28

а

преди 12 години

И за Монтана не пише кой е избран.Не че не знам де - Златко Живков е.

27

Ямболлия

преди 12 години

Ямболския кмет Крадльо има 6 дела и ще влиза в панделата заедно с Лечков, ако има правосъдие.Явно герберастите са над закона, щом тия двамата измамници са кандидатите на Тиквата...

26

хахаха

преди 12 години

Те това е да си българин-да те съсипват и крадат две години и ти наново да си харесваш екзекутора ....робски народ,робски манталитет....!!!

25

Анонимен

преди 12 години

Объркал си нещо колега, това ще е четвърти мандат на Кирил Йорданов във Варна, последният му беше като независим. и най-зле за Варна.

24

mao_dze_dun

преди 12 години

"Подобна е и ситуацията в Хасково, където кметът на града Георги Иванов води с 42,54% при обработени 48,03% от протоколите на ОИК. Срещу него на балотаж ще се яви кандидатът на ГЕРБ Иван Панайотов, който събира 24,32%."Ето го Хасково :)))

23

дуда

преди 12 години

Що си мислите, че не са купени и всичко е чисто като сълза? След толкова много нарушения и бъркотия, аз тия избори не ги признавам!

22

До № 12

преди 12 години

Че те и на предните избори си правеха митингите на турски език, дори ги даваха по телевизията. Някой да е направил нещо по въпроса? Не разбрахте ли, че само задълженията са за нас - българите, а правата са за малцинствата.

21

Читател

преди 12 години

Във Варна е същото. Отиват на балотаж К.Йорданов-трети мандат, първи и втори подкрепен от БСП и ДПС, срещу Марешки-независим, но голям играч с мафията. И двамата играят с ***, а първият и с ***. И ние като Сливен се насадихме на пачи яйца, доказахме, че сме коне с капаци и не виждаме по-далеко от носа си. Сега ще трябва да гласуваме за по-малкото зло, без да знаем кой е това. Провинцията си е провинция!

20

Анонимен

преди 12 години

в Девин ритнахме депесарите 3 място!

19

Нико

преди 12 години

Не виждам и Хасково..Да ви имам и "град по град", dnes.bg...

18

Приятел

преди 12 години

Мисли прагматично. независимо, че съм симпатизант на ГЕРБ, ако бях от Сливен, никога нямаше да гласувам за Лечков. Идвал съм в града ви и това, което видях, ме ужаси. Не знам дали някой друг кмет би причинил толкова вреда на града си като него. Гласувайте за кандидата на БСП, колкото и да е неприятно. Като сте се докарали дотук, избирайте по-малкото зло.

17

Анонимен

преди 12 години

а резуптатите от изборите в камилски дол и пържиграх къде са.

16

Анонимен

преди 12 години

бате бойко,да знаеш,че си в грях пред сливналии ! защо каза,че ще подкрепиш лечков,като хората не харесват този крадец? не можа ли да предложиш друго име от ГЕРБ? и сега на яд на лечков ще се насадят на БСП. това ще ти хареса ли на теб? ужасно тъжно за този град! и без това са с едно закостеняло провинциално мислене,сега съвсем ще потънат. радвам се,че излезнах от там преди 40 години. тук в софия поне виждам кмет,който върши работа,който работи за софия ! успехи на фандъкова !

15

АсяДе

преди 12 години

Браво на редколегията - бързо пипате. Кърджали отива на балотаж. Шансовете остават.

14

Анонимен

преди 12 години

Явно Североизточна България я няма на картата...

13

Анонимен

преди 12 години

Разград, Силистра, Търговище ...Защо ги криете ?!

12

rumen221

преди 12 години

Ало-о-о-о, Главното прокурорче,Цитирам: - Кандидатът Мюзеки Ахмед пък бе категоричен от трибуната, че са му нарушени правата. Забраната малцинствата да говорят и агитират на майчин език била противоконституционна, законът също, обяви той.. Конституция - Чл. 36. (1) Изучаването и ползването на българския език е право и задължение на българските граждани.(2) Гражданите, за които българският език не е майчин, имат право наред със задължителното изучаване на българския език да изучават и ползват своя език.(3) Случаите, в които се използва само официалният език, се посочват в закона.ТОВА Е НАГЛО НАРУШЕНИЕ НА КОНСТИТУЦИЯТА И ЗАКОНА ЗА ИЗБОРИ На чужд език са говорили и Ахмед Доганов и Рамзи Османов- АЛО, Прокуратурата, Главния Прокурор, ЗАЩО СПИТЕ, ЗА ПУБЛИЧНИТЕ ПРИЗИВИ, ДА НЕ СЕ СПАЗВАТ КОНСТИТУЦИЯТА И ЗАКОНА??? - НАЛИ БЯХМЕ РАВНИ ПРЕД ЗАКОНА или НЯКОИ СА ПО-РАВНИ

11

Анонимен

преди 12 години

Абе като пишете, че някъде печели досегащният кмет, пишете от коя партия е. Ние как да знаем.

10

АсяДе

преди 12 години

На коя част от информацията да се вярва :"Общо 9 от областните градове в България имат своя кмет още на първи тур. Това са ... Кърджали...." или "Интересен балотаж се очертава в Кърджали. Според 65,41% от приетите протоколи досегашният кмет от ДПС Хасан Азис събира 44,91% от вота на избирателите. Все още обаче не е известно кой ще се изправи срещу него на 30 октомври." Редакцията, когато боравите с Цопи- Пасте , поне четете...

9

Анонимен

преди 12 години

Абе да попитам , последно , в Кърджали има ли вече избран кмет или ще има балотаж ?Понеже според статията , хем има кмет , хем ще има и балотаж !!!