72

Анонимен

преди 12 години

72 - Хихихихи! само затово ли ти стигна силицата:))) "*** си ти, дорогой :))" Че то казано от теб си е комплимент за всеки, дори за карлуковци:)))А и гледаме, че познанията ти по математика направо бележат невиждани висоти:)) Явно си зациклил пак интелектуално:) Хайде чао! няма да те определя като ***, за да не обидя ***:))

71

Ташунко

преди 12 години

Тези като САЩ и други такива *** ,които са загубили българската си идентичност и не мислят за страната си не са виновни. Просто Бог като е раздавал ум навярно са били до тоалетната.Случва се... Все едно да не обичаш собствената си майка ,а да гледаш аго Реджеп каква майка има и да и се възхищаваш. Става въпрос за всички лъжебългари. Лична българска карта не ги прави българи ,като нямат капка българско самосъзнание!

70

007 Д.Б

преди 12 години

Tова е една голяма и *** игра на платените медии, които служат на господарите на новия световен ред!!! Абе нали уж Ал Кайда бяха срещу Щатите, как така се съюзиха сега с тях в Либия, да не би случайно да са тяхно творение? Ал-кайда като цяло мрежата си е творение на ЦРУ !!!! Хора на ЦРУ създадоха Ал-кайда и ги обучаваха за терористи. Бен Ладен, никога не е съществувал, затова и никой не го видя, никога(уж го хвърлиха в океана). Бен Ладен съществуваше само от медиите и от фотографиите на Ройтерс !? А Терористите които показват медиите, много от тях са Холивудски изпълнения, предназначени за стадото!!!Поредния отчаян опит за пропаганда от страна на САЩ и то чрез агенция Ройтерс! Нещата явно излизат от контрол. Ротшилдите неслучайно са купили агенцията Ройтерс, за да имат контрол над медиите!!! Сега плануват най-вероятно, нов атентат, за да замажат очите на света, от кризата която идва....!!! Пак подготвят нещо да гръмне.СТРЕС братя СТРЕС....за тълпата! Почнаха да подготвят "Стадото" вече, за заколението! Тоест, за нов по-голям атентат, след като се увериха вече, че *** лесно се манипулират!

69

Анонимен

преди 12 години

Милиони? Даже много повече - стотици хиляди? Ти да не си някъв бивш политрук, закапиче? :))) *** си ти, дорогой :))

68

Анонимен

преди 12 години

69 - Ще ти говори човека разбира се за макартизма! Прочети повече за този период и ще разбереш как милиони са изчезвали безследно!

67

Анонимен

преди 12 години

Обама добре се е описал като диктатор! Дано си запомни думите!

66

Анонимен

преди 12 години

След Сталинските репресии, Ежовщината, Гладомора и заградителните отряди да ми говориш за макартизма... леко си мръднал...

65

МУНЧО

преди 12 години

МНОГО ДОБРЕ СИ ГО КАЗАЛ , НО ТРЯБВА И ДА ГО ЗАПОМНИШ!

64

bg

преди 12 години

V idiotskita sataninska USA nema svobodna media.

63

bg

преди 12 години

V idiotskita sataninska USA nema svobodna media.

62

Анонимен

преди 12 години

52 - Ох на Обама интелектуалното лилипутче:))) Той за *** говорил, а Обама дори не го споменал:)))))

61

bg

преди 12 години

# 58 e absolutno prav,a #54 e dolnoproben 4algadjiiski ***.

60

@BG

преди 12 години

Обама се оказа много измислен герой. И Буш беше ***, но този е жалък. "Силно послание към диктаторите".... Силното послание го пращате с ракетите томахоук и бомбандировките като тези "диктатори", иначе ваши приятели, спрат да ви дават нефт без пари.Кадафито беше луд, но с всичката си лудост се беше погрижил либийците икономически да живеят добре. Диктатура, да, факт е че имаше. Сега първото демократично решение беше да върнат Шариата - разрешено многоженство, забранени разводи и т.н...

59

Анонимен

преди 12 години

59 - Та какво общо има КГБ или ФСБ с изказване на Хилари не разбирам! май нещо по оста сиво вещество-мисъл се е повредило:)) Или КГБ са хипнотизирали Клинтън и тя е говорила в несвяст:))

58

bg

преди 12 години

Amerikanskite sataninski nacistki svine podkrepjat isljama s/u Izto4noto Pravoslavie.

57

Анонимен

преди 12 години

55То се видя кой се самоизтрепва по времето на макартизма, когато им си смееше целият свят, че дори гадатели ползваха:))) и кой си изяждаше децата по време на Великата депресия:)))

56

Анонимен

преди 12 години

56КГБ - една благотворителна организация, която спасява човешки животи по цял свят.ФСБ - наследник на КГБ, която спасява животи дори на Марс.

55

Анонимен

преди 12 години

54 - Хахахахаха! Това американците ли ти го казаха, изхождайки от техният опит в Невада, за който дори филм направиха:)))

54

bg

преди 12 години

Sataninskata mursha Obama se navejda i celuva rukata na edin ot nai-gnusnite diktatori v sveta-sauditskio kral Kiro.

53

Анонимен

преди 12 години

Засега се знае само една държава, на която държавен секретар, отива в друга държава и иска убийството на човек - Хилари Клинтън в Либия! Просто хората са си убийци по рождение и за тях човешкият живот нищо не значи! все пак петрол требе на дебелогъзите!