9

секси

преди 12 години

Явно, не са попадали на истински жени

8

N.B.

преди 12 години

каква е поуката ? Че можем и без жени да си свършим работата, ако компютъра може да прави салата и да сервира ракия не ми требе на мене жена.

7

Алов

преди 12 години

Вие ще кажете прави или не прави. И вечер и през деня пускам по една стружка всеки ден и нищо ми няма. Големи сте разбирачи...Няма що. Е сега си пускам Gonzo ***

6

Да живее

преди 12 години

Това са глупости, колкото повече порно гледам, толкова повече желая контакт с жени, и когато се случи съм много по... как да се изразя... подготвен и твърд.ПОРНОТО ЗАВИНАГИ !!!

5

Viktor

преди 12 години

Статията вменява наличието на "проблем" без да посочва какъв е той.Се молиме на жени лии!? Човек за единия секс у какви клаузи се набива, бетер кредит от банка.Я си плющи делфина на порно да ти е мирна главата.

4

Кристиян

преди 12 години

Вярно!

3

Ам

преди 12 години

тия нормални ли са! ей сега ще си ударя една *** на някой порно сайт и след малко почвам жената, ще я клатя 2 часа без проблем.

2

Ba4o Ivan

преди 12 години

Ima ne6to viarno....4ekidjii :)))

1

Анонимен

преди 12 години

Даа даа яжте мазни хамбургери с по 5 милиона калорий използвайте автомобилите си за да отидете на 50 метра от вкъщи не забравяйте да ядете по много от всяка изкуствена висококалорична храна и после порното виновно.Аз като гледам порно от толкова години как пък ни веднъж съм нямал проблем с потентноста?И не само аз ами милиони и милиарди млади мъже и жени по цял свят.