254

Unufri

преди 12 години

285, що за заблудена овчица си ти :) Какво означава "фалшиви манипулатори"???

253

qwer

преди 12 години

На Б-я и трябва истинска революция не мирна за да избиеме гнусните болшевики до крак,да не пречат повече и светът да започне да ни уважава,това племе комунистическо е доказано че е вредно във всяка държава където се размножава, пример : Русия,С.Корея,Куба,Венецуела.Боливия,помислете българи има ли комунистическа държава която е със читава икономика,сега гнусни *** преди да ми драснете минуси ми посочете държавата която е постигнала нещо повече освен глад и мизерия с въшливата ви идеология.

252

DO NIKO

преди 12 години

ZEMI EDNA ZAPLATA I IZLEZ OT BG TOGAVA 6TE RAZBERE6 KVO SA TI VZELI ZA 20 GODINI NE ZA 2

251

Нико

преди 12 години

Никой от хората, коио познавам не е доволен от сегашното правителство. Никой не е доволен, че така и не инвестираха в БДЖ, че не инвестираха в културата и образованието ни, че искаха да погребат учените и лекарите ни.Ето затова загубихме много ценни кадри извън страната !!! Трябва да не си с всичкия си, за да дадеш гласа си за мутрите и фалшивите манипулатори, които се оказаха именно ГЕРБ !

250

DA VI PITAM

преди 12 години

KALFATA AKO SE BE6E IZPARDIAL NA DEBATA PO MALKO LI 6TE6E DA SE IZLOJI

249

NIE OT BSP

преди 12 години

REVETE MOMCHETA 4E 6TE NI ROVNAT AKO ZAGUBIM----NALI STANI6EV

248

чегевара

преди 12 години

бсп отдавна е партия на олигарсите,капиталистите и натовскате нямат нищо общо със социалистическата идея и трудовия народслед изборите или пълно прочистване на предателите или нова истинска социалистическа партияв този си вид не е никаква алтернатива

247

Анонимен

преди 12 години

Чао, чао ГЕРБ ! Излитате след една седмица !

246

Лола

преди 12 години

Стига сте гледали кой от коя партия е ! Важното е, че преди 2 години и аз повярвах на Борисов, но още след първата година и опитите за сваляне на правителството заради множеството корупционни сделки именно на неговите хора, се видя, че даже и "независима" партия може да лъже и маже и то по-зле и от предишните. Добре, пооправиха ни пътищата, ама наистина само пътища ли е една държава ?!

245

бг

преди 12 години

НЕ СЕ ЛИ СРАМУВАШ ОТ РИЗИЛА НА КАЛФАТА БЕ ПРЕЗИДЕНШО

244

До 275

преди 12 години

Може би означава, че сме нация от мазохисти!!! Но твоя вариант е по вероятен.

243

червената златка

преди 12 години

Ох Станишев ,нали при твоето управление спряха всички еврофондове заради батко и братко фирмите на тройната обирджийница,айде стига вече с глупостите ,не се намираш на Бузлуджа постоянно ,там ако искат да ти верват до захлас..

242

Лора

преди 12 години

Плевня само един въпрос имам към тебе каке! Защо гардовете от НСО те наричат ПрезидентКА?

241

Анонимен

преди 12 години

Ако на 23-ти ГЕРБ спечелят просто ще се уверим, че изборите са купени, защото кой нормален човек няма да забележи упадъка, до който ни докараха за 2 години ?!

240

Иван

преди 12 години

Плевнелиев е наизустил няколко изречения, които повтаря на дебати, интервюта и срещи. Най скудоумния кандидат за президент.Като знам, че не обичаме умните и успешни политици, много вероятно е отново да изберем сляп да ни води.

239

Неотрален

преди 12 години

Голяма изненада очаква социолозите на 23.10. Отново ще има силен наказателен вот и той ще засегне най-вече управляващите.

238

акуд

преди 12 години

станишеф, по коя част на тялото те натискат че мрънкаш ВЕ

237

уви

преди 12 години

Плевнелиев сам се прецака снощи като постоянно избягваше думата и я даваше на Попова за сметка на това. Ние искаме да чуем думата на бъдещия президент, но нея я няма в кандидата на ГЕРБ...

236

Рени

преди 12 години

и 36 агенции и медии, които промиват мозъка на немислещия българин.

235

БУ..ХА...ХА..ХААА

преди 12 години

ГЛАСУВАЙТЕ ЗА ПЛЕВНЕЛИЕВ,САМО ТОВА ЩЕ ВИ КАЖА!ДРУГО ВСИЧКО Е ЛЪЖА И ИЗМАМА!