335

М-р Х

преди 12 години

ама стига с този стрес бе, има хиляди хора които са подложени на стрес и не се оплкават живеем в най-стресовот общество, ракът е сновно заболяване на века наред с диабета, половината от хората с хубанитарин професии на 35 години нямат очи, две трети от спортистите на 35-40 години са амортизирани да си чул някой да мрънка и да вика искам още 20 заплати, да не си плащам здравните и социалните и един куп привилегии още!Сакън! Дй цялата държава да стане като Гърция с 15 заплати! чудничък живот!

334

do 237

преди 12 години

ako ce 4yvctva6 4act ot naroda nqma da cmqtq6,4e polizaite ne zaclyjavat yvajenie,recpekt i doctoino zapla6tane i privilegii.AZ PAK NE JELAQ VIE DA IMATE TAKOVA ZINI4NO OTNO6ENIE KAM POLIZAITE,koito rickyvat jivota ci.VIE IMATE NYJDA OT COZIALN KLTYRA,a ne camo da koncymirate blaginki.

333

Анонимен

преди 12 години

Престанете да наричате МИЛИЦИОНЕРИТЕ - полицаи !!!

332

полицай

преди 12 години

И накрая да Ви обясня пътя на парите за полицейските заплати. Данъкоплатеца плаща данъци на държавата. Няма право да не плаща, защото държавата стоварва цялата си сила върху него. Държавата решава колко да даде на полицая. Той е неин служител, а не ВАШ. Който от Вас си мисли, че ми плаща заплатата, е луд. Държавата определя правилата, тоест сумите. С тази заплата аз съм платил второто си образование и езиковата подготовка, и с тази заплата се издържам. Моят работодател е оценил тези усилия.

331

Будител

преди 12 години

Чета какви глупости плещиш и ти се чудя на неграмотното писане и големите претенции типични за всеки необразован ***. Запетая се слага пред "за да", освен това, след препинателен знак се слага интервал. Тези неща може да ги провериш.

330

QWE

преди 12 години

А стеса на който са подложени, а травмите за цял живот?! И не са едници подобни семейства, там е работа в последно време зачестиха подобни случаи.

329

М-р Х

преди 12 години

работата на редовия полицай не е ли да хваща едрите престъпници, да не оставя да ги гърмят насред улициет, да не допуска да сме първи по проституция и автокражби, имянарството да се вихри безнаказано а доказателства вечно да НЯМА. Или може би работата на редовия български полай е в това че когато в България дойде чужд държавен главна той ВИНАГИ е със собствена охрана - вижда се колок вярват в ЕВропа на нашето МВР.

328

Непросветен

преди 12 години

до просветен 332Щом работиш толкова много, значи получаваш много и не би трябвало да имаш финансови проблеми.

327

до полицай

преди 12 години

Възхитителна е упоритостта ти,но не си прав.Колкото и да ме убеждаваш пред"за да"не се слага запетая

326

Краля

преди 12 години

до 325Изпусна си нервите и започна да ти излиза пяна около устенцата. Недей да се напъваш толкова, че може да си оцапаш гащичките. Ти нямаш нито свобода, нито послания. Просто си един изперкал и смачкан от собствените комплекси, глупав и *** човек.

325

просветен

преди 12 години

до барри1. Работя понякога и по 24 часа и никога не се набивам по задрьстванията!2. Вие само се правите на отворени ама без униформа свеждаш поглед като се разминаваме3. Точно вие не занаете какво е истински стрес от банки проблеми и отговорности 4. наистина трябва да спре практиката с подарьк по 20 заплати и за полицаи и за всички чиновници

324

Възмутен

преди 12 години

до 6001 ето един човек който не знае какво говори. първо може да получиш висше образование на частна издръжка (вече има не малко частни университети) Второ дори да постъпиш в държ. унивеситет държвата не ти поема ВСИЧКИ разходи, а само част от тях, тй че не може да се ксаже че живееш на държвана издръка а е по правилно да се каже, че държ. инвестира в теб известна сума с надеждата да те използва в бъдеще - нещо което го има и в други държави. Тази сума не е голяма като се има предвид държ. ресур

323

до 324

преди 12 години

О ти ***, аз никога няма да стана МИЛИЦИОНЕР по простата причина, че всички мой *** познати си платиха и сега са МИЛИЦИОНЕРИ. Аз уважавам полицията като институция но не уважавам по-голямата част от полицаите поради това, че те днес отиват на работа с нагласата и мисълта къде да се скрият, с какво да манипулира радара ТР-4 за измерване на скоростта и как да рекетира МЕН ! И като сте недоволни, ами напуснете и си намерете по-добра работа някъде дето ще ви дадат 25 заплати при п-не.

322

QWE

преди 12 години

На други им искат пари, ако не платиш "гориш", като те катастрофират с колата например блъскат жена ти ,докато е бременна, a теб те арестуват например, защото си пил алкохол, но забележи не си шофирал в нетрезво състояние, а си проявил агрeсивност. E питам? Кой мъж няма да скочи и да бъде по остър, като поведение, след като бутат жена му, а на него неправомерно му се искат пари и бил пил алкохол всеки пие. Нали така? Но едни шофират в нетрезво състояние, други не. Безнаказаност!

321

До М-р Х

преди 12 години

Не бъркай работата на редовия полицай с далаверите на политбюро и политическия елит.

320

до полицаите

преди 12 години

Вървете да си изкарвате заплатите,които ви плащаме и спрете с минусите и плюсчитата по форума.Срамна е тази активност при такъв негативизъм от страна на всички останали.Използвайте сивото си вещество да помислите защо не ви обичаме и какво трябва да направите за да се върнете към народа,от който произхождате

319

М-р Х

преди 12 години

Мога да продължа списъка - ниматази полиция хвана Веска Меджедиева (спомянам си, че един прокурор в чувал щеше да я докарва) нима не тази полииця допусна да гръмната поли панетв, женята и Димата руснака.Не се ли маскираха мафиоти като полицаи. Не бе ли изпълнене наскоро пред курсанти в Сиемоново "Кръстникът" пред погледа на К.георгиев и последният не се ли разхождаше цяло лято с фанелка с надписа гангстер? за тази полиция ли пее В.маринов че ни пази? дето гледаше отстрани каво става в Катуница?

318

просветен

преди 12 години

ИМПЕРАТОРА до Краля(309):ей мижитурка жалка ,силните и смислени послания трябва да се повтарят многократно и утре отново ! Жалки хейтери като теб дето само спамят по форумите и злобеят постоянно сте психично болните, ако не нагрубиш поне 10 човека на ден не можеш да си легнеш нали. Моята свобода идва от това че не мразя никой, но такива като теб ги праа на салата и в нета и на живо и словестно и избор ще ти дам как да те стъпча инсект жалък пльх. Повече не се закачай с просветени без причина !

317

барри

преди 12 години

До 318Олигофрене, всеки си е избрал какво да работи и при какви условия на заплащане - полицаи, пожарникари, военни... Това са им условията на заплащане. Ти си избрал да не работиш в тази система и си се насочил на друго поприще. Не е твоя работа да определяш на кой каква да му е заплатата. Капиш?

316

do vci4ki

преди 12 години

VCEKI TRYD E DOCTOEN ZA YVJENIE.PROTIVOPOCTAVQNETO GO PRAVQT POLITIZITE,za6toto ot nac-danakoplatzite CYBCIDIRAT POLITI$ECKITE PARTII.I CTIGA CA NI XAR4ILI PENCIONNITE OCIGYROVKI ZA COZILNO PODPOMAGANE NA TQXNITE PRIQTEI-***.POLIZAITE ZACLYJAVAT TAZI PRIVILEGIQ.TE CA 24 4aca na razpolojenie i nqmat pravo da rabotqt i na drygi mecta,kato depytatite-koncyltanti.