилации на чужди идеи. Писал е и стихове, за които сведущите в поезията твърдят, че са бездарни. Няма да се учудя, ако (подобно на Хитлер) е рисувал и е искал да стане и художник, за да се прехранва поне с картините си. Тези дисонанси са твърде важни за оформянето на душевния му облик. Сидеров е негова противоположност, той е рязък, нервен, говори силно, на митингите крещи и ръкомаха (най-впечатляващ е неговия поздрав с дясна ръка, свита в юмрук), очите му блестят дяволски и излъчват буйство, държи се позьорски и явно обича публичността и славата. Доста е емоционален и дори страстен. Той постоянно въси вежди и има изражението на човек, който гледа в бъдното, едва ли не в отвъдното. Този човек е толкова нервен, че все едно е обърнал гръб на живота. За живота е присъщо веселието, радостта. А Сидеров миналата година посрещна дори вестта за бленуваното влизане в Парламента без да се усмихне и зарадва; посрещна тази вест със свъсени вежди и гневно изражение на лицето. На какво всъщност толкова се гневи Сидеров? Стихотворението започва доста рязко: Срамувам се от майка си и баща си дребни чиновници в редиците на Партията голямата ядачка на души. За да заяви това за родителите си, явно този човек е безкрайно гневен. На какво ли толкова е гневен? На Партията? Така се струва на мнозина, които настояват за антикомунизма на Сидеров. Едва ли е така oбаче .

199

!

преди 12 години

цирк "Атака" в цялата си прелест!

198

do 198

преди 12 години

Кога овчия ни народ е протестирал срещу шистовия газ бе, *** лъжлива???

197

Анонимен

преди 12 години

Добре помним как миналата година само Атака на Сидеров подкрепяше опитите на ГЕРБ да пробутат лобисткия закон за ГМО. ЕДИНСТВЕНИ те - Атака и Сидеров! Сега голям зор да се хареса на публиката. Ми освен за жълтите вестници, за друго вече не стават. :)

196

Анонимен

преди 12 години

баси ... от 3 дена само боленовата физиономия виждам в този сайт ... толкова ли няма друга тема

195

до 188

преди 12 години

Протест се прави когато насреща се вслушват защо протестират, иначе е безмислено, а в някои случаи и вредно.Аз съм инжинер, но ходих да подкрепя и лекари, учителите и полицаи. По време на протеста всички ни снимаха от МВР и към края мен ме привикаха за паспортна проверка, докато ме проверяваха и през станцията единия полицай ми обасни да не си търся беля, че можели за хулиганство да ме прибера и по бързата да лежа. Тогава му казх че и с тях съм ходил на стачка, ама той не ме разбра - *** народ