204

Анонимен

преди 12 години

Въртим се в някакъв омагьосан кръг вече 22 години,а той и стеснява...Това е като лоша шега -22 преход.Леки години за държавата не е имало,оправдания много,виновни за положението- няма,все външни и непредвидени фактори са довели до това положение,караме на автопилот...Мен лично не ме е страх толкова от обедняването и икономическата криза,колкото от духовното ни обедняване и кризата на ценности,морал,достойнство,от загубата на надежда...

203

X

преди 12 години

Тъжното е, че още има хора, които ще гласуват за Герб, колко глупав трябва да си, че да не виждаш реалността? Герб ни води към лошо, много лошо.

202

Чудомир

преди 12 години

На тиквата му се строят магистрали защото може лесно да се краде! Ако увеличи заплати и пенсии-не може да открадне лев. Който иска да го дерат да гласува за герб.

201

Малоумно...

преди 12 години

"Едно от качествата на човека, естествено, не на ***, е да има памет. Ако голямата част от хората, които плюят в тези коментари под статиите в Днес.бг, имаха малко памет, нямаше да е толкова черно, хейтърско и безнадеждно. Винаги се чудя как се изключва всичко до управлението на ГЕРБ и се упреква само Боко Тиквата за положението в страната, като това "положение" си има история. Малоумно е да се търси под вола теле и да се плюе настоящото правителство за всичко." ПОСТ 105. Сбогом.

200

Анонимен

преди 12 години

в ГЕРБ е истината !

199

Анонимен

преди 12 години

НИКОГА ПОВЕЧЕ"СОЦИАЛЕН ПРЕЗИДЕНТ"НИКОГА ПОВЕЧЕ МАСЛАРОВКА ,Р.ОВЧ,И ПЕЦИАЛИСТИ ПО ВОЕННИ ШИНЕЛИ!

198

винаги има шанс

преди 12 години

Присъединявам се към 194, като добавям, че е абсулютно доказано, че българина може да постигне бързо най-добрите световни резултати, независимо в каква дисциплина. За радост, не е оставен да се самозабрави и винаги когато се отпусне му се случват такива тежнения, каквито са сега. Не си мислете, че ще има компромиси с другите самозабравили се - законът е еднакъв навсякъде.

197

Анонимен

преди 12 години

комунистите в спокойни времена ни окрадаха и ни направиха бедняци...а какво да говорим за сега !

196

Анонимен

преди 12 години

Немога да разбера закакво имашини за печатане на пари след като казват че има криза и няма пари ами напечатайте да *** майкаму да *** много е лесно !

195

Малоумно...

преди 12 години

Сбогом, приятели.Няма никаква файда да седя и да чакам. От 117 пост насам вися и чакам някой да предложи нещо смислено, освен плюнки по Боко Тиквата и ГЕРБ. Уви, от всичките коментари до 194, нищо... Сбогом, плюйте си губете си времето. Аз не мисля да си прекарвам деня в *** спорове и четене на глупости.

194

до194

преди 12 години

И кой, бе, г-н "Истина", комунистите ли пак? Аман от платени драскачи.

193

Анонимен

преди 12 години

Да ви кажа незнам кво щеше да бъде ако бяха комунистите на власт - в такова кризисно време?!? Щяхме да сме се заличили от света .

192

kolio

преди 12 години

Според мен за да гласуваш за герб трябва да са ти ампутирали мозъка като на лъчо.Няма средноинтелигентен човеккойто да гласува за тая шайка Калинки,Румянки и темподобни недуразомения.

191

Анонимен

преди 12 години

2012 ще бъде много по-тежка, ако ГЕРБ останат на власт.

190

!

преди 12 години

Трябва да оставят Гърция да изгърми, за да си правят сметките занапред всички. Сега ако им опростят дългове всеки ще прави каквото си иска, с идеята, че и той ще мине метър.

189

Истината

преди 12 години

До всички във форума.Четете внимателно и разбете какво мислят за нас дойчовците в написаното от мен -180.Нарочно не сън го коментирал.Оставил съм го за Вас.Моя коментар е:никога повече ГЕРБ.Запомнете го.

188

винаги има шанс

преди 12 години

177, идеите са добри и няма да позволя някой да ги експлоатира за лични егоистични цели, а и освен това няма да получите никакви гаранции насреща. Ако нещо трябва да се случи, то няма начин да не се случи :) само не губете кураж, доказано е че оптимизма ражда добрите идеи, а не обратното. Успех на всички българи!

187

Марк до Революция

преди 12 години

182Да продължа мисълта ти:Забрана на слушане на "западна" музика!Никаква частна собственост!Дефицит на всички стоко 20 г. чакане за возило от рода на "Москвич"!Грандиозни индустриални мастодонти, построени със заеми от "фалиралия" Запад, които после 3 поколения връщат!На финала:"Правоверните" антикапиталисти правят преврат, свалят диктатора и си разпределят държавната баница печалбите се приватизират, загубите се национализират!Народа духа супата!Нещо не ти ли е познато!

186

Metalex_

преди 12 години

До 186Кой да изберем, бе, пич?!

185

до 165

преди 12 години

Не зная дали си прав или не , но ако погледнем "*** " гърци,става ясно ползата от ЕС...ами явно там има някой не чак до там тъпоъгълен и е прозрял истината,че от тази пасмина,само могат да загубят..и ето,давайте борчове,ние сме фалирали,но вместо да се стиснат те си ги харчат,НЕ намалят заплати и пенсии,с една дума,добре,щом не може да се махнем от ЕС,ние ще си лежим,а вие ще ни храните...всички помним и знаем,че Гърция,до преди членството си в ЕС,беше една от развитите държави....