374

Anelia - VARNA

преди 12 години

4ESTIT KURbAN bAIRAM NA VSI4KI MUSULMANI !

373

18

преди 12 години

Бойко Българите ще живеят ли или сме на изчезване ?

372

18

преди 12 години

Бойко какво ще стане с Българите ?

371

Напуснал България

преди 12 години

До 396 По-добре 500 лева дайте на ненаситните си любимци мутрафоните от ГЕРБ. Каквато е държавата, такива са и железниците. БДЖ е държавна фирма и вина за състоянието й има правителството. Господа от ГЕРБ престанете да се правите на ***.

370

Читател

преди 12 години

Трябва да си много нагъл, за да извиваш ръцете на държавата. При положение, че дължиш 800 хил. от стария заем, даден от ЕС, който сега държавата трябва да изплаща, поради неплатежоспособност на БДЖ, да искаш нова помощ, си е чисто изнудване. Още по времето на Т.Живков БДЖ си беше чиста трагедия и по отношение на финансово състояние, и по отношение на обслужване на пътниците. Сега на наш гръб искат да се издържат едни доказано лоши стопани. Май ни идва в повече.

369

18

преди 12 години

Бойко -- каво ще стане с Българите ?

368

до 361

преди 12 години

"Само ГЕРБ! Долу БДЖ!"Подкрепям. Само ГЕРБ! Долу БДЖ! Долу България! Не на българите! Да се продадат държавните земи! Да се ликвидират армията и железниците. Безобразие е че пощите, училищата и АЕЦ Козлодуй са още държавни. И защо все още се мяркат по улиците млади хора? Не разбраха ли, че не са желани в тая страна? САМО ГЕРБ!

367

18

преди 12 години

Бойко удави удавените Българи , страх мори добитъка

366

Анонимен

преди 12 години

БДЖ-2500, Държ.резерв-600,Бърза помощ-неясно колко-всички на улицата!Но у мен се прокрадва подлото чувство на злорадство, защото повечето от тези хора гласуваха марионетката на вожда да стане президент и окуражиха Бойко да върши това.Много от тях са са кефили, когато комшията е губил работата или бизнеса си и ченгетата на Цвъ. са разбивали в ранни зори врати с насочени към деца автомати. Защото хора с такъв манталитет гласуват за ГЕРБ, съгласно внушенията на вожда, че най-важно е "Вуте да е зле"

365

за 369

преди 12 години

Защо трябва да вършим работата на правителството? Затова ли ги избрахме?

364

Анонимен

преди 12 години

Бойко Борисов съкращава и безработните защоте нещат да му работят !!!Смях дами и г-да Смях

363

Анонимен

преди 12 години

Да бъдем конструктивни : Всички които харессват БДЖ да изпратят по 500лв безвъзмездно и да спасят любимците на народа. След година пак. Те са сериозни хора ще се вземат в ръце и ще се поправят. Тези които не ги харасват са свободни да правят каквото искат.

362

Анонимен

преди 12 години

На влак съм се возила като ученичка....нема такива спомени, само си мислех как тва ще се разпадне в някой момент. Да не говориме колко ме беше страх от контингентите, които пътуваха вътре. Сега пари трябва да ми дават да се кача.

361

18

преди 12 години

При Дянков , няма данни за безработица , пак хората си измислят !!!Икономиката на България се развива , ние сме номер едно в Европа , Германия се учи от Бойко Борисов , мин.заплата 135 евро , Европа се възхищават на ген. Бойко Борисов , даже на футбол и тенис отнесъл Германците.

360

18

преди 12 години

Май Коледата 2012 - невъзможна !!! гарантирано от Бойко Борисов

359

Анонимен

преди 12 години

България 2011, ГЕРБ, ЕВРОПА, ШЕНГЕН,

358

Напуснал България

преди 12 години

До 342 Защо не погледнете сайтовете на железниците във водещите страни в Европа и вижте колко са частни. Стига евтина демагогия. Всички мощни фирми са държавни.

357

Анонимен

преди 12 години

Браво на Бойко - абе Бойко мрази сънародниците си , е толкова ли да е саможивник, тоя пич иска всичко да е за него ... ха ха ха ха ха

356

до 351

преди 12 години

Кой българин ако има далавера не краде?Защото полицайте не крадът като те рекетират а?А тово че си пил и караш колата си и може да убиеш някого но продължанваш да си караш зщото си си платил на полицая!Какво против имате железничарите това е масовото ниво на държавата!Защо тези хора работят а *** не ги ли издържаш?

355

Анонимен

преди 12 години

Само ГЕРБ! Долу БДЖ!