49

wolf

преди 12 години

Паси си говедета и не се мешай в мъжките неща

48

gft

преди 12 години

@39много ми е интересно ти къде си бил?в много страни се кара целогодишно с пуснати фарове, аз така на прима виста се сещам поне за 4-5 в ЕУ специално.като се разрових се оказа че в ЕУ са 16 страни. статистиката показва че е адски полезно. 10-15% намаляване на катастрофите. но явно е по - важно да се *** и после като отиде коня в реката, да търсим какво е станало и защо. толкова ли ше си изхабите крушките?колкото до хората с летните гуми, ами много просто , няма да карате през зимните месец

47

wolf до 46

преди 12 години

Нали ти казах че си комплексар,ами ти наистина искаш да ядеш бой аааааа

46

Анонимен

преди 12 години

Айде да ти го кажа в очите!! На кьошетата в 11! *** *** недоклецан! НОСИ СИ ЗАВЕЩАНИЕ!!!

45

korleone

преди 12 години

Eдно предложение към г-да катаджиите,да не пишат актове на тези които са забравили да си запалят светлините,а да им напомнят да ги запалят,ако има техн.повреда да глобяват и да решават,но за това,че си забравил да ги запалиш е тъпо да ти пишат акт.Казва се профилактика.Това има по голямо въздействие отколкото наказанието,за да си изпълниш плана за месеца!!!

44

wolf до 39

преди 12 години

Искаш ли да ми го кажеш в очите,да ти избия зъбите комплексарче

43

AXAXA

преди 12 години

нали искахте ГРОБ и мутрите на власт нека ви спукат *** от глоби и рекет!

42

!

преди 12 години

samo KOSTOV moje da ni spasi !!

41

Възмутен

преди 12 години

Хайде първо да се справят с незаконните стоянки на такситата на улица Раковски и неправилното спиране по тесните улички на центъра!!!Тротоарите не са паркинги който някой да спестяват от синя зона!!!Там акция няма !!!

40

Знаещ

преди 12 години

До 33. Карането със зимни гуми не е задължително. Въпрос на личен избор е. Следи се единствено за дълбочината на грайфера.

39

до 36

преди 12 години

абе *** къде е това цял свят бе *** мръсен.....карали в цял свят ти излизал ли си от твоито село бе *** смотан....заради такива като тебе сме на това дередже....селянин ***.....

38

Дон Кольо

преди 12 години

Пускайте си светлините и няма да ви глобяват. Освен това глобата е 20 лева за без фарове, вместо рушвет дайте я на държавата - всеки има избор.

37

e

преди 12 години

е сега какво означава подготовка за зимни условия---сигурно ще проверяват за вериги и пясък с лопатки . и тия акции са като ЛЕНИНСКИ СЪБОТНИЦИ.ВЛЕЗТЕ В *** МАХАЛА И ПРОВЕРЕТЕ МПС И 90 НА СТО ТАМ ЩЕ СЪБЕРЕТЕ НЕОБХОДИМИТЕ ГЛОБИ

36

wolf

преди 12 години

леле леле,тук е пълно със селяни,тези които не са съгласни фаровете да светят докато колата е в движение са пълни ***,абе хора на коя планета живеете бе,в цял свят се кара с пуснати фарове,само ние отворените се правим на ***.Хайде селяните на село с говедата!!!!

35

lowforce

преди 12 години

За тази цел хората са измислили дневните светлини - били те дълги на 30% или отделни LED модули. Като ги пуснеш светят само те, а не и габарити и осветление на номер, чиято консумация е към 30-40W. И са си като истински дневни светлини, доста по-ефективни, пускат се сами и се спират сами. Тука обаче, в скапаната българия DRL-а не се признава, като те спре фуражката и почва да се пеняви как ще пише акт, защото не си бил на къси.

34

НА ЗАПАД ЯДЪТ ТРИЦИ

преди 12 години

НИЕ СМЕ РОБИ ВЪВ СОБСТВЕНАТА СИ СТРАНА.НЯМА ИЗМЪКВАНЕ..ВСЯКО ЕДНО ДЕЙСТВИЕ НА БУНТ ИЛИ НЯКАКВА ИСКРИЦА НАДЕЖДА СЕ СМАЗВА СЪС ПАЛКА И ПОЛИЦЕЙСКИ ТЕРОР.В КОЯ НОРМАЛНА ДЪРЖАВА ПОЛИЦИЯТА СИ БИЕ НАРОДА САМО ЗАРАДИ ТОВА ЧЕ Е РАЗВЯВАЛ НАРОДНОТО СИ ЗНАМЕ И Е ПЯЛ ХИМНА СИ?

33

Сериозен въпрос

преди 12 години

Здравейте, някой може ли да уточни положението със зимните гуми? До колко са задължителни зимните гуми и какви са санкциите?

32

пенсионер

преди 12 години

АБЕ БОКО ДА ВДИГНЕ ПЕНСИИКИТЕ ДА ИМА ЗА ПИЕНЕ И ЯДЕНЕ......ДА КРАДАТ НАЛИ СА ЗА ТОВА ТАМ.......ВСИЧКИ ПЛАКАХТЕ И РЕВАХТЕ АМА ГО ИЗБРАХТЕ НАЛИ....А СЕГА ДЕРЗАИТЕ....АЗ СЪМ ПЕНСИОНЕР И МЕ БОЛИ К.РА....

31

Анонимен

преди 12 години

Човешкото око не е направено да гледа към източник на светлина. То приема ОТРАЗЕНА светлина. Напълно подкрепям 28 и се чудя има ли още мислещи хора в тази държава.

30

до 28

преди 12 години

Защото по лесно е да се глобавят хората и да си пълнят джобовете приятелю. Да не мислиш че някой го боли фара за твойто или мойто здраве.Боко живее като Крал ..народа умира от глад,а той постоянно му праща бирници да го дере за щяло и нещяло,а неговите лакей застават зад всяко едно негово престъпно действие.Утре ако обяви война на народа публично,а не както сега задкулисно..пак някой *** ще излезнат и ще защитават Кръвоприлитията и обесването по улиците на хората