127

Анонимен

преди 12 години

Много радостен ден днес. Дълго чаках тези новини. Честито! Ще пия едно по повода. Радвам се за Либия

126

до обективния

преди 12 години

Те и японците нямаха знания, но се научиха. А пък китайците вече си изучиха народа. А те са голям народ, така че от тук нататък ще бъдат страшна сила и ще умножават богатствата си със скорост, която дори не можеш да си представиш. Щом вече строят самолети, ракети и коли, значи икономиката им е много напреднала, а скоро абсолютно никой няма да може да ги достигне.

125

за 115

преди 12 години

Цяла Европа и Америка живеят в колиби щото са нямали гении с 6-ти клас кат правешкия селянин, нали ? Абе има ли толкова прости хора наистина или се гъбаркате само ?!?:))

124

дo 118

преди 12 години

най-сетне разбрах, защо Бг е БЕЗПЛАТНА хамериканска база - начин на мислене било. значи, когато Уорлик всяка седмица нарушава правомощията си и унижава публично българското правителство с наставленията си , а *** му се радват, е защото сме горд и независим народ.

123

Обама да яде банана

преди 12 години

Америка завладя поредната петролна държава. Който вярва в други схеми е ***.

122

обективен

преди 12 години

До всички, които имат в главите си илюзията, "че Китай смачкал икономически" САЩ, за подобно изхвърляне всеки сериозен икономист ще ви се смее дни наред! Икономиката преди всичко е ЗНАНИЕ (предполагам, че вас то не ви интересува), но ЗНАНИЕТО е в основата на всяка иновация (главно откритията се правят в САЩ - над 80 % за последните десетилетия. В Китай не са измислили НИЩО, единствено копират и сключват договори за лицензи, никой обаче не дава новите си технологии, а те са бъдещето на света!

121

Демокрациоо

преди 12 години

Демокрацията е чудесни нещо, но в Америка отдавна няма нищо демократично. И в никоя велика сила няма, все войни, кризи, това е което ни очаква. Нека глупаците спорят кой строй е съвършенние..няма такъв - под строй само овце виреят.

120

до 91 мислещия

преди 12 години

Доживях да видя МИСЛЕЩ ***.

119

за 120

преди 12 години

добре че американските евреи спасиха руските си братя от Хитлер......а видяхме как затриха СССР ,като взе много да им се пречка

118

ахъ

преди 12 години

те и в Гърция поради тази причина, щото си нямаха Народен съд, бригадири и Белене, сега нямат пътища, нямат болници, нито апартаменти, нито нищо нямат, в мизерия живяха толкоз годиниобаче за тяхно щастие сега ги управляват социалистите и процъфтяват

117

Анонимен

преди 12 години

Ако американците можеха да превземат Русия досега сто пъти да са го направили. Истината е, че не могат и руснаците са им най-големият страх и комплекс за малоценност.

116

Хектор

преди 12 години

Тука има некакво детенце,дето сигурно няма 20 години и само говори за някакви "могъщи САЩ" и някаква дребна Русия.Дечко вземи тате легни си и прочети историята за едни чичковци,Наполеон,Чингиз хан,хан Ногаи,Китайци,Хитлер и т.н.Ако не знаеш тати Руснаците са по слаби,НО МОГАТ ДА НАНЕСАТ Т.Н,НЕПРИЕМЛИВИ ЗАГУБИ НА ВСеКИ.т.е,кел фаида че са по-слаби,след като половината съюзници няма да ги има,а в другата половина ще се разпаднат от радиация.

115

обективен

преди 12 години

Русията ви е като някаква картонено параванче да си криете комплексите от миналото с "лошите" и "гадни" американци , добрите "братя" рушнаци. Това не е нормално поведение на хора, а малоумие и липса на идентичност. Никой не е американска ***, просто защото това никой зад океана не е тръгнал да го изисква от партньорите им, подобно васално послушание (за което говорите) го е изисквала самата ви Русия (до 89 г.), това ви е нещо като начин на мислене.

114

В

преди 12 години

Превода на името Сейф Ал Ислам е -Меча на исляма ....та като се сетя за името се сещам че са ни клали 470г , 1,5 милиона изклани Арменци , убитите 680 деца в Беслан и още и още бадева загинали от меча на сатанинската религия ислям . Сещам се за терорист N:1 Ясер Арафат -виновен за смърта на хиляди невинни Евреи и Араби и инициатор на шахидските пояси -та на същия му връчиха Нобелова награда за Мир ...същия взриви 3 самолета в Египет ( Шейх Насрала и Бейрут , Башар Асад / който уби Рафик Харири

113

мм

преди 12 години

Супер, Сейф-а много се пенявеше по телевизията ама не свърши добре. Баща пребит до смърт, той и брат му застреляни. Браво, добре се наредиха нещата. Сега ако и нашите *** ги подпукаме...тъкмо идват избори :) трябва да ги накараме да поквичат малко.

112

бре...

преди 12 години

И Народния съд изби доста хора тука, ама търпяхме 45 години. И добре че сме търпяли, че сега нито пътища, нито училища и болници, нито апартаменти , нищо нямаше да има българина. Кризата не ни уби ,защото българиана има наследствен панел от"диктаторския режим" на бай тошо. А сега който каже нещо на въпреки - кон да го ***!

111

Анонимен

преди 12 години

96:Северна Корея ли... :D Че за какво му е на американеца да прави война там?! Те са едно голямо гето, все едно да хвърляш бомби у Факултета. Живото доказателство до какво води комунизма. Това му е хубавото на капитализма, че който може успява по един или друг начин, който не може... се оплаква по форумите. А през социализъмъ само седиш и чакаш да ти падне отгоре.

110

за 110

преди 12 години

Смехурко , когато евреите от ФЕД обявят фалит жълтурковците ще започнат да правят ориз от доларите , понеже първо ще са непотребни, второ ще са гладни..........Когато се наведеш и видиш че имаш 4 топки е вече късно, някой те е яхнал...великият Конфуции го е казал

109

Анонимен

преди 12 години

Тая гад Кадафи тормози наши сънародници в продължание на години. И света го търпя да си разпъва шатрите пак в продължение на години. Всичко се връща са казали хората. А разните коментари за конспирации са толкова смешни, че нямам думи. В днес бг сте се събрали всички ненормалници в България... :D

108

така е

преди 12 години

американците еб..ха мамата на Сърбия, ама нагласата в световен план е, че са "помогнали". Айде, всички помним ехото от бомбите, особено тези, които сме живяли по-близо до границата!