43

ВЪЗДЪРЖАТЕЛ

преди 12 години

ТОВА НАРОДНО СЪБРАНИЕ - ДРУГА РАБОТА НЯМА ЛИ - ИЗТРОВИХТЕ НАРОДА С ОБЕЗЦВЕТЕН ДЕНАТУРИРАТ СПИРТ - ПРЕСНИ СЛУЧАИ ВЪВ ВАРНА - ОТ ПЕТДЕСЕТИНА ГРАМА ПО УЛИЦИТЕ ПАДАТ КАТО КРУШИ - СЕГА ОТВАРЯТЕ ВРАТИ ЗА ВНОС НА МЕНТЕ-НАЦИОНАЛНИ НАПИТКИ?

42

Българин все още

преди 12 години

Очаквам тия, които отдавна пият само уиски и ни продават за жълти стотинки да направят всичко възможно да ни забранят като българи със закон.Така ще се усеща по -добре налагането на нов вид диктатура. И тя е диктатура на псевдоевропейски изсквания, които на държавите в ШЕНГЕН просто не са известни.Така сменихме шофьорските си документи, след това, номерата на автомобилите, след това отново лични и шофьорски документи. и се очаква отново смяна на номерата.С псевдоизисквания някои станаха милиард,

41

до 41

преди 12 години

Ти какво очакваш - кадърно написана статия от днес.бг. Забрави ги тези филми :)

40

Анонимен

преди 12 години

30 000 бона глоба?

39

до 39

преди 12 години

Също съм голям почитател на блек лейбъла си прав за насирането. Така и е с виното - нормалния европеец изпива по 1-2 чаши, нашенеца докато не пресуши дамаджаната не спира. Всичко е въпрос на възпитание и интелект в крайна сметка

38

STARBUCKS-USA

преди 12 години

До 35Johnnie Walker - Black Label се пие за удоволствие, а вие ракията е пиете до насиране.А после защо черния дроб се бил скапал.

37

Призоваващ

преди 12 години

Никога, абсолютно никога не купувайте български твърд алкохол - ракия, водка и пр. НИКОГА!!! Варете си ракията сами или купувайте домашна от проверени източници. Не пълнете джобовете на гнусните бизнесмени, смесващи спирт с есенции за сметка на здравето ви

36

c0ldblooded

преди 12 години

айде пак лобистко законче..ама от герберастите кво може да очакваш...на следващите избори ще гласувам за този който обещае да преразгледа всичките *** дето са сътворили гробавите в парламента...

35

4o4ko

преди 12 години

"Това обаче не означавало, че се отказваме да защитим гроздовата ракия като традиционно българска напитка в Брюксел, уточнява Бранимир Ботев от браншовата организация на производителите, вносителите и търговците на спиртни напитки пред изданието." Това означава, че ВЕЧЕ управляващите са продали и тази национална кауза - да кауза си е, но за тях е по-важно какво им дават, за да се откажат от нея. Влезе ли в закона, всичко е свършено.

34

до STARBUCKS-USA

преди 12 години

*** , колко от Българите могат да си купят подобни уискита? Аз ще ти кажа - под 10% , останалите 90% живеят в бедност и никога няма да могат да помиришат нещо подобно.И аз искам кожен салон , климатроник , навигация ама няма.Живеем бедно и за това ще продължаваме да си пием ракията.

33

ОК

преди 12 години

Ами добре, тогава и ние да започнем да продаваме нашето шумящо вино "Искра" с марката "Шампанско" и да не се съобразяваме със забраната от Франция.

32

Анонимен

преди 12 години

Тия май не знаят, че народът търпи като вдигат тока, газта, водата, парното и т.н., но ракията е неприкосновена - глави хвърчат, революции се вдигат, власти се сменят ако някой й посегне!

31

osata

преди 12 години

Става въпрос за търговците на ракии и вина на черно и продажбата на наливни алкохолни напитки. Така че ... спокойно. Но си мисля, че колкото държавата успя да се справи с нелегалните цигари, толкова ще успее и с алкохола. Е, ще го отнесат някои дядовци и бабички, дето клечат по пазарите и продават по няколко бутилки алкохол собствено производство.

30

Анонимен

преди 12 години

Това е удар под кръста за България, след като археолози откриха най-стария в света надпис, свързан с ракията и снимки от него бяха изпратени в министерството на земеделието за да може България да патентова ракията като традиционна и национална българска напитка. Наистина политиката за обезбългаряване, чрез убийство на традиции и култура са цел на всички управляащи.

29

За Сидеров

преди 12 години

Бюлетина номер 9Българите знаят защо!

28

Анонимен

преди 12 години

Абе тия от ЕС ,ПЕС, фес и всякакви мършляци ще не го духат целокупно не всеки българин ,аз ще си пия домошарката и винцето и съм им е**л майката ,ай сектир и продажници и на ракията ли посегнахте бе партийни нещастници

27

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ усилено събира % за надолу.

26

дедо Пецко

преди 12 години

не барайте ракията ей,голем въргал ще стане

25

Анонимен

преди 12 години

абе еи дето ми се бараш американец,що не вземеш да си шибнеш главата у стената на полскотръмбешката си землянка,аз ще си праскам пърцуца и ми дреме на жилетката и за тебе и за Миро Мършата дето усра всичко само две години.

24

Луцифер

преди 12 години

Тия ще ни принудят да си посрещаме гостите на бяло сладко.Георги Мишев ги предупреждаваше . ,,Не посягайте на ракията на хората,,.