168

но комент

преди 12 години

"Не давам нито един германски войник за конекрадците от долния дунав"-Бисмарк.А Русия даде живота на хиляди свои войници за нашата свобода.

167

но комент

преди 12 години

що преди 130 години не викаше на руснаците да си ходят в арктика?

166

котис

преди 12 години

До 124 да ти го нали се сещаш в кафявата точица.

165

бивш даскал

преди 12 години

Австралия вече направи първата стъпка да гони мюсюлмани. Евалла

164

чук-чук

преди 12 години

Продължанам да прехвърлям информация от Елмац тук"Тамара Григорова"/тя свети/, на 51 години от Москва си казва като заглавие "Искам в България" и даже описва какъв го иска. Ми гя какво ще донесе? Водка "Столичная" една щайга :))))))

163

Анонимен

преди 12 години

Трябва да се създаде общ съюз основан на християнските ценности между Русия, Канада, САЩ и Австралия, да се изгонят мисюманите в техен Халифат който ще включва целия арабски свят + Турция, Кавказ , Балканите Иран Пакистан , Индонезия, Малайзия и централна азия.Така света ще стане по добро място

162

421

преди 12 години

Ей *** ходи си в арктическата минус 30 градусова *** и не се занимавай с българите.

161

чук-чук

преди 12 години

Намерих си достъп профила в сайт. Статистика за бро жени между 23 и 50 години- Русия - 79 тетки- Украйна -53- Беларус - само 6- Кавказ - само 7. Ама трите държави в Кавказ май не събират 10милионаИзбор има, не се бойте за това. Кофти може да е качеството. Както бяха зазките и москвичите някога, ама кво да правиш? "Мерцедес" само на снимка

160

qq

преди 12 години

80 % от порното в света е с участие на рускини, понеже са богата страна. Абе в руската тундра е рай, половината англичани и германци искат да емигрират в русия...

159

някой

преди 12 години

На Русия и дреме за ЕС!Богата страна с толкова природни богатства!Но ние тука да си плюемекакто му е реда!

158

Жик-Так

преди 12 години

"Русия да влиза в Евросъюза"Просто ги погледнете на картата. Русия има площ от 17 000 000 км² , а ЕС - 4 325 675 км² Това е все едно да вкараш четири литра вода в еднолитрова бутилка:)

157

Анонимен

преди 12 години

Правилно,не им трябва-Путин е много умен!

156

Анонимен

преди 12 години

Пичове след като разгромихме Китай видехме сметката и на Русия и изобщо изрулирахме театъра на световните бойни и икономически действия предлагам да си лягаме.Късметлийте с бибипка преди сън другите е така по гаще и лека фланелка. Лека нощ!

155

Анонимен

преди 12 години

Руснаците съвсем целенасочено изкупуват имоти по морето. Целта е да създадат условия за разцепване на България на източна и западна част и да се наместят в източната.

154

Василев

преди 12 години

Най-богатата държава с най-некадърният мързелив народ!!!Това е Русия дарагие друзя, ета маленкая истина за болшая Русия!!!

153

чук-чук

преди 12 години

144 да се регистрира в Елмаз и да хвърли въдица, че е магериално добре и с кола. Ше му се хвърлят 3-4, някои имат и хубава снимка. Пък ако е и от Варна и Бургасу току виж му звънне някоя на звънеца със сополанко и с куфар в ръка :)))))))

152

чук-чук

преди 12 години

Та, преди време бях в един сайт за запознанства. Ерген човек, кво да правиш, поне нещо да....Казва се "Сибир". Не знам дали в него има руско участие, ама пълно с рускини. Направо си казват,че искат в България. Викам си, този сайт е руски, я да бягам в друг. И отивам в "Елмаз"Още повече рускини, та и украинки, та и белорускити, на и кавказки. Все за България реват.На една казвам, че и е зора за ЕС, а е московчанка и с хубава професия. Ама иска тук и то само във Варна.. Лигла на 40 с дете

151

Анонимен

преди 12 години

Бе вие луди ли сте бре? Русия в ЕС? Да снася кинти колкото всички заедно, а кака Гинче и Серко *** да й тургат заповеди? Хааахаха! Как вървят нещата, Русия след некоя и друга година ше си купи колко си иска Европа... хехехе

150

до 146

преди 12 години

той не е глупав. отбелязва простичко- китай има само един тесен излаз на стоките си през морето, което може да се минира от два кораба за общо четири часа и КРАЙ, китай е отрязан от световните си пазари.в случай че рече да стане враг. а той няма да го направи,защото светът му е нужен като мирен пазар.въобще, китай се е заграждал да не го нападат, НО БИ НАПАДНАЛ СЪСЕДИ САМО ОТ ЗОР. богатите нападат,когато са силни. китай върви натам. а какво показват на нас политиците, това са шменти-капели.

149

Анонимен

преди 12 години

Когато руската войска е преминала Дунава, българите са носели калпаци или френски дрехи. По избор. А мужиците са се чудели от какво ни освобождават.