75

marianmg110

преди 12 години

Шенген но без теб!!!

74

За Витков!

преди 12 години

Шегобойко е герой. Повдигнал въпроса! Менали на бързо през темата, еми мина ли са, хората казаха с думи прости какъв ни е проблема, но ние вместо да се хванем да го решим се правим на опърничеви. Румънците взеха адекватна позиция ,а ние са правим на дръж ми шапката. Друг е въпроса какво ще спечелим от Шенген! А все пак въпроса като цяло почва да бъде какво вобще печелим от ЕС и референдума е крайно наложителен!

73

тъжно е

преди 12 години

Не ви ли е срам от тоя бе?Даже не може да се усети,че го гъбаркат и си фантазира на глас.С тези пожарникари и физкултурници се връщаме преди 10 ноември 1989 година.Жалко за България.

72

Радулов И.

преди 12 години

НЯКОЙ ПАК Е ЗАБРАВИЛ ДА ЗАКЛЮЧИ ВРАТИТЕ НА ЛУДНИЦАТА. Да влезе дежурният лекар и да го отведе, моля. *** ни срами пред цяла Европа. Само у нас простолюдието не разбира, че човека просто е откачен.....ДА БЪЛГАРИЯ е толкова стабилна че, в нея вече БЪЛГАРИТЕ са на изчезване. Стабилна, като "Титаник" на дъното на океана....И най-нещастните икономисти откак икономиката съществува знаят, че една държава е богата, когато народът и е богат. Никоя страна управлявана от крадливи и полукомпетентни управници мафиоти не може да постигне добри резултати. Човека е роден на тази земя за един достоен живот. Поне по човешкому да го преживее. А той се мъчи и гърчи в небивала мизерия за да може да живеят такива като "Бойко Борисов и Сие, които повръщат от блага на изобилие краднати от държавата и народа. Това ли е смисъла на човешкото съществуване?

71

до герберите

преди 12 години

ЕС иска да забрани публикуването на държавни рейтинги , сега като загубите изборите ще забраните и да се гласува - хаха така работи социализма

70

БашМайстораДиректор

преди 12 години

Боби не плямпай а ходи сади в градината на Цветелина , че няма материал .

69

до 67

преди 12 години

колега моите свършиха дай от твоите - хаха жалък си

68

ФАНТАЗЬОР

преди 12 години

Борисов е ФАНТАЗЬОР НОМЕР 1 ЗА БЪЛГАРИЯ ЗА ВСИЧКИ ВРЕМЕНА. Така, че фантазирайте си! Не ви остава много време за фантазии! Хората живеят все по-зле!

67

опс

преди 12 години

Та и да ти кажа още нещо , не случайно една година преди да тръгнат проблемите в Гърция , Билдбергите се събираха около Атина , случайно ли ???

66

за 65

преди 12 години

АРЕ СТИГА ВЕЧЕ С ТАЯ ГЛУПОСТ ДЕТО Я ПОВТАРЯТЕ ДВЕ ГОДИНИ. МЪЧЕЛ СЕ БИЛ. ДРУГИЯ ПЪТ, ГЛЕДА ДА СИ УРЕДИ ХОРАТА И ТОВА Е. ТОВА МУ Е МЪКАТА.

65

Мошеник от класа

преди 12 години

Мошеник от класа-ПОГЛЕДНЕТЕ ОТ КЪДЕ ИЗГРЯВА СЛЪНЦЕТО И ТОГАВА ПРИКАЗКИТЕ НА БОРИСОВ. Има цялата власт ни никога отговорен, винаги жертва.Няма елементарно образование, но коментира сериозни теми, например пенсии в Европа. Има криминално минало, но днес той е единствената надежда за социална справедливост, "безалтернативният"? Простонароден, но един от странно най-богатите българи.

64

за 52

преди 12 години

Батка пий си хапчетата е много недей да знаеш.

63

хаха

преди 12 години

брато аз за разлика то теб познавам , хора които са имали авери сиви кардинали , и съм на ясно кой кой е докато ти си бъркщаш в *** и в носа и не знаеш на кой поп да се молиш , Този авер има доста инфо и е в час не са празни приказки .Само ще ти кажа , че сивите кардинали никога не са излагани на показ и имената им не се четат във вестниците , обяснил ми е и как се избират и каква власт имат така че ходи се гръмни някъде .Ти чувал ли си за Теория на властта ,ако не си няма кво да ти обяснявам .

62

бг

преди 12 години

какво искате от човека,поне се мъчи нещо да направи,за разлика от троината коалиция които разполагаха с пари и ги окрадоха НЕЩАСТНИЦИ

61

да ама не

преди 12 години

кои са руските *** в бг , да анализираме , бб се среща с путину колко пъти за 2 години , не по - малко от 3 пъти , приятел е на гоце , приятел е на лукомуойл , така да е замразил некой руски инвестиции аз не се сещам , така че мислете а не говорете само , играта е голяма и не само голям шлем а и голям джакпот.Да не говорим за контрабандните канали , амфети и цигари , там всичок е ясно .

60

за 61

преди 12 години

нещо си спал отвит май

59

до 53

преди 12 години

брато прав си донякъде , но чух от един авер който е живял в Австрия ми каза , че преди още 15 години един евреин в негово присъствие е казал , че това *** Гърция ще го затрият и чак сега е загрял за кво иде реч. Също му е казал що не ползвате пристанището в Солун и той му отговорил че е Гръцко , а евреина му казал на нашите карти това е бг пристънище , така че сами да си правим изводите .

58

Shark

преди 12 години

до 51- Ама ще поиска. Ако им опростят 50% кой ще ги поеме, а. да не мислиш че Германия и Франция сами ще покрият всичко това. Не се учудвай ако кажат че вноската за членство в ЕС се вдига, и тогава ще искат не ами...

57

4 4 4

преди 12 години

ти Борисов си с единия крак на вън ще видиш днес колко си жалък и елементарен .а февруари месец ще бягаш където ти видят очите ако въобще успееш да избягаш с всичките крадци,лъжци и продажници.и парите ви няма да струват нищо и вие ще сте наи излаганите и наи нещастни хора.от днес започва твоето падение,а така и не разбра че ще бъдеш жертван от тези дето те поставиха и ще видиш как ти обръщат гръб.но не се тревожи и тях ги чка твоята съдба.а тя е в АДА

56

Анонимен

преди 12 години

Това е най-големият антикомунист след Костов, раждал се в България, а от двамата може и да е по-интелигентният и по-енергичен!