34

nemam nervi

преди 12 години

Това е при изборна активност около 50% ,а какво щеше да стане ако беше 75% --щеше да има още опашки пред избирателните секции, чакай от тези хора компетентно управление.

33

Анонимен

преди 12 години

Една от потърпевшите съм. Наистина хора припадаха, скандираха и изказваха недоволството си. Бях 301 номер от 1500 и минахме към 6.00 часа. Редиш се на 3 опашки /като може на едно място да се свърши всичко/, след това отиваш до кметството да предадеш чувалите с б=летините / разкъсани чували, отворени протоколи, пълно с полиция и НИКАКВИ ЖУРНАЛИСТИ. Влезеш ли в залата край-може да излезеш само на носилка. Няма вода. В изборните секции имаше поне наюдатели, а тук НИЩО. Само ГЕРБЕРИ. Абсолютна гавр

32

Анонимен

преди 12 години

АЛО, ПАРТИИТЕ ДЕТО СЕ ЯВЯВАТ НА ТЕЯ ИЗБОРИ И ЧЛЕНОВЕТЕ НА КОМИСИИ СА ИМ ЧЛЕНОВЕ? КЪДЕ СТЕ БЕ?

31

танкист

преди 12 години

евала, тия едни избори като хората не могат да спретанат, като отвориш на сайта на цвик, пише според обработени резултати на 90%, аз сутринта като минах пред залата верно беше мазало затворили са целия булевард шипченски проход, добре поне че покрай външно посока цариградско се минава, та как така обработиха 90 % пък над 50 % не са предадени, да не би да са обработили подменеите урни и сега действителните гласове да ги прдадът за вторични суровини, най прав е Болен - секс кукли за употреба .

30

Анонимен

преди 12 години

ПУСНЕТЕ ВЪВ ФБ СЪОБЩЕНИЯ ДА СЕ НОСЯТ КАФЕ, ЧАЙ, ХРАНА И ОДЕАЛА НА ХОРАТА В УНЕВЕРСИАДА

29

Анонимен

преди 12 години

ПУСНЕТЕ ВЪВ ФБ СЪОБЩЕНИЯ ДА СЕ НОСЯТ КАФЕ, ЧАЙ И ОДЕАЛА НА ХОРАТА В УНЕВЕРСИАДА

28

darcas_real

преди 12 години

Може би сега се напасват гласовете към екзитпуловете, че може и да има разминавания:) Май е истина, че не е важно кой гласува, а кой брои класовете. А колко просто щеше да е всеки да гласува от вкъщи с личната си карта и едно малко устройство. Това се нарича цивилизация, но ние имаме многооо още да я чакаме.

27

Анонимен

преди 12 години

Да излезе да брой бюлетини и онова подобие на жена с мустаците - Ралица Негенцова.

26

123

преди 12 години

направо не е за вярване........

25

възмутена от СИК

преди 12 години

?!?!???????????????????????????????

24

Анонимен

преди 12 години

Според обработени 22,89% от изборните протоколи в София Йорданка Фандъкова събира 53,41% от гласовете на избирателите. 22,89%????? С такъв малък процент обработени протоколи, не е ли рано да се радва, който и да е????

23

Любомирчо

преди 12 години

Ами тези мутри едни избори не могат да организират държава щели да управляват

22

cafeto

преди 12 години

Dano uvolnqt vsi4ki na darjavna rabota ot OIK Sofia,s4itano ot 01.11.11g te i bez tova sa ve4ni v tazi komisiq kato 4lenove,ve4e tolkova godini,a ima i pensioneri v komisiqta na darjavna rabota,koito sa i v OIK Sofia i sa navsqkade,a ne mogat da rabotqt sputar,tai kato prosto po tqhno vreme ne e iimalo takiva PC,ta.Kude sa zakuskite i voda i cafe za horata,nali shtqlo da ima

21

ан

преди 12 години

КАКТО ВИНАГИ ХАУСА ЦАРИ НАВСЯКЪДЕ В МУТРЕСТАНИЯ. КАТО КАЗВА ЕДИН ШОУМЕН. АБЕ НЕМА ТАКАВА ДЪРЖАВА.

20

topor

преди 12 години

Защо си мисля, че отговорността за организацията по провеждането на изборите е на Министерството на регионалното развитие и благоустройството. Чиито министър до преди месец е един от сегашните кандидат-президенти.Ако е така - много въпросителни относно административния и други капацитети на въпросната персона.

19

Димитър Марков

преди 12 години

Това е пълна измама с осигурената храна няма подобно нещо сега преди 2 часа се прибрах от залата като си предадох най-накрая протоколите и мога да ви кажа, че не стига ,че не ни дадоха никаква храна, вода или топли напитки а даже не ни и пускаха до близкия магазин да си купим било то цигари, ядене или безалкохолни просто потресаващо отвсякъде даже имам снимки на които се вижда как една жена е слязла да мине обработката и я включиха на система , защото неможа да издържи на умората , нервите и т.н

18

Пич

преди 12 години

"Е така де, 4-ти, и аз това питам, как така се обявяват балотажи и спечелени кметове на първи тур, като само в София са преброени под 25%! А Фандъкова била кмет!?!?!?! "Ама само внимателно господине/госпожо, да не ви стане лошо от толкова напрежение. Спокойно, Фандъкова е новия кмет на София, вашия любимец с вид на зомби - Кадиев, може спокойно да продължи да се занимава с други партийни поръчения. Еййй, комунистите са полудели от злоба и безсилие.

17

възмутен

преди 12 години

Още протоколите неприети, камо ли обработени, а се поздравяваме с победата! Машала бе, българи! На това му викам аз честни избори!

16

Анонимен

преди 12 години

абе ще занесат вода или кафе ,ти в ред ли си много му дреме на някой си за тия дето са вътре

15

една от СИК

преди 12 години

И кое по-точно му е нормалното? може и да има провокатори и номерджии, а най-вече *** по изборите, включително и червени, ама не само, обаче ние не сме добичета, избирателите подкарвани да гласуват, а от СИК добичетата които по 48 часа наблюдават и броят, нещо да има предвидени СМЕНИ за тоя вид работа, предлагам следващия път да си наемете РОБОТИ