55

Яна

преди 12 години

*** от по-долните редове - верно да бяхте там, а вътре да сте вие - за да не ни е яд, че ХОра са пострадали........ Щото *** *** ако беше там щеше да се осереш!!!!!!!! Или щеше да седиш и да снимаш жената с разкъснаия крак, която едва се сдържаше да не се разплаче или мъжа, който й беше напълно непознат но й държеше главата презз цялтоо време и я заведе после и в болница?! Или бебето, което не спря от шока и от болка сигурно да плаче 30 минути......... или кървящата жена в безсъзнани

54

Томас

преди 12 години

54Ще хванеш мотиката и ще работиш каквото има, ще си отглеждаш растения и животни за твоя храна - те хората хиляди години само като икономисти са раобтили. Икономистите са измамници.( но това е друга тема)

53

vlady

преди 12 години

Спирачният път за T6A2 е много по-малък от 50м при екстрено задържане едновременно с МРС, електрическа и механична спирачка е не повече от 20m при скорост 40km/h. За БГ кошниците е повече, но по 10 такива няма поради сложния профил в гората.

52

Илиян до Томас

преди 12 години

Томас,мисли като пишеш някой път бе човек.И как да отида на село,след като там няма работа за икономисти.А имам две деца и трябват пари за дрехи,храна,ток,лекар,зъболекар...аман от разбирачи...

51

Анонимен

преди 12 години

матриял, по-добре да се помолим за пострадалите!

50

Мариян

преди 12 години

И аз съм учуден, че маршрутката е потърпевша... кофти случка :(

49

do facebook

преди 12 години

neznam dali znaesh,no spirachniq put na tramvaq e 50-100 metra!Normalno e da nemoje da spre vednaga,ako e skochil vatmana na spirachkite!

48

Томас

преди 12 години

Извода е бягайте на село - бягайте от гъчканицата в големите градове. Отидете да живеете спокойно, да дишате чист въздух и да ядете, чиста храна, която сами сте си произвели в градинката. Заслужава ли си да живеете сред толкова *** в стрес????

47

Ангуа

преди 12 години

Сериозно ли и под такава новина четем някакви ***, които се радват, че се е случило и съжаляват, че не са били там да гледат "сеира"?!? Честно, ако ви видя, комплексирани, злобни, грозни душевни мъртъвци, ще ви заплюя в лицето! Много сте смели да пишете глупости по форумите, много! Ако детето ти умре така, бе, ***, пак ли ще се радваш, че умира матриала, *** смотан!

46

.neutralen.

преди 12 години

Учуден съм,че маршрутката не е била виновна....дано пострадалите да се възстановят бързо !

45

Facebook

преди 12 години

Петдесет метра по надолу на ул.Любен Каравелов се чува зверски удар и от трамвая започват да хвърчат врати,при което трамвая вече нямаше къде да ходи и спря,вече взел поредната жертва.От там взеха да се стичат полицаи и хора да помагат на прегазеното момиче,а с трамвая и хората в него остава само да се молим.И всичко това само за някъде около 30 секунди...още ми треперят краката просто незная как да го коментирам...

44

Facebook

преди 12 години

Мили приятели,преди 30 мин. бях свидетел на ужасяваща картинка в центъра на София и то не къде да е а на Попа.Седя си аз на светофара и чакам да ми светне зеленото човече за да пресека ул.Граф Игнатиев.Пред мен минава трамвая и видимо засветкал се отнася една маршрутка,която и тя не знае за къдеее (правеше ляв завой) е тръгнала.Трамвая спря,маршрутката явно даде заден или от удара отскочи, с коет...о премаза едно момиче,след което трамвая тръгна,все едно нищо не се е случило.

43

vlady

преди 12 години

Много странно ще е да са отказали спирачките - при T6A2 механичните спирачки са отказоустойчиви с обратно действие и пружинен механизъм и при неизправност блокират трамвая, електрическата е с два контура и ако единия откаже другия би трябвало да сработи и да задържи трамвая.

42

Анонимен

преди 12 години

Днес сутринта докато се возех в маршрутката, бях седнал и гледах седалката пред мене, на нивото на главата ми си седеше желЕзо от седалката пред мене и си меслех как при един удар главата ми се удря в това желязо, не е нормално тези неща да са толкова необезопасени, кога ли ще стане нещо по-страшно със смърен случей за да се обърне внимание на това?

41

Слава Богу!

преди 12 години

Няколко *** по-малко!

40

до 36

преди 12 години

***

39

Анонимен

преди 12 години

По последни данни Евгени Минчев е карал трамвая и е возил Ламбо към поредния предизборен концерт. Блъснали са маршрутката защото са имали сведение, че в нея пътуват други кандидати за президент.

38

Чудеща се

преди 12 години

Трамваите не спазват правилата за движение! Миналата седмица петък, трамвай 4, мотриса 422 в 12-12,20 часа на обяд мина на червено през площад Македония и щеше да наниже 2-3 коли минаващи на зелено. Няма ли кой да ги следи ватманите?

37

д-р Охболи

преди 12 години

30-ти, няма такова животно "патологична психология", има психиатрия. Ясно колко ги чаткаш нещата.

36

БМБ

преди 12 години

"- Най-лесно се карат 20 тона държавна ламарина! - казъл ватмана" - стар вицНо дано да няма последствия за хората!!!