191

Българин

преди 12 години

188 - ами седиш пред компютърът, имаш Интернет, имаш Гугъл. Що не се поинтересуваш как можеш да си намалиш данъците? По закон можеш да ги намалиш с до 65% да те светна !!!Само си представете - ако 50% от данъкоплатците СЪВСЕМ ЗАКОННО платим 40-50% по-малко данъци - тоя гном и господарят му ще завият на умряло !!!

190

БАШ-ЦИГАНИН

преди 12 години

До 184Ами работя си! Но, си тая някаква надежда да се пооправи малко и да се завърна на родна земя...обаче надеждите с годините се изпаряват! А носталгията по родината( не по хората в нея) се увеличава...Явно вече и да инвестираш в имоти по българско не си струва, всичко върви на долу. Отдавна съм изгубил желание да коментирам с българи... връщат ме най-малко с 15 години назад по разсъждение.

189

дзвер

преди 12 години

Е к'во ще кажеш?При Боко и хер Флик всичко е точно.Требе да избият парите за купуване на изборите.

188

До185

преди 12 години

На изборите дето минаха направихме всичко необходимо. Сега работа и без да мрънкате като девойчета, лош материал сте явно.

187

дзвер

преди 12 години

странджа стика си го копирал това ве!Я да те светна за нещо ново направено от твоите кумири бивши комунисти-Държавата ще продължи да плаща със закъснение на фирмите по вече сключени договори, без да им дължи лихва за това. Парламентарната комисия по правни въпроси отхвърли законопроекта на бившия финансов министър Пламен Орешарски от БСП и група депутати

186

Жоро

преди 12 години

Ехаааа, почти 150 евро !!! Почти толкова, колкото изкарва един чистач за 2 дена в метрото в Германия ...

185

аз

преди 12 години

Добре де ,а ние дето не можем да си крием заплатите и си плащаме всички данъци кажете какво да сторим или само може да се чувстваме ***?

184

аз

преди 12 години

Еййййй СТРАНДЖАТА бил жив бре.нещо ми се изгуби нзпоследък

183

Българин

преди 12 години

170 - ами не плащай !!! Аз така правя, защото не виждам смисъл да плащам всеки месец, уж за бъдеща пенсия, а *** да ми изпиват парите още следващия месец.Или те е страх от тоя гнусен гном на снимката?

182

до 184

преди 12 години

Ти научил ли си се да работиш повечко...колко всъщност трябва да работим,по 14-16 часа на ден,дали стигат за 290лв,А..кажи,дай глас какво трябва да е,че да знаем,господин Газдов...

181

До БАШ-ЦИГАНИН

преди 12 години

Ами работи си в Европа като е толкова розово там! Какво коментираш какво е тук ? А този народ трябва да се научи да работи и по-малко да говори.

180

БАШ-ЦИГАНИН

преди 12 години

Ако България вкара ?-то минималната се изчислява в ?145 смяхххх.... Толкова са ми разходите за цигари на месец извън България, или ток за 2 месеца, вода за 3 месеца, Интернет за 3 месеца, ядене за двама 1 седмица, плащане на сметище за 1 година, бензина за една кола на месец, наема за жилище за 1 седмица.... 300? ми е минималния бонус към заплатата на месец, то всъщност не е за смях, направо си е за рев, като прочетеш такава новина.

179

dddddd

преди 12 години

Така и така са малко тия пари аз предлагам да ги направят на 150 лв пак ще са малко, но поне Дянков и мутрата Боко ще са доволни, а в България след 30 години ще има само *** и турци, защото пенсионерите ще са измрели, а младите българи ще са станали германци, англичани, испанци и т.н. Закрийте направо държавата. Светлина в тунела няма!

178

Анонимен

преди 12 години

От 1-ви май , ама 3012г.

177

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

България в икономически подем,финансов напредък и с все по - висок жизнен стандарт........И това откакто Бойко и Герб дойдоха на власт. Българина при това правителство започна да живее нормално,лятото всеки си позволи луксозна почивка било в страната или чужбина ......Доходите нараснаха,заведения ,ресторанти и механи се пукат по шефовете,улиците пълни с автомобили, гражданите носят скъпи дрехи....Народа не е толкова глупав и го показа на изборите....Президент от Герб и 2/3 кметове от Герб...ПОБЕДА

176

Mарио-36

преди 12 години

Приятели МОИ!!!:)Идва момента които съм чакал 10 години откогато започнах САМ да БУДЯ НАРОДА!!!ПОЛУЧАВАХ ОБИДИ- БАНОВЕ ОТ СКОПЕНИ УМСТВЕНО ПЛАТЕНИ ОПЕРАТОРЧЕТА но аз НЕ СЕ ПРЕДАДОХ ЗАЩОТО КЛЕТВАТА КОЯТО ТОГАВА ПОЛОЖИХ ПРЕД ВАС се ОКАЗА ПО СИЛНА ОТ ВСИЧКО!!!НАСЛАДАТА И ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТА- а НАЙ ВЕЧЕ УВЕРЕНОСТА В СПРАВЕДЛИВИЯ ПЪТ КОЙТО СЪМ ПОЕЛ ОТ ДЕН НА ДЕН ВСЕ ПО МИ СЕ УСЛАЖДА ЗАЩОТО ЧАСЪТ ЗА ВЪЗМЕЗДИЕ И СПРАВЕДЛИВОСТ КОЯТО АЗ ЩЕ ВЪЗНЕСА ЧРЕЗ ВАС МОЙТЕ ИЗСТРАДАЛИ БРАТЯ И СЕСТРИ Е ВСЕ ПО БЛИЗЪК!!!АЗ РАЗКРИХ В ПЪЛЕН ОБЕМ ЛИЦЕМЕРИЕТО С МАРКА- БГ -И ТО ЛЪСВА ВСЕ ПО СИЛНО ПРЕД МОЯТА БЛЕСТЯЩА РЕТОРИКА!!!ВСИЧКО В МОЯТА ДУША Е ПОДРЕДЕНО и когато ДОЙДЕ ДЕНЯТ- X- ВСИЧКО ЩЕ ГО ПОКАЖА ПРЕД ВСИЧКИ ВАС В ОНАЗИ ПОСЛЕДОВАТЕЛНОСТ С КОЯТО ВАШИТЕ КОМПЮТРИ ПАЗЯТ НАЙ ВАЖНИТЕ ВИ ФАЙЛОВЕ!!!А ТОЗИ ДЕН ИДВА...ЗАЩОТО СЛАДКИТЕ ДУМИ НА ФОНА ОТ ЗАПЛАТИ ОТ 300-400 ЛЕВА И МАНИПУЛАЦИЯТА- ЧЕ ДРУГИТЕ БИЛИ ЗЛЕ НИЩО -ЧЕ ВЗЕМАТ ПО 2000-3000 ЕВРО СКОРО ЩЕ ПРИНЕСЕ В ЖЕРТВА НОСИТЕЛИТЕ НА ТОЗИ ЛИЦЕМЕРНО НАГЪЛ ДВОЕН СТАНДАРТ!!!НАПЪЛНО СЪМ НАЯСНО -ЧЕ- БГ- Е ПОД АСТРАЛНИЯ ЗНАК НА ЗОДИЯ КОЗИРОГ И ТРУДНО ТРЪГВА НА ПРОМЕНИ НО КОГАТО ТОВА СТАНЕ ЩЕ Е КРАЯ НА ЕДНА ЛИЦЕМЕРНА ЕПОХА ОБЗЕЛА- БГ-22 ГОДИНИ И НАЧАЛО НА ДУХОВНОСТА -РЕАЛНОСТА КАТО НАЧИН НА СТОЙНОСТЕН ЖИВОТ ПОД ЛИДЕРСТВОТО НА ДУХОВНИЯ ВАШ БРАТ МАРИО-36!!!Адрес за обратна връзка-narodenglas***abv bg

175

Анонимен

преди 12 години

Браво Дянков.

174

Бойко и Дянков

преди 12 години

Дянков пари няма да даваш.Достатъчно са крали от народа.Да връщат им кажи.Дянков-Ама на кой да кажа?ББ.-Как на кой ...!!??-на Станишев, Доган и Костов.

173

ми ся?

преди 12 години

интересно ми е като започнат да гърмят гръцките банки, какво ще приказва? и от къде пари за обещетения, като похарчиха резерва?

172

до 170

преди 12 години

не е верно плащате върху 420 :) а ти ако си плащал по-малко имаш проблем :) :)