142

мечо пух

преди 12 години

Аз не съм злобен, а потърпевш от безотговорното и нечовешко отношение на представителите на на "здравеопазването" у нас.Е какво пък .... сега си търся арменския поп да се оплача.

141

ОВ4АР

преди 12 години

На нас лекари не ни трябват. Трябват ни овчари!

140

triton

преди 12 години

Затова има корупция в здравеопазването. Защото ниските доходи голям брой колеги компенсират като си искат от пациентите. Дай на един лекар нормална заплата и корупцията ще намалее до минимум. Дай нормална заплата и няма да бягаме в чужбина и ще имаме стимул за работа, а когато работиш със стимул, работиш много по - качествено. В момента лекарите са демотивирани от мизерия. Всичко е за сметка на обикновения човек, а той трябва да се сърди на държавата, заради която лекарите са на това дередже.

139

ДО 137

преди 12 години

В българия оценени са само политиците и *** ,а останалите само се караме !

138

AHA

преди 12 години

Най големия проблем на България е законодателството!!!Няма закони,няма наказание и всеки си прави каквото си поиска.От чистачката,санитърката та до президента и главния лекар всичко е корумпирано.Ако законите работеха,България щеше да е отдавна швейцaрия.Всеки си намери начин да не плати или да завлече,затова и България е единствената държава в света където хората харчат пвече от колкото печелят без да задлъжняват-ФЕНОМЕН...но за тях,ние знаем как лекар,кмет,политик с 600 лева,си купуват къщи,вили,коли....

137

skolex

преди 12 години

Ние си изкарваме парите честно с труд и безсънни нощи по дежурства и разположения. Но какви пари? 700 800 лв чисто! Ние сме обикновени служители, които си практикуват професията, както икономисти, инженери и т.н. Разликата е ,че все пак работим с човешки живот, което прави моралната и правна отговорност, която носим несравнимо по - голяма. Това всъщност е разликата с другите професии. Затова се махаме и ще продължим да се махаме младите специализанти. Когато вече ни няма, ще оценят,че сме ценни.

136

loli

преди 12 години

до d-r Simeonov.съгласна съм, че лекарите трябва да взимат повече, но това е цялостен проблем на държавата, колкото до учебниците, мога да ви кажа, че един ядрен физик, примерно също доста се е потрудил, едва ли твърдите, че всички хората които не са лекари, са неспособни да се справят с зубренето ви, ама един физик взима 300 лв и това е... Държавата сама ще се усети, но тогава вече ще е късно и само неграмотните ще останат в тази държава...

135

аз

преди 12 години

dnes.bg/stranata/2011/10/19/tejka-katastrofa-prati-8-dushi-v-bolnica.131635ment-newestАх тия лоши,гадни,алчни лекари.Сега ще ги оскубят до шушка тези от катастрофата.Тези гадни, отвратителни специалисти.Виждате ли колко сте жалки в коментарите си бе мушмороци!

134

Анонимен

преди 12 години

Във Европа,народа се лекува без пари ако е социално слаб-болница,лекари лекарства...Това е престъпление в една уж европейска държава народа да не може да си купи дори лекарствата!!!?Лекарите да спрат да искат подаръчета и парички от пациентите,защото ще я загазят.ES ima pravo да им скъса дипломите.Защо боко не им иска сметка от 600 лева заплата,как живеят луксозно!!!!?

133

само питам?

преди 12 години

Каква е ролята на ---ЛИЧНИТЕ ЛЕКАРИ в БГ ?

132

до 128

преди 12 години

...ами ТИ ,защо спа и къде беше--- 20 години ...?

131

До ЕTNA

преди 12 години

брейййй ти много знаеш за западните специалисти бе ***? Те за тва се изтрепват да учат тук, щото там едно "страхотно" образование получават......

130

уффф,

преди 12 години

Нашата е ясна ,ама ако лекарите напуснат БГ ,ще го закъсат ----*** и политиците в БГ !

129

до ETNA

преди 12 години

То затова щото не може без прически, улиците са пълни с к***и! И всяка втора п***а поне веднъж седмично пръска стотици левове за глупости! ИЗОБЩО НЕ РАЗБРА СМИСЪЛА НА ПОСТА МИ!

128

тобалан

преди 12 години

абе хора за какво са ни лекари ,нали си имаме милиционери начело с юридически консултант - гинеколог ( визирам цецо *** ) , лекарите са отживелица , и така нали , понеже вече ни е страх от подлушване ,крайно време е да ни стах и да боледуваме , да оставим на страна факта ,че в скоро време тук ще останат политици ,милиционери, *** и кучета , а децата трябва да бъдат вписани в червената книга на българия , и кандидат пенсионерите колкото по малко са толкова по добре за останалите

127

alex

преди 12 години

Лекарите има добри, както и зъболекарите. Ама медицинските сестри са страшно злобни, гадни, невероятно груби и само от пари се интересуват.

126

ТС

преди 12 години

Мечо, ясен си ми. Злобните ви главици винаги са пълни с "аргументи". Ходи си прави зъбите в Германия като много знаеш и е евтино там. Качеството струва много пари по цял свят и във всяка една сфера.

125

Анонимен

преди 12 години

121Да не сте ссамо вие дето професията ви изисква да четете много ?

124

до 119

преди 12 години

"ФЪФ" --БГ ---,вместо фактура ....фРактура!

123

BONN

преди 12 години

Майка ми си оперира ас6ирени вени в България,краката и са отгоре до долу със шевове,и след операцията не знаеше къде от болки.След 3 месеца си оперирах краката в Германия,имам по два конеца в долната и горната част на крака,и белези не останаха,взеха ме 8 часа в болницата и излязох във 11 часа,без никаква болка от упойката и колкото да ви е чудно,български лекар ме оперира напълно гратиц,защото сам социална слаба..Това е Германия,ама лекара им идва готов обучен от България,без Меркел да е платила и едно евро за образованието му.За обслужването няма да споменавам,вие се досещате.Проблема не е в лекарите,ами във системата мафиотско-мутренска.За рушвет,на лекаря в Германия му отнемат право на работа 10 години и задължително глоба,а може и на топло да влезе