89

Анонимен

преди 12 години

Че нали ние бяхме жертви на тяхната политика. намерила се една *** ОВЦА В ТОЯ ФОРУМ,КОЯТО ДА ЗАщИТАВА ВЪЛЦИТЕ

88

Анонимен

преди 12 години

***, реално досега друга страна не е била поставяна в руските условия. Помисли само, ако САЩ бяха на мястото на Русия, колко щеше да струва живота на американеца.

87

Анонимен

преди 12 години

А тебе какво те боли за чуждите? А? Май българите са еничари? плачат за чуждото умряло,а колят своите "както турчин не ги е клал". Гладът в Африка е дело на бившите колониални империи на Запад,които само са ограбвали природните ресурси на африканците,без нищо да инвестират в тяханта икономика. какво се опитваш да ги оправдаваш? Ти техен адвокат ли си? Избиваха ни в 1943 г с бомби и се оправдаваха,че са прави. колеха ни в 1876,1903 и 1913 г и пак се оказа че са прави. Че ние бяхме жертви на тяхна

86

Анонимен

преди 12 години

84 това ли е оправданието за оставените милиони руснаци да умрат от глад? Че били оставени от своите ?!?! То в Русия човешкия живот нищо не струва нали майка русия ще роди нов молодец хахаГладът в Африка определено е дело на Африка, все едно да питаш кой е виновен за глада на *** или на руските *** които по цял ден само с водка се наливат.

85

Анонимен

преди 12 години

Янките използваха и руската космическа станция Мир защото нямаха своя. Спомнете си колко совалки се скачиха с Мир през 90-те години.

84

Анонимен

преди 12 години

Колко провала има реално? Я сравни за 40 години колко американски ракети са взривени и разрушени? Аполо-13 и той на косъм от смъртта се размина

83

Анонимен

преди 12 години

78 Че ти,ако страната ти е нападната например от турците,ще хукнеш да бягаш от фронта ли? Що за смахната логика? Ти си срам за героите ни от Балканските и Първата световна война! Имат един внук-предател. Руснаците,ако са убивали са убивали преди всичко своите. А западняците избиват винаги чуждите съвсем невинни народи. 1 милион избити алжирци в борбата им за независимост от "културната" "цивилизована" Франция,чийто език учим. Гладът в Африка чие дело е?

82

Анонимен

преди 12 години

НАСА се издъниха с тия совалки и сега ще летят с руски ракети. Егати унижението за янките.

81

НАСА до 80

преди 12 години

То и Союз беше много пъти на косъм - остави космите на страна - става дума колко старта има и колко провала, реално. За други теми си спори с някой друг...

80

Анонимен

преди 12 години

78 Че ти,ако страната ти е нападната например от турците,ще хукнеш да няхаш от фронта ли? Що за смахната логика? Ти си срам за героите ни от балканските и Първата световна воийна! имат един внук-предател. Руснаците,ако са убивали са убивали преди всичко своите. А западняците избиват винаги чуждите съвсем невинни народи. 1 милон избити алжирци в борбата им за независимост от "културната" "цивилизована" Франция,чийто език учим. Гладът в Африка чие дело е?

79

Анонимен

преди 12 години

Оказа се,че и при ЗАВРЪЩАНЕТО,повечето совалки са били на косъм да изгорят като Колумбия. Защото топлоизолиращият щит е конструиран безкрайно тъпо от *** и се рони като царевичен кочан. Тя просто беше лепена доколкото си спомням, изолацията.

78

Анонимен

преди 12 години

Няма никакви доказателства. При авария на старта астронавтите няма къде да избягат. Въпрос на време бяха нови инциденти и катастрофи.

77

Анонимен

преди 12 години

72 Руснаците повече от 100 200 милиарда дадоха, но пак не успяха защо ли ?Защото само с водка не става. Нагасаки и Хирошима хаха, а защо не споменеш за милионите убити от ленин и другите руски издънки ? Защо не споменеш за милионите руснаци оставени на фронтовете на световните войни за да умрат от глад защото е по евтино отколкото да ги хранят ? Жалки сте руски *** много жалки.

76

НАСА до 74

преди 12 години

Спамиш за да ми потънат доказателствата по надолу ли?Хитряга...

75

Анонимен

преди 12 години

А загиналите при жестоките 10 годишни бомбардировки надс Виетнам колко са? Над 1 милион виетнамци. може би няколко милиона?

74

НАСА до 67/8/ 9

преди 12 години

Това го обяснихме в 52"и сега започнаха да правят Европейската"Така е, европейците са си малко охлюви. И страшни пинтии. Макар че като им тегнат на врата разни маргинали като България, почвам да ги разбирам... ))

73

Анонимен

преди 12 години

А загиналите в Хирошима и Нагасаки колко са? май над 500 000?

72

Анонимен

преди 12 години

А загиналите в София от американските бомби колко са?

71

Анонимен

преди 12 години

70.А защо някой българин да не стъпи на Луната? Даваме 100-20 милиарда пари на данъкоплатците и готово! там сме. За една шепа лунни камъни 100-200-300 милиарда долара. Съгласен ли си да плащаш с твоите данъци десетилетия за един-единствен полет до луната?

70

Анонимен

преди 12 години

А руснаците умрели поради срутването на ХАЛЕТО в което се съхраняваше Буран, са повече от американците загинали в совалките. Някой седнал да ми говори за спасителни капсули, но забрави за онези от Курс или онези от Чернобил.