203

Томас

преди 12 години

202Няма работа студент от провинцията в софия - високи били таксите. Трябва да се спре сульовци и пульовци да учат за тоя дето духа, На България не й трябват миячи на *** с висше. На България й трябват хора, които работят. Един дядка с 7 клас, ще сложи огромна част от висшистите в малкия си джоб - защо, защото те учат масово ама само на хартия, на куха теория. Хората трябва да работят и да произвеждат. Който иска да учи, да учи - университетите не са прикритие за безкрайни нощи по дискотеки. Трябва да се спре постоянното наливане на пари от държавата за бройка студенти, които ходят 5 пъти по-често на дискотека, отколкото на лекции. Работа трябва и то не в софия, а по селата, колкото и да търсите лекото няма да го намерите работа трябва.

202

Анонимен

преди 12 години

Всички които не са от БСП са мръсни фашисти.

201

до СТРАНДЖАТА

преди 12 години

БРАВО СТРАНДЖА ! ДОБРЕ ИМ ГО КАЗА НА ТЕЗИ НАГЛИ ТЪРТЕЙЧЕТА ! ТЕХНИТЕ ДИПЛОМИ СЕ БИЛИ КОТИРАЛИ НА ЗАПАД- ХА ХА ХА ОХЛЮВИ ! КОТИРАТ СЕ НА МАСИЧКАТА ПРЕД *** В НЯКОЙ РЕСТОРАНТ ИЛИ ЗАПАДНА ДИСКОТЕКА ! САМО ТАМ СЕ КОТИРАТ !

200

един студент

преди 12 години

до 187 и другите малоумницизнаеш ли колко студенти едвам свързват двата края? държавата трябва да ги осигури максимално.. да могат всички които имат желание да учат и да се развиват!! колкото по високи са таксите толкова по малко хора ще могат да си го позволят.. знаеш ли как се издържа студент в София със заплата от провинцията?!?! то да не е само общежитие и такса нали трябва да се яде нещо

199

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

до 195 ГеоргиЕто ти си жив пример и олицетворение какви са Българските студенти........Неграмотен,неук,с недодялана граматика,озлобен от живота и своята безсперспективност,от безрадостното си настояще и бъдеще.....Наркомани,с единствената мисъл в коя чалготека да отидат и откъде да намерят пари да се надрусат вечерта......А селянина си ти,не мисли хората във форумите и нет- пространството....

198

Анонимен

преди 12 години

Студентите знаели езици:))))) Телешки, с доматен сос:)))))

197

Анонимен

преди 12 години

Стига сте плакали бе! Нали младите и умните избраха Бокича:))) Значи сега да си носят кръста! Малко им е! Аз ако бях направо на 100% нагоре таксите:)))

196

Анонимен

преди 12 години

Само така! Удри Бойко! Мачкай!:)

195

до 195

преди 12 години

евала!

194

Анонимен

преди 12 години

Кви студенти ва! Да земат да работят, че кат развъртим мотовилката! то нема овчаре и картофопроизводителе, те - студенти! Аааа, *** на:)))

193

георги

преди 12 години

баси нещастните *** има тук тръгнали да плюят по студентите по цял ден висите от кирливите си села в някакъв избушен сайт и обиждате всичко живонас не ни мислете повечето студенти учат с желание и дипломата ни е призната по цял свят и езици знаеме живота е пред нас гледайте се вие какви сте дупки умрели от злобаявно много ви е прецакал живота

192

Анонимен

преди 12 години

Хайде стига! Стоичков стана виден полиглот и доктор даже в Пловдивския, без да е студент! Я се вземете в ръце! вървете ритайте топка с премиера и ще сте като Вучката и Стоичков!:)

191

Анонимен

преди 12 години

Бе за кво са ну студенти! Само ядат и лежат! Същите като БАН! Затваряй Боко! Затваряй! Само Академията на МВР не пипай:) Там дори част от заплата на всички дават, нали:))))

190

Анонимен

преди 12 години

Правилно! малко е това увеличение дори! За МВР пари трябва да има! Сигурността първо! Студентите да вървят в картофопроизводството и да карат малко с филия с мас, като Бокича:) Нали му се възхищават:)))

189

Анонимен

преди 12 години

Хахахахаха! дойде време и за студентите! Докторите, учителите и още няколко прослойки минаха по реда си:)))) Кеф!

188

Анонимен

преди 12 години

Скандинавия - безплатно обучение и купон! *** те не са развити като нас горките:))) Все пак не могат да се сравняват с такава развита държава като България!

187

Анонимен

преди 12 години

Язи мисля, че само студентите от пернишката П.У.Т.К.А стават в БГ! Нали са галениците на ГЕРБ! То си личи и от абревиатурата де:)

186

Анонимен

преди 12 години

Никакви студенти, извън Академията на МВР, дето откриват учебната година с саундтрака от "Кръстника"! там обучението струва 8 000 на година и им дават дори процент от заплатката на заптието! само те да останат! Останалите - овчари!:)

185

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

Ами много ясно че ще има увеличение на семестриалните такси......като ви се вижда скъпо ходете да учите в Кембридж,Оксфорд или Калифорнийския университет за по 20 000 долара на семестър.....Тук плащате 500,600 лв. и ви се вижда скъпо.....живеете в общежития /студентски/ за по 35-40 лв. на месец като в тази цена е включено и отоплението,вода и т .н. Наглеци с наглеци......Ами никой не ви кара насила,като не ви харесва вървете в производството.........

184

Анонимен

преди 12 години

Какви протести бе! не разбраха ле, че ГЕРБ и БСП са едно! Все с полиция плашат! Просто не могат да решават проблеми:)))