29

Анонимен

преди 12 години

Ето го човека, който започна кампанията си с лъжа:)) Един месец твърдеше, че ще се противопостави на Боко, че е експерт и т.н. и няма да се кандидатира! А аз за човек, който започва с лъжа не гласувам! Сори милиционери!

28

Анонимен

преди 12 години

Плевнелиев е един достоен човек! Подкрепям го!

27

иван

преди 12 години

Милиционерите сами слагат взривовете да отчитат дейност и да оправдават огромния си и незаслужен бюджет.Нали трябва да отчетат дейност уж разследват и т.н.Огромен бюджет им се отпуска,който не заслужават и на половина

26

Анонимен

преди 12 години

*** прибягват до какви ли не трикове за да омаскарят страната ни! Сега ще се вдигне една врява, че видиш ли недолюбвания от ГЕРБ журналист му взривили колата - *** ченгесарски трикове на хората от бившата Държавна сигурност, които дърпат конците на такива продажници като тоя Диков, нагъл и безочлив, търсещ винаги конфликт. Впрочем колата е застрахована в Лев Инс на Трактора и Диков ще си получи парите, но важното е да има плюнки по ББ! Тези родоотстъпници вредят на България!

25

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ ДАВА 40ЛВ. ПРЕДВАРИТЕЛНО И 60ЛВ. В ДЕНЯ НА ИЗБОРИТЕ НА ЗАСТЪПНИЦИТЕ , ГЕРБ ЩЕ ИМА МАКСИМАЛНИЯ БРОЙ ПО 3ЗАСТЪПНИЦИ В СЕКЦИЯ. ГЕРБ КУПУВА ИЗБОРИТЕ С ОТКРАДНАТИТЕ ПАРИ.

24

toni

преди 12 години

do 16 mai si propusnal hapcheto piigo barzo shtoto chicho doktor shte se kara a moje bi karash treta smiana draskach cherven i si se preumoril begai liagai

23

21638

преди 12 години

аз съм за разпадането на ЕС..освен че излизаш без визи, друго добро не виждам!!! Да ви е... и глобализацията!!!

22

Ода за Бай Дико!

преди 12 години

Ооо Дико, Дико - ДиковЗащо пък точно твоята кола.Да не си работил на чужда браздаИ Трактора да те видя!Да си бе Дико мирно седяло -не би взривената си кола видяло!А утре Дико като немаш колаТрактора ще те возиот рано сутринтата чак до вечерта!И ще останеш доволен Дикоизживяването ще е велико!

21

Анонимен

преди 12 години

Какво прозрение:) Аз не помня други избори с взривове! Откакто дойдоха ГЕРБ само взривове, трупове по улиците и охрана на *** от МВР, докато разграбват мандри!

20

Една_от_БГ

преди 12 години

Ето го чичо Манчо, бе!Почти същото веселие излъчва като Парцалев в "С деца на море"! Само дето по-големи глупости плещи - какво бъдеще на Европа, та тя се разпада, бива далтонизъм, бива,... сигурно е от клоунския му грим, с които не е свикнал.

19

Българин-до 40

преди 12 години

Ти си урочасан.Ходи по врачки и екстрасенси да ти развалят магията.Ако не стане ,значи си *** ,а това не се лекува.Ще си бъдеш такъв цял живот.

18

Анонимен

преди 12 години

Трактора с взривове колите на своите хора оре.От БСП и РЗС се подхилкват - много ни е добре!Диков пак отвори една голяма уста-Янето много си я хареса!В този политически бардакима само един юнак -той Бойко Борисов се казваи скоро ще почне да ги наказва! Спец. съда скоро започва майхубавото е чевсичко лошо си има край.

17

Анонимен

преди 12 години

ГЕРБ ДАВАТ -60ЛВ. НА ЗАСТЪПНИЦИТЕ НЕЩО НЕЧУВАНО ДОСЕГА ЕВРОПЕЙСКИ НАДНИК ОТ 30ЕВРО. ДРУГИТЕ ПАРТИИ ДАВАТ САМО 30ЛВ. ЗАСТЪПНИЦИТЕ СА ЗАКОНЕН НАЧИН ЗА КУПУВАНЕ НА ИЗБОРИ

16

Анонимен

преди 12 години

15 - Остави човека да си заработи бре! Иначе Цветанов ще му дърпа ушичките:)))

15

Иван

преди 12 години

12 ти да не си бил в кома до 2009 година /

14

pi4a

преди 12 години

Все едно гледам Бойко. "Винаги преди избори е било така" как по точно Росене? Май наистина не разбираш от политика и те насади чичо ти Боко, понеже си послушко. Имаме Барозу имам ги всичките, те или други на техните позиции пак ще ги има и без ГЕРБ и с ГЕРБ, само, че ние избираме президент и кметове и управници, наказваме, като сме гладне, не избират те. Те се нагласят с всеки, това им е работата. Ако по-ти харесват те, те да те избират. Защо ги ползваш, не ти , ти не можеш извинявай :-)))

13

Анонимен

преди 12 години

И да ги намерят какво ще ги пратят на Боровец милицията варди.

12

Анонимен

преди 12 години

бсп стои зад взрива те това го могат най-добре още от 1925 година."Най-големият атентат на века" - така е наречен взривът в столичната черква "Св. Неделя". До 1988 г., когато либийците свалят самолета на "Пан Ам" над Локърби, той е смятан за най-жестокия в цялата история на човечеството. Жертвите са стотици, а България влиза в световните хроники с факта, че е единствената държава, в която се взривява религиозен храм.

11

333

преди 12 години

до 5Ей ти 333 не се прави на мен, реплика такава? Между другото да си ми виждал телефона??

10

Анонимен

преди 12 години

ей малка тикво, бомбите се появиха по вашето управление