87

venci

преди 12 години

До 73. След като живеем в ненормална страна,нали разбираш 4е няма как да сме НОРМАЛНИ,докараха ни до лудост,и аз съм потърпевша от лекарската небрежност,и знаеш ли какво на такъв с кеф ще му с4упа ра4и4ките за да не може никога пове4е да се докосне до пациент.

86

до 74

преди 12 години

Въпреки, че 77 ти отговори точно и ясно, да добавя, че за тъпата ми кола не внасям всеки месец и вече 11 години вноски при автомонтьора. Затова ще платя колкото ми поиска или колата ще почака. Можеш ли изобщо да сравняваш човешки живот с някаква вещ!

85

med sestra

преди 12 години

oditi moditi samo za pred ochite na horata dokato ne se utrepe qkoy doktor te nqma da se sprat eto 4e nikoy ne im otnema pravoto da praktikuvat

84

ПАК ГЛУПОСТИ

преди 12 години

"....изтекли десетки литри вода....."-що за тъпотия сте написали?!Това всеки средно интелигентен човек знае ,че е невъзможно-средно около 5л кръв,2 л други течности.Тази статия ми се струга доста неграмотно и тенденциозно написана.Пак всички ще плюят докторите,а те хубавичко напускат скапаната ни държава.Скоро в мърлявите ни болници няма да остане свестен доктор и сестра .

83

Анонимен

преди 12 години

позната плати за екип, не и се обърна никакво внимание повече от другите родилки, за какво са тея пари тогава и какъв е тоя екип дето прибира парите

82

osata

преди 12 години

Да се включа и аз. Синът ми от 6 месеца е покойник... Злокачествено образувание. И за двете операции платихме за "избор на екип" на светило хирург, но... при втората операция се оказа, че не светилото го е оперирал и ползата беше почти нулева, въпреки че платихме за това! Може би е трябвало да дадем 5 000 лв.? Нямам думи...просто в Б-я обикновеният човек не трябва да се разболява, иначе го очаква адът на земята.

81

онбашията

преди 12 години

58, кво се напъваш да им наливаш акъл в главата на ***, дразни ги, добре палят.

80

От САЩ

преди 12 години

Убийци в бели престилки...Някой ще потърси ли отговорност на тези престъпници?Не си платила жената и просто я убили ***.

79

Еврей

преди 12 години

Разбирам драги бездарници основателната ви омраза към докторите, но все пак вашия живот не струва чак толкова много, че да търсим сметка на докторите защо били изтървали един двама. Ако умеехте нещо и имаше някаква полза от вас, щяхме да им шокаме репите когато изтърват някого, както стопанина се кара на ветеринаря когато му умре крава. Но вие само можете да ядете, да пиете, да ***, и да плюете по хората които ви хранят, обличат, лекуват, и вардят от вълци. Ще правим май скоро чистка.

78

Смут

преди 12 години

Детето ми е болно и е в болница, а то е на 1.6год.Само да бъде детето в болницата не може,защото е прекалено малко.Трябва да е супер не активно,че да стой и да кротува.Най-големия абсурд,че за детето е безплатно легло и т.н., а майка му или 9лв на ден за стол или 20лв.на ден за легло.Кажете ми кой с истински морал в главата си би определил такива цени.Разбирам детето да е на 5години и по-вече за да му обясниш ,че е в болница.А това го обяснете на дете 1.6г.,че трябва да бъде само и да кротува.

77

Алекс2

преди 12 години

Нещо само проверки ...резултати никакви

76

дядовото

преди 12 години

само за неграмотните,които цитират Хипократовата клетва-същата има ТЕКСТ,който няма нищо общо с това,за което пишат по-долу?!нали имате НЕТ,направете справка?

75

draneto

преди 12 години

докторите в бг са *** болни психически, само за пари говорят ами като сте били млади никои не ви е карал да учите за доктори насила, сега като сте такива ще си сърбате супата гадни долни гнусни *** в ада ще се пържете

74

Фен от Село

преди 12 години

до 78 добавен от: Анонимен А на мен ми е чудно защо 1000лв излиза едно раждане ?В една смяна има примерено акушерка,доктор ,сестра и санитарка и те израждат 10 бебета . Надниците на един екип са не повече от 250лв до 10 000лв за какво изчезват останалите пари?

73

Николова

преди 12 години

Ето,до тук ни водят глупавите клинични пътеки и смешните заплати на медиците.Забравиха Хипократовата клетва.Незабавно,ама незабавно трябва да бъдат премахнати пътеките.Какъв е този едногодишен период-преходен?Направете им заплатите европейски и тогава за най-малкия рушвет и небрежност-вън без право да практикува професията.Каква е тази здравна каса?При бай Тошо не чувахме за нея и всички бяха обслужвани безапелационно.

72

Фен от Село

преди 12 години

Бебата обичат асфалт!

71

Анонимен

преди 12 години

Току що пресметнах, че с откраднатите 1,5 милиарда от резерва на здравната каса могат да се платят 1,5 милиона раждания, при 80 000 раждания годишно, само тези пари биха стигнали до 2039 година!!!Г-н Борисов, обещахте парите за здраве да са само за здраве. Честито на избирателите ви! Време е да поемете персонална отговорност за такива случаи.И избирателите, също.С уважение

70

без име

преди 12 години

не всеки дава 1000 лв. за майстор и не всеки има кола но всяка жена има право на качествена родилна помощ

69

не казвам

преди 12 години

Разбира се че "избор на екип" е напълно недопустима практика на алчните доктори които изнудват пациентите. Какво ако избереш не 1-вия а 2-рия екип, нали и те работят със същата апаратура, вероятно са учили на същото място по същите книги. Който има лекар, който му е познат или най-симпатичен нека да си го избере, но нека другите да не ги принуждават да "избират" т.е. да си плащатНо в случая едва ли причината е че родилката не е избрала екип, едва ли има лекари които съзнателно ще причинят вреда

68

bbb

преди 12 години

Тате почина, защото не го приеха в "ВМА".... нямало никъде места 28 години е работил там..... накрая го приеха там където не пожелавам никъмо да е..... КИТ..... пазете и своите близки..... GLS