54

Икономист

преди 12 години

Анти кризисната политика на ГЕРБ е пълно фиаско!!! Не само защото Дянков не успя да калкулира правилно ефекта от Гръцкото икономическо сертаки, но и защото не бяха предприети никакви мерки за подпомагане на бизнесът у нас. В допълнение , фискалния резерв е намален с 3 млрд лева, а секторите здравеопазване, наука, образование, култура и иновации бяха напълно изоставени за сметка на неадекватното МВР.

53

Анонимен

преди 12 години

44 - Извинявай! Провокира ме олигофренията ти:)))) Жив и здрав! И ходи да се лекуваш:)) И дано намериш форум където да четеш само собственото си мнение:)) Толкова си ***! Такива като теб се нуждаете от сериозно лечение! хайде сега те оставям да се къпеш в ореола на собствената си неповторимост:)))) Куха лейка!

52

Анонимен

преди 12 години

Няма начин гласовете от Кунева и Болен да отидат за Калфин на балотажа. То е ясно кой ще спечели.

51

Българин

преди 12 години

Единственото десноцентристко в криминалната посткомунистическа хунта ГРОБ е, че те се обявяват за десноцентристи !!! Иначе политиката им каква е - национализация на частни пари на гражданите, война срещу частният бизнес, раздуване на полиция и администрация, полицейщина, терор срещу журналисти и инакомислещи, безкрайно хрантутене на *** - все черти на КОМУНИСТИЧЕСКИТЕ РЕЖИМИ !!!!

50

До 46

преди 12 години

Не разбирам хора като теб които незнайно защо получават душевен оргазъм, когато някой обижда родината им! Имало корупция в България!? А ти какво направи за да спреш всекидневната копрупция, създавана от стотици хиляди граждани на тази държава намиращи се в позиция да искат подкуп?

49

аз предлагам

преди 12 години

Предлагам хора без основно образование да не им разрешава да гласуват!Не може един неграмотен човек да прочете за кой гласува!Блюлетините не са цветни за да ги раличи!

48

....................

преди 12 години

На балотажа всички нормални хора срещу бсп и купувачите на гласовете на малцинствата от дупесе.

47

до 39

преди 12 години

Рибата мирише от главата. Човека от ниските етажи ти иска подкуп защото няма осъден за подкуп от властимащите.Пример с Румъния: Там битовата престъпност беше на високо ниво. *** спираха ТИР на шосето и го ограбваха...а сега не е така. Защо в БГ нищо не се промени. Във всяко престъпление има замесен полицай-било пряко, било с логистика.И сега дето ни четат форума МВР нека да не се усмихват...

46

Анонимен

преди 12 години

а коя е първата най-корумпирана страна в ЕС? мислех, че поне в това отношение сме първи

45

До 40

преди 12 години

Значи според теб на лично ББ е наредил на катаджията да ти вземе 20 лева подкуп? Значи според теб всичко в държавата се контролира от една малка групичка от 10-15 човека политици, които в момента са власт, а останалите държавни служители изпълняват просто заповеди безропотно? Ти си един много наивен човек!

44

Анонимен

преди 12 години

"39 - Хахахаха! Според теб и политици не ни трябват,а:))))) Пък и примери даваш! ми всичко, което си изброил се регулира и контролира от политиците или не знаеш:))))) Лелеееее! Уби гълъбите:)))"На малограмотни и на хора под 23г би трябвало да се ограничава достъпа да форумите. А ето сега ти имаш възможност да тормозиш четящите форума с кретенизма си.

43

две кокетки

преди 12 години

На снимката: две кокетки - две марионетки!

42

тиквени комунисти

преди 12 години

На балотажа народът срещу червените тиквени комунисти от герб!

41

фалшифицирането

преди 12 години

Към престъпленията на пожарникаря се прибавя и фалшифицирането на изборите!

40

Анонимен

преди 12 години

39 - Хахахаха! Според теб и политици не ни трябват,а:))))) Пък и примери даваш! ми всичко, което си изброил се регулира и контролира от политиците или не знаеш:))))) Лелеееее! Уби гълъбите:)))

39

До 34

преди 12 години

Когато катаджията ти поиска подкуп, ББ ли е виновен, Станишев ли, кой политик е виновен? Когато в частно електроразпределително дружество, техен служител ти поиска подкуп, за да те присъединят към ел. мрежата кой политик е виновен? Бедността е продукт на нашия обществен нихилизъм, според който някой друг е длъжен да се грижи за нас, да ни осигурява средства и т.н. - липса амбиция за развитие и инициативност, за това някои слоеве в обществото водят мизерно съществувание.

38

Анонимен

преди 12 години

Другите за вота във "втората най-корумпирана страна в ЕС" Организацията за сигурност и сътрудничество в Европа (ОССЕ) наблюдава изборите на фона на безпокойствата за купуване на гласове предвид факта, че България е смятана за втората най-корумпирана държава в ЕС, посочва Ройтерс.Само заглавието и достатъчно красноречиво за победата на ГЕРБ! Останалото е екстра!

37

Анонимен

преди 12 години

Интересно коя е първата най-корумпирана държава в ЕС... Румъния или Гърция...

36

ХАХАХА

преди 12 години

Червнотиквениците на Кутев днес не са на училище и *** по форумите. Утре пак всичко ще е нормални с покойно.

35

до 31

преди 12 години

С тия комунистически призиви се скрии някъде на тъмно място!"Рибата мирише от към гламата" - е казал народа! Затова не може всеки за себе си да променя ,а на високо да има само корупция и кражби! Казаното от теб е невероятна глупост!