125

дедо праз

преди 12 години

Кунева парите не миришат,но там където ще отидем няма да ви трябват.БОГ да ПАЗИ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД.

124

Анонимен

преди 12 години

Кунева ще бъде добър президент.

123

Кунева е Президента!

преди 12 години

М. Кунева ще спечели изборите!А платените драскачи от сайтовете вече се редят на опашки за работа в нейния щаб!

122

lsfc

преди 12 години

кунева,кухо лейко,вземи си приказвай с трактора най-накрая мааа.

121

Анонимен

преди 12 години

eй, *** герберски ***, ББ да ви го надене отзад, а Фидоска да ви се надене отпред за още десет години, докато ви затрият до девето коляно, а после да мрънючате като драни мачки.

120

до МигРена Кунева

преди 12 години

И тоя номер не ти минава ,....опитай с друг !Опити, опити ,опити ...!Само *** в БГ,кълват!

119

Иван

преди 12 години

Тази женица толкова вреди е направила на държавата - как не се усеща и да се скрие.Аз като я видя на снимката по горе се стряскам - не е нужно да живеем в държавата Страх.Много е смешна като се е наела президент да става.Това не е като да си евродепутат или комисар - в навалицата минаваш..На Доктора/Иван Тодоров/ май по време на тяхното управление беше взривена - ама този беше престъпник - що пък престъпник - Милен Велчев беше на гости на яхтата му.Кунева забравяш май ?

118

Атанас

преди 12 години

Кикимора е тази мухла

117

Борислав Петров

преди 12 години

Да се прави сравнителна характеристика на демокрацията в Германия с тази в България е безмислено.Все едно да се сравнява обикновен стол с електрически такъв. Демокрацията в България в дълбоката си същност е една диктатура на малцинствата над мнозинството.

116

дсгг

преди 12 години

Скрофата Кунева заради която ни затвориха 3 и 4 ти блок на АЕЦ Козлодуй. Резултатът - 5000 души на улицата и пропуснати ползи за милиарди!

115

потресен

преди 12 години

Бах му мамата. Всичко живо е срещу ГЕРБ. Все съм си мислил, че БКП е навсякъде, но това което сега виждам минава и най-смелите ми предположения. Буквално всички хора в политиката, без ГЕРБ са техни хора. А после се чудим защо 20 години тъпкахме на едно място.

114

Не живей ма

преди 12 години

Махай се от България *** ***!

113

фен

преди 12 години

*** ГАДНА ЧЕРВЕНА ГАД...ТОВА СИ ТИ КУНЕВА !!!!!!

112

lenin

преди 12 години

tva predi vzriva ili sled go napisahte?shoto samo komunistite vzrviviavat vlakove i okupirat mandrida ne bi sasho da e zabravil pita kashkaval vytre

111

eko72

преди 12 години

...а се оказва че още дълго време ще живеем... в страх

110

силвия

преди 12 години

drugarko Prumova, zasto se vikah Kuneva..........

109

АТИЛА

преди 12 години

ПРОСТА ЧЕРВЕНА КОКОШКА !!!

108

Анонимен

преди 12 години

Отново светкавична реакция за пример!Най-уместното поведение на държавник!Най-достойното и разумно изказване като гражданин на тази държава и на това общество, който има позиция и знае как да я отстоява!Всички останали продължават да мълчат както са правили 20 г. и както са си затваряли очите за корупцията, насилието, агресията, несправедливостта и пълната безнаказаност!Гласувам за Меглена Кунева!Категорично!

107

ip

преди 12 години

Скрий се *** "евро" овца!!!

106

Анонимен

преди 12 години

Такива, като Кунева и РЗС на Янето, удрят джакпота, когато има Димка, взрив или палеж. На мига стават, център на внимание, започват едни обиколки по теливизийте. едни пресконференций. Българите не са ***.