280

ХАПЧЕТО

преди 12 години

ама ако беше ги прекарал / ох живот здравей нали / да ама не / в ***/

279

Анонимен

преди 12 години

СЕГА КАТО СЕ ЗАПОЧНЕ СЪС ЕДНА ТИХА ДИПЛОМАЦИЯ,ТО ЩЕ СА ЧУПКИ ТО ЩЕ СА ПОКЛОНИ И СЛЕД ДВЕ ТРИ ГОДИНИ ДИЛМА ЩЕ ГО ПУСНЕ ДА СИ ИЗЛЕЖИ ПРИСЪДАТА ВЪВ БЪЛГАРИЯ,А ДОЙДЕ ЛИ ТУК ЗНАЕТЕ КАКВО СЛЕДВА,АМНИСТИЯ

278

барото

преди 12 години

До 276Бразилия не е България. Тоя ще го отнесе като бръмбар сламка.Там не можеш да се правиш на бабаит пред полицаите, изобщо не си поплюват.Присъствал съм на тяхна акция в квартал с няколко дискотеки и барове. Нямаше полицай въоръжен с по-малко от помпа и два пистолета. За 40-50 минути прибраха около 20 човека,никой не смееше да мръдне даже, камо ли нещо друго. Всяка нощ се чуват гърмежи и сирени в *** им кварталиВчера 2 кг кокаин, днес по радиото 5 кг хероин, сега 9 кг кокаин ...

277

boby

преди 12 години

Тези пък арестували човека за 9 кг. Алооооу, бразилцитиии, тоз човек е БГ олимпиец по щанги бе, то за него 9 кг. са си за лично ползване, я му стигнат за 5-6 месеца, я не...

276

Анонимен

преди 12 години

БРАВО БОЕВСКИ ОТНОВО ДОКАЗА ЧЕ СИ ГОЛЯМ ШАМПИОН,ТОЯ ВСИЧКО ПРАВИ НА СВЕТОВНО НИВО

275

Анонимен

преди 12 години

Да му бяха направили някоя клизма. със сигурност ще излязат още няколко килограма - тежко атлетите са с повишена вместимост.

274

Анонимен

преди 12 години

В България част от елита,в Бразилия проста мутра.

273

Анонимен

преди 12 години

Станишев е виновен.Долна провокация на БСП и бразилската полиция срещу бивш член и настоящ симпатизант на ГЕРБ.

272

Анонимен

преди 12 години

Междувременно стана ясно, че прокуратурата все още няма официална информация за задържането на Боевски. Това каза главният прокурор Борис Велчев преди днешното заседание на Висшия съдебен съвет..............................................................................................хахахаххахахахаКога ли прокуратурата е имала информация или са били в час с нещата???Големи заплати и претенции от ниско ниво.

271

Анонимен

преди 12 години

"шампионите" не ги съдят. стависки осъдиха ли го?

270

спортисче с адидас

преди 12 години

Долу бразилската полиция! Да живее ГЕРП!

269

не се знае!

преди 12 години

Ако от това зависи живота на детето ми ... Ще пренеса и 18 и 50 ако трябва!

268

555

преди 12 години

Добре, тоя да не си е въобразявал че е с политически имунитет или кво??, .. направо не мога да повярвам, колко са присъдите в Бразилия за такова нещо, някой знае ли?

267

анонимен

преди 12 години

тоя май нещо не е в ред...че и правна помощ ще му осигуряват

266

Жеко

преди 12 години

Да бе, и адвокат ще му намерят, а ние, балъците, ще плащаме. Каквото си е надробил, това да сърба. Не навсякъде по света мутрите са на почит!

265

Миризлиев

преди 12 години

Ало, външното, това, че някой се е осрал, незначи, че веднага трябва да се хвърлят държавни пари (при това не е от герб вече). Пък той, щом си е купил 9 кила значе си има. Не се напъвайте, елате и ми платете тока ако сте толкова паралии.

264

Виртуален Палячо

преди 12 години

Бре, мене като ме хванаха с 0.2 грама марихуана ме разпънаха на кръст, а на тоя пич за 9 кила кокаин даже ще му съдействат да се измъкне. Никаква справедливост за наркоманите няма в тая държава.. и изборите са ни такива.. цялата ни работа е такава..

263

EЛ КАПИТАН

преди 12 години

Не съдете без да знаете.Не се знае на човека какво му е опряло до главата за да извърши такова нещо...А и 9кг кока в куфар?!?! няма летище на което да не те усетят с такова количество...

262

циганизация в БГ

преди 12 години

*** започва да навлиза в живота и битието на българина ,съвсем ....нормално !*** интегрираха българите,а се очакваше обратното ....!Няма култура и образование,само ...ДАЛАВЕРА И ТЪРГАШ...В БГ !

261

Анонимен

преди 12 години

Ах, ония големи и твърди бразилски патки... Блазя ти, Гълъбе мой!