101

до 97

преди 12 години

Имам познат в Сърбия,не е каквато беше.но стандарта им е по-висок от нашият брат.Повярваи ми,няма лъжа.

100

niama

преди 12 години

ПРАВИ са си Гърците ! :)Когато са им давали заеми, са им ги давали да печелят. Давали са им ги Френски, и немски банки. И са ги харчили пак в немските и френските магазини (Лидъл, Карфур...)! И сега не искат да спасяват Гърция, а да спасят френските банки. И така ги спасяват, че им дават още заеми за да ги връщат с години !! И да им приватизират на безценица икономиката, както стана тук !!!! От ЕУ и еврото имат полза само немците и фанрцузите !!!!!

99

до 8

преди 12 години

"Оста на евтината работна ръка Румъния , Българи след 3-4г и ГърцияРадост за европейските богаташи"Не е така. Работил съм в Гърция и три пъти в Германия /останалите да не изброявам, но германците са еталон/.ЕВРОПЕЙЦИТЕ НИ ПЛАЩАТ КАКТО НА СВОИТЕ РАБОТНИЦИ!. В Германия съм се подписвал на 3500 евро. Друг е въпросът, че нашите чарбаджии ни дават от тия пари по 1000, че и по-малко евро. И искат уважение. ***, ДОЛНА, КРАДЛИВА част от нашият иначе добър народ. Парите отиват в България и на нас ни питат: колко да дадем на семейството ти, колко на влог, колко на теб на ръка? И мислят, че голям жест правят. Мислят, че не разбираме кражбата. И НИЩО НЕ МОЖЕШ ДА НАПРАВИШ!!!! Протестираш ли - следваща командировка за теб няма. Единствено ги плаши германската полиция, но така си затваряш вратите за всяка по-добра фирма в цялата страна. И е истина.

98

още 0т 94

преди 12 години

Общо има между Гърция и Сърбия - и двете са националистически д-ви и са по обединени като нации от България ,където знаете -всеки мисли за него си...

97

Анонимен

преди 12 години

94-ти, ти явно никога не си ходел в Сърбия....Особенно през последните 10 години.

96

Анонимен

преди 12 години

Piyanstvoto na edin narod svarshi. Idva red na mahmurluka. I na prozaichni neshta kato koy shte plashta smetkata?

95

рембранда

преди 12 години

Гърция не печата евро. Правят го само Франция и Германия - защо ли? Не ги мислете за глупави швабите и франсета. Като отхвърлят на референдум плана ,Гърчолята ще ваведат драхмата и инфлацията ще свърши всичко което трябва. Тогава наистина както казва бай ***(Бойко) заплатите и пенсиите им ще станат като нашите и ще решат всички евро проблеми.Като не щеш мира - на ти секира(драхма)!Май много бързо забравихме Жан Виденовата зима?

94

ЗА

преди 12 години

Помните ли ембаргото в Сърбия,нима Сърбия не се оправи преди България.Тя не е в ЕС.Така и за Гърция.А за нас трябва да си мислиме.С такова управление досега няма страна коя да се е управила за 20 години до ден днешен ВКЛ.

93

Анонимен

преди 12 години

Ако СИВ сега съществуваше и с истинското разузнаване което сме имали особенно научно-техническата част, сега щяхме да сме в първите 10 държави по стадарт. Не случайно тогава България бе на 26-то място, пише го дори в Уикито за тези които невярват. Онази икономика и СИВ имаха голяма скалируемост за развитие....Дори огромна.

92

Анонимен

преди 12 години

Фокус Мокус Барбарокос и ЕС изчезва.Гърция ще се оправи,ние пак ще сме на дъното.Ха да видите.Политиците са ни по-сдухани от демони.Какво очаквате.

91

Анонимен

преди 12 години

За Гърция мога само да кажа- Гуд бай анд донт край.

90

Анонимен

преди 12 години

"за Бога братя .." да се връщаме в СИВ :)

89

Анонимен

преди 12 години

Гърците са лукав народ и пак ще спечелат-историята го е показала(елините).Ние да му мислиме,100 пъти сме по зле в европа,колкото и да ни обеждават че сме стъпили здраво на земята -според Борисов.ИЛЮЗИЯ НА ИЛЮМИНАТИ И ИЛЮЗИОНИСТИ

88

Анонимен

преди 12 години

От ЕС доскоро взимахме по-малко отколкото давахме.Т.е. плащахме си членският внос и той беше по-голям от получаваните пари.Сега не е така, но ако теглим чертата на общо взети и дадени пари, да не се окаже, че ние финансираме ЕС, а не той нас.

87

до 82

преди 12 години

така е...но просто техните стачки са сииииилно ,ама сииилно пресилени и за щяло и нещяло,от куцо и сакато.А за заплатите - нашите са подценени,в развития свят надценени...Но пък кой казва,че живота е справедлив..

86

Анонимен

преди 12 години

Най-сетне един разумент коментар. На лентяи заеми не се дават!"Гърците са намислили гениален ход . Искат опрощаване на целия дълг от 310 милиарда , и още траншчета по 10 милиарда оттук нататък безвъзмездно когато поискат , за да раздават заплати . Мисля, че ще успеят . Запада е влязъл в капана . Не е трябвало да им дават заеми още от началото . Вече е късно . Германия , Франция и Еврото ще пият студена вода . На лентяи пари не се дават , но късно разбраха ."

85

муспи

преди 12 години

Гърците правят с ЕС това което *** с нас, - и двата процеса са под еврейски контрол. Може ли да кажем че евреите са давали пари, а всички пари са еврейски, без да знаят какво са гърците, - или натрапваната *** на България, сякаш *** са тайна.

84

Анонимен

преди 12 години

Какви ли не гупости прочетох.Гърците това, гърците онова...А всъщност ние сме много, ама много зле.Работя в голяма, много голяма чужда компания управлявана от... българи.Извънредните не се плащат, отношението към работниците е УЖАСНО.Заплатите са ниски.Краде се на поразия.Честните не могат да успеят в тази фирма.Това ли ви е демокрацията?Това ли е държавата?

83

Анонимен

преди 12 години

може ли някой да ми каже, кога ще се разпадне ес, и как ще връщаме парите отпуснати от еврофондовете или пък от глад ще ядем асфалт

82

до 62

преди 12 години

Съгласен съм за гърците.Но не съм съгласен с др.част на европа-стачки и недоволство има в цяла Европа.Някои ги изкарват и тях МЪРЗЕЛИВИ от писащите тук.Дазащото знаят стандарта им,но те си защитават правата.Ние сме с робско съзнание ,не те.Защото нямаше да има мир ако бяхме истинска демойрация през тези 0 години.Кои в централна европа ще издържи на заплата от 300 лв !!!