281

Анонимен

преди 12 години

К'во рамо шъ удариш бе *** ?Пол'вин процент най-много ...

280

неизненадан

преди 12 години

Каква стана тя:гласувахме за Бойко спечелихме Цветанов.Не Ви ли се струва,че хората вече не гласуват за партия а за личности и тъй като Герб е Бойко,не им се гласува за Плевнелиев,защото не знаят кого ще спечелят.

279

Пешо

преди 12 години

Той ваньо чиорни от отдавна обича мутрите ама нещо се е убръкал! Аз съм много син но не бих гласувал дори за сините докато предатели като костов членуват в тази партия!А относно избора комунисти или мутри комунисти аз мразя всякакъв вид комунисти а костов го ненавиждам!Егати цирка пада!В България май има една партия и тя се нарича МАФИЯ!!!!!!

278

Анонимен

преди 12 години

В страната за сините коалиции са гласували около 300 000 човека , за твое сведение това са си 8% , *** , и трета сила след ГЕРБ и БСП

277

Анонимен

преди 12 години

какво рамо, бе, 2 % и за среден пръст не стигат.

276

плевенчанин

преди 12 години

Костов, отсвири го тоя комунист Зеленогорски, който е против Плевнелиев и с помощта на ДПС и малко "мотивирани" *** "плечелеше" изборите в Плевен. Тоя път обаче номерът му не мина. Оттегли си подкрепата от тоя ***, тогава ще те призная, че струваш нещо.

275

Sony

преди 12 години

Ciganina si e *** ,bog znae kakvo she dranchi sega:)))))

274

EKON

преди 12 години

Хе хеее,от вчера насам много се кефя...ама побесняха *** след този крах на изборите...хайде хайрлия да е ,че на парламентарните въобще да ги няма :)))

273

Напук на ГЕРБ

преди 12 години

Няма да гласувам за Плевнята - антипатичен ми е и той и вожда му и всички цецовци, цецки и т.н..

272

Анонимен

преди 12 години

Гласуваш за Плевнелиев - виждаш Трактора и Трактористите в затвора. Плевнелиев няма да съботира закона за Специализирания съд, до като Калфин ще пречи по всякакъв начин и не само за тоя закон, той ще пречи за всяко демократично действие на правителството. Човекът на агента Гоце другаря Калфин ще бъде прът в колелото на България, тръгнала най-после по пътя на демократичните промени, които истински започнаха с идването на ГЕРБ на власт!

271

ТОВА ЛИ ДА СТАНЕ?

преди 12 години

Ако изберат КОМУНИСТ за президент с помощта на ДОГАН, ще станат две ОЧЕВАДНИ ЛОШИ НЕЩА: 1.Служителите на ПРЕЗИДЕНТСТВОТО ще бъдат турци, както беше навремето МИНИСТЕРСТВОТО НА ЗЕМЕДЕЛИЕТО и изтичане на тайни към СССР и Турция, а Доган ще получи още един тлъст хонорар, но този път, като брокер, а не като хидролог; 2.Всички престъпници от ЧЕРВЕНАТА МАФИЯ ще бъдат помилвани, както например Дон Цеци и още 495 бандити за мандата на Първаноглу, значи Помака Алексей и Стоян Сумото ще бъдат помилвани провери в Гугъл : "Сега": Първанов помилва за 9 години 431 престъпници

270

Анонимен

преди 12 години

Целия парламентарен елит е за изхвърляне - вижда се и с просто око, че действа в сговор - на никой не му се напуска топлото местенце в парламената - Герб винаги ще има патерици - я РЗС, я СДС и ДСБ , я Атака - а ако се опре до предсрочни избори даже и БСП и дПС ще ги подкрепят ! Няма да има оправия скоро !

269

ЗА ПЛЕВНЕЛИЕВ

преди 12 години

Народът ще размаже буквлално БКП нищожествата Българските граждани знаят и помнят вие комунистическа *** какво направихте.хиперинфлация ,разруха на държавата 3 пъти национални катастрофи и предателства .Народа ще ви прати по дяволите ПЛЕВНЕЛИЕВ ще е президент и после всяко нищожество зазначено от БСП да е готово с пижамата за затвора

268

Анонимен

преди 12 години

Крайно време е Костов да издуха супата и да си ходи пренаял се.

267

обективен

преди 12 години

Не се самозалъгвайте ***, НЕ СА 2 % Сините са трета политическа сила след тези избори за общински съвети! Това са сините избиратели, които не гласуваха за Христов, но винаги ще пускат Синя бюлетина! Ще разберете за какво става дума след 6 дни, когато ПЛЕВНЕЛИЕВ стане новия президент, а калфата си свие перушината, въпреки ромските и турските гласове, които сега го отведоха на балотажа.

266

до 261

преди 12 години

Въпрос с повишена трудност. Плахо да попитам, а Искра Фидосова дали има нещо общо с червените.

265

Анонимен

преди 12 години

Костов go home ! Стига демагогия ! Герб са по - големи комунисти и от БСП !

264

Анонимен

преди 12 години

Гласувай за Плевнелиев ако искаш да видиш Трактора и Трактористите в затвора. Плевнелиев няма да съботира закона за Специализирания съд, до като Калфин ще пречи по всякакъв начин и не само за тоя закон, той ще пречи за всяко демократично действие на правителството. Човекът на агента Гоце другаря Калфин ще бъде прът в колелото на България, тръгнала най-после по пътя на демократичните промени, които истински започнаха с идването на ГЕРБ на власт!

263

обективен

преди 12 години

През 2001 г. всички ченгесарски подразделения бяха насочени срещу СДС и лично Костов, това обаче се оказа НЕДОСТАТЪЧНО и СДС отново щеше да спечели изборите, справка ПРОУЧВАНИЯТА на агенциите до МАРТ 2001 г. Тогава беше докаран от червените Симеон, който къде по носталгия, къде с измами успя да върже българите, справка проучванията след април 2001 г. Та така "загуби" изборите Костов през 2001 г. Всеки нормален човек би загубил срещу него беше цялата ком партия със всичките и мафиотски разклонени

262

Анонимен

преди 12 години

Гласуваш за Плевнелиев и получаваш 7 къщи с басейни и 12 милиона на влог.