206

Марк

преди 12 години

1917 г.Графиня Болконска се събужда в имението си в околностите на Петербург от залповете на Аврора!Слиза в салона и пита прислужницата:Маша, какъв е този шум?Болшевиките правят революция, Ваше високоблагородие.И какво искат?Маша се замисля, за момент:Ами да няма богати, Ваше високоблагородие!Графинята разочарована:Жалко! А аз мислех, че искат да няма бедни!!!Това са рашъните!!И техните духовни следовници тук!Низши духом!

205

Марк

преди 12 години

Виждам , че тук продължават да се изявяват служители на руското посолство, а също и група патологично обременени!Дерзайте!Аз ще продължа да се забавлявам и отвреме на времи ще ви наглеждам!Докато не се напоркам!

204

Малчо, Малчо....

преди 12 години

това са хора ...на които мозъка им е ...колкото вит."С"!Те , затова вярват така преданно на Партията...защото са като слепците ---вечно някой требва да ги води и ....носи на гръб, защото:"..тежко е да си червена ***....и да нема кой да ти забърка!"ГОЛЕМ ПРОБЛЕМ Е ...ДА ЗНАЕШ!

203

ДО 229

преди 12 години

Ти си ***!

202

За Витков!

преди 12 години

Подкрепям тезата на 220! Видя се от намерените документи ,че този "звяр" с деситилетия си е сътрудничил със западняците и нищо в държавата му не е ставало без знанието на световните лидери. Общоизвестен факт е и финансирането на кампанията на Съркози. Аз пък си спомням как Франция подписа договор за милиарди за изтребители точно след сделката за медиците ни. Такаче Лавров задава правилните въпроси ,но едвали някой ще му отговори,а и Русия е не по-малко виновна все пак те имаха право на вето!

201

до 223

преди 12 години

Не празнослови,толкова му е гръбначното мозъче,с което се опитва да мисли!Ако езикът не е признак на етноса...За този мутант признак е ***,с който "мисли"!Едни такива дебели и вонливи "мисли" изпадат...Гнусотия!!!

200

не 2000, а 20000!

преди 12 години

Дам, само да ви поправя, днес.бг, не са 2000, а са 20.000 (двадесет хиляди) избити. В сайта на немската телевизия n.tv, (n-tv.de), откъдето често превеждате статиите си, даже се говори за 22.000 избити поляци при Катин. Помислете си само, колко народ е това!!! 20 000! Същото са направили комуноидите след 9 септември и с голяма част от нашите офицери. Особенности на комуноидното племе...

199

СЛАВЯНИН

преди 12 години

КАК РАЗБРА, ЧЕ дЪНОВ Е БИЛ САТАНИСТ?

198

Анонимен

преди 12 години

до 225Абе ти мамоумен ли си, не схващаш ли че те направиха за резил хората тука. Ванга ще ни светнеш ли какво е казала ахаха, ти не знаеш ли че Дънов е бил САТАНИСТ?

197

славянин

преди 12 години

А да си ГМО-зомби на какво е признак?

196

istorik

преди 12 години

Не измествайте въпроса към Волжка България, говорехме за "славяните" и това, че средновековните сведения за тях за лъжа, ползвана от руската политика! Става дума и за това, че "словесни", не е етноним, а определение за човек без значение на етноса му! Пак да попитам къде са археологическите доказателства за славяните по българските земи и по какъв принцип те се определят, като "славянски"???

195

Малчо

преди 12 години

Извода от 226 :ДА СИ РУСОФИЛ СЛЕД СЪБИТИЯТА ОТ 19861989 Г. Е ПАТОЛОГИЯ!!!!!

194

Малчо

преди 12 години

1989 г. СССР под ръководството на Горбачов презазе найблизкия си съюзник НРБ!Горби изпрати посланник Шарапов с единствена задача да свали Живков!С помощта на *** като Луканов, Джуров и компания , Шарапов си свърши работата!Преди това СССР беше спрял доставките на нефт и газ, а също и изкопуването на продукцията на българската промишленост, ориентирана изключително към Съветския пазар !Това с нищо непредизвикано предателство хвърли България в икономически и финансов колапс!Ей русофил

193

СЛАВЯНИН

преди 12 години

Учителят Петър Дънов е категоричен, че следващата култура ще бъде славянската колкото и да не им се иска на юдо-масоните и техните ***. А за думата ''славяни'' той посочва два корена - ''слава'' и ''слово''.

192

Анонимен

преди 12 години

"Ибн Фадлан пише че царя на Волжка България е царувал над "сакалани" което дълго е било превеждано като "славяни" ... Повечето "славянски" следи са умишлено изфабрикувани от братушките за да си придадат антична индентичност."Не съм видял текст за Волжка България в който някой да настоява че територията е била населявана от славяни. Напротив, откровено си казват, че славянските княжества са били почти постоянно във война с Волжка България - за грабежи и заради ислямската религия на ханството.

191

Анонимен

преди 12 години

"Езиковата близост, не означава етническа такава. Езика не определя етноса на никого на тази Земя."Пример доказващ, че празнословиш е Германия - до 19 век са се деляли на саксонци, баварци, пруси и т.н различни издънки на варварските племена дощли от Скандинавия, по време на загиването на Римската империя. Общото е точно езика им - германски и това определя тяхната обща култура, а в техният случай и е основата на общата им държава.

190

Анонимен

преди 12 години

Ибн Фадлан пише че царя на Волжка България е царувал над "сакалани" което дълго е било превеждано като "славяни" без да се споменава че в два от трите пъти го е написал отделно-" сака алани" т. ест- саки и алани. Примери като този има много. Повечето "славянски" следи са умишлено изфабрикувани от братушките за да си придадат антична индентичност.

189

до историкът

преди 12 години

Тъпотата е призвание!В чалгаджийницата при азис са славянските поселища... на тъпанарите!

188

Анонимен

преди 12 години

Много се откланяте от темата.Демократичните методи не допускат саморазправа!Беше убит под диктовката на рогоносестата Хилари Клинтан.Ще поживеем и ще видим какво ще стане в Либия и всички, които пишете тук сега така, ще пишете обратно.Знам едно-това беше животинско и недостойно.Трябваше да бъде убит, защото в съда щеше да каже неща, които нямаше да са удобни за Хилари и агресивната й разбойническа вездесъща страна и политиката й.Кадафи не е случаен човек, щом оцеля толкова на власт.

187

Анонимен

преди 12 години

Езиковата близост, не означава етническа такава. Езика не определя етноса на никого на тази Земя. Съвсем друг е въпроса за незнанието и малограмотността на българина през годините на социализма, ще обясня защо, програмите и обучението беше индоктринирано и нямащо нищо общо с действителността. Въпросът за "славчните" тук е показателен в това отношение, жалко е че сте осакатени поколения!