15

Иван

преди 12 години

За кмет не става, за секс обаче става.

14

Анонимен

преди 12 години

NASKO NEICHEV- PREZIDENT, PREZIDENT....))))

13

лекар

преди 12 години

Изключително несериозно от страна на НДСВ, независимо колко е умно и амбициозно момчето.Необходимо е повече от средно образование най- малкото! Да не говорим за друго!Но ако Ахелой няма по- подходящи хора от този младеж, тогава разбирам НДСВ!

12

wiktor

преди 12 години

Браво момче! Давай! Това е пътят!

11

.

преди 12 години

за интелигентността и морала няма възраст....от друга страна за тези неща трябва поне някакъв минимален административен/правен опит....смесени чувства имам по отношение на тази новина,от една страна се радвам,от друга това са НДСВ по дяволите...не е някоя нова неопетнена партия,която като цяло да дава път и да вярва на младите...Това момче вярвам,че иска добро за града си,но ако имаш поне малко усет няма да се присъединиш към която и да е партия...

10

Дърт Кмет

преди 12 години

Толкова млад а вече ненормален.....Като знам мен на 20г. какво ме вълнуваше .... ако го изберът ще изпочука всичко що има дупка между краката в общината....

9

ЗНАМ

преди 12 години

Баща му държи няколко кръчми без касови апарати , и няколко парцела които трябва да се гепат .Населените места по Черноморието са Сеператиска Държава в която закона и разпределението на парите се определят от Мафията .България спира до 10 километра преди Черно Море.

8

Nas

преди 12 години

Боже опази... Абе момченце, я се върни първо в училище да научиш българси език, после ако ти стигнат умствените възможности завърши поне и едно "ВИШУ" и след 10 години.... пак не се пробвай , че като гледам и тогава ще си същата картинка. Най-важното е ,че явно партията НДСВ съвсем е пропаднала , след като дори има смелостта да издига такива кандидатури... Потресен съм !!!

7

DEDO

преди 12 години

V MLADITE NI E NADEZDATA

6

Анонимен

преди 12 години

ot ndsv epten iztreshtiaha... toz oshte ne znai mozaka mu v koia chast na tialoto se namira

5

ivo

преди 12 години

nqma ni6to lo6o neka da go izberat

4

botox

преди 12 години

НДСВ по монархическа линия ли слага някой малолетен за кмет... да му турят и регент.

3

Grub6tain

преди 12 години

Нека първо научи някоя друга думичка още,че му е слаб речника.ахахаххаах.Ще почина от смях!!!

2

Анонимен

преди 12 години

на тия от НДСВ чавка им е изпила мозъците явно...

1

...

преди 12 години

***