86

Анонимен

преди 12 години

Поредния крадец и измамник ... сега вече разчита и на дпс.Ами затова вече всеки като чуе сдс и повръща ...

85

Анонимен

преди 12 години

Румен Христов може да бъде достоен президент. Жалко,че зомбираните българи, *** и турци пак ще изберат някой от тримата комунисти.

84

Анонимен

преди 12 години

АЙДЕ СКРИВАЙТЕ ГО ТОЯ КОМУНИСТИЧЕСКИ ПРЪЧ.

83

Анонимен

преди 12 години

срам ме е , че бях седесар

82

красен ясен

преди 12 години

Гордееш се, че си дървар.

81

...?

преди 12 години

Събират се мишките ...?

80

анонимен

преди 12 години

От един анонимен до друг АНОНИМЕН, е както си го подкарал с тези резултати от "социологическите изследвания" , ами напрвао пишете една служебна, пардон социалогическа победа на Плевенлиев. Защо да потрошваме милиони левове, като можеме да ги дариме на болните онкоболни и деца? По човешки е.

79

синьото...!

преди 12 години

Синьото мина рез светлото синьо ,за да стане ---червено,синьо-червената мъгла -без морал и правила !

78

Анонимен

преди 12 години

На този малко в повечко ми идва шаренията по дрехите му, трябва да се обърне внимание и на външния вид, прическата също трябва да си оправи, ако кандидатства за президент и това ще е лицето на България, всеки ще се замисли малко...

77

Анонимен

преди 12 години

НЦИОМ: Ако днес се провеждаше балотаж за президент за Плевнелиев биха гласували 45%, а за Калфин - 29%Ако днес се провеждаше балотаж за президент между кандидатите на ГЕРБ и на БСП, то за Плевнелиев биха гласували 45% от респондентите, а за Калфин - 29%.При балотаж кандидатите на ГЕРБ биха могли да разчитат на гласове от симпатизантите на Синята коалиция, както и на гласове от Атака. Кандидатът на БСП би привлякъл при балотаж гласове от ДПС.

76

щуротия

преди 12 години

СеДеСар,ДеПеСар,БеСеПар,......та 22 години ПРЕХОД !22 години ---*** и политици ,....какъв е резултатът....?

75

иво

преди 12 години

Виждам кокло много черейчета облужвали номенклатурата на БКП се обаждат в този форум и НИ ругаят. Гласувайте за СДС. Глсувайте , въпреки всички доносници и некадърници , коити са били в всред всички нас , не само изпълнили Народното събрание , но и на митинга на Цариградското шосе. Гласувайте въпреки разцеплението и дрязгите, между лидерите. Да им покажене , че не те , а ние сме СДС . Не пич , не се срамувам, гордея се, че съм от СИНИТЕ и не съм разтривал гърба на Т.Живков и завивал с одеал

74

Честна дума

преди 12 години

Никога не бих гласувал за Калфите на измайсторената от ДС-майстор Гоце крадлива и престъпна Тройна коалиция !

73

Анонимен

преди 12 години

Тоя чичко за първи път го виждам,Божеееее от къде изникнаха тия бе?Мале мале до къде стигнахме,дано да стане Волен президент че направо ще ни довършат тия политици-те дори не са и политици,зад тази дума стои поне малко националност и достойнство!!!

72

dedofan

преди 12 години

СДС измъкнали държавата от криз след 97ма? Смях голям. Единственото което направиха е да поддържат валутен борд за да не скача лева, защото видяха какво му се случи на виденовото правителство.

71

САМО ПИТАМ?

преди 12 години

Христо Бисеров ,още колко партии има да обиколи,за да стане --независим ,като Кунева ?

70

ДО 63...

преди 12 години

МИНАЛО БЕШЕЛО ,......БИЛ СЪМ БИЛ ...СЕДЕСАР....!

69

Анонимен

преди 12 години

ГЛАСУВАШ ЗА КАЛФИН----ПОЛУЧАВАШ ПЪЛЕН КОМПЛЕКТ ПРЕСТЪПНИЦИ И МАФИОТИ;ДОГАНГОЦЕТРАКТОРАКОСТОФРУМ.ОВЧ.РУМ.ПЕТК.МАСЛАР.И ДРУГИ ПОДОБНИ РАЗБОЙНИЦИ.

68

Анонимен

преди 12 години

Според мен колкото и да не му обръщат внимание и да го изкарват ***, Светльо Витков ще изненада доста хора!Моят протестен вот отива за него!

67

Анонимен

преди 12 години

И все пак като са ги допускали за кандидат-президенти не е ли имало някакъв фейс контрол? Тоя човек ако погледне към банкомат ще се скапе машината просто...