79

до 74

преди 12 години

Прав си, президентина трябва да е навън а не в Бояна. Та къде викаш е ходил Гоце напоследък ? На сафари в Казахстан да бракониерства. Много важно е за евроинтеграцията и външната ни представителна политика. Всички знаят, че БГ президента е абсолютен бракониер и Казахстан е още под властта на комунизма и за "народните" хора няма забранени неща. Наистина полезно. Но да се върнем на темата, къде ходи Гоцко и къде го канят ? Мисля, че Витков в това отношение само ще е далеч по-успешен президент...

78

Во-лен, Во-лен

преди 12 години

Е, заради такива клоуни като тоя Светльо Витков, женствения Плевнелиев ще спечели! Защото този ще разкъса гласовете на останалите като Сидеров например. Вероятно тоя клоун Светльо Витков е поставено лице от герб за да разкъса гласовете на останалите!

77

До 90

преди 12 години

Ми прочети историята на България - и ще разбереш каква Сливница... И имаш мнение за Президент-а...Тоя "кратун", умее повече от теб, така като ти чета словореда :-)...Айде - пръдльо - лека нощ!

76

До 82

преди 12 години

Прочети назад - има един пост за правомощията на президента. Ако те мързи - отвори Конституцията на Република България, на главата Президент. Прочети правомощията на Президента на Република България.И ако ми кажеш, че човек с желание и тези правомощия не може да направи нищо на толерастите - значи или не можеш да четеш, или си лъжец.Това че Гоце (и другите толерасти) не му/им е изнасяло да направи - си е съвсем отделен въпрос...

75

до 66

преди 12 години

Обноските и доброто възпитание са наследствени и по никакъв начин неможе човек да бъде научен ? Плевнелиев, Пръмова, Гоце и най-вече Боко те са родени аристократи, така ли е ? Витков не е ***. Напротив, Витков е интелигентен човек и дори да му липсва доброто възпитание в случай на прием, то това може да бъде наваксано във времето между изборите и встъпване в длъжност. Опитай да определиш срок за подобно обучение на министър председателя ни и ще получиш нова дефиниция за безкрайност.

74

Анонимен

преди 12 години

Светльо - президент!!!

73

До 81

преди 12 години

Гръмни се, ***!Аман от кадри подготвени от разни КГБ-та... Как, смотльо дришлив, се справи Българската армия при Сливница, бе, *** продажно!?!? Като нищо не знаеха, с най-висок чин - капитан?Който иска - ще се справи, който иска - ще намаже. *** си ти!

72

до 81

преди 12 години

Аз не съм ***, аз съм Шитко!

71

Анонимен

преди 12 години

Тиквата за премиер, магаре за кмет на Варна, Светльо за президент!Цирк България ви пожелава приятно прекарване!

70

Mr. Vitkov =

преди 12 години

Mr. President!НИКОГА НЕ СТАВАЙ ТОЛЕРАСТ!!!!!!!!!!!!!!!!!

69

шитко за 74

преди 12 години

Почвам да съжалявам, че ти не си се кандидатирал за президент. Може би щях да гласувам за теб, защото едва ли някой по-добре от теб знае от коя страна стоят вилиците на чинията при приеми и порядъка на използването им. Явно единствено и само ти можеш да удовлетвориш собствените си критерии за президент и освен да отговориш на поставените от теб въпроси да можеш и да ги изпълниш (щото и то с приказки и виждания само също не става).

68

leeeeeeleeeeeee

преди 12 години

ТРААААААГЕДИЯЯЯЯЯЯЯЯ!!!!!!!1

67

До 70

преди 12 години

Разсмя ме))))))) *** как ше е чувал, той вчера от Марс пристига. Ти къде я видя тая "засилваща се интеграция"? Не знаеш ли как клокочи ЕС отвътре? Ами може и да не знаеш. Ама седнал да задава напомпани въпроси. Е Гоцето като беше много наясно с отношенията ни с Русия и продаваше българските интереси, беше много готин, нали! Отврат!

66

bobik

преди 12 години

Щом ти си чувал... начи и той !

65

шитко до 66

преди 12 години

Сори, брато ама да ти се.. на критериите за президент. Да можел да ходи на официален прием и да имал бил визия. Ти явно гледаш на Витков само от хиподилската му страна, но истината е, че IQ-то му далеч превъзхожда интелекта на тези с "визуалния ефект". България има нужда от президент, който милее за родината си, а не за мазни толерастически ***, които познават етикета за поведение на приеми.

64

Анонимен

преди 12 години

66, Витков има вече няколко дълги интервюта в нета и няколко участия по тв, където отговаря на всичките ти въпроси. Ти ако нищо не си чел и не си видял, проблемът си е твой.

63

Анонимен

преди 12 години

Псувайте ни тва сме ниеколкото да ви е яд,няма да ни промените,а особено отзад!Нямаме една победа,няма и какво да губим,трежко е да си ***,а е скучно да си умен!Тъй ми казаха и слязох,бяха хора на власттас тупаници и ритнициможех да се убедя!Може и да сме гюлета,може и да сме ***,може даже да сме двете,но не сме от *** звуци!

62

Анонимен

преди 12 години

61, а Гоцето не се излагаше,нали, щото никъде не го канеха и не го приемаха, освен в Казахстан и Русия. Светльо може много повече от това да "пее мръсни песни". Е пее си човека това, дето "нормалните" само го мрънкат вкъщи пред жените си, а за пред хората са много културни. Смех!Азис подкрепя друг кандидат. Поразрови се малко прочети. Или ти си чукча само писател, чукча не читател? Между другото, Витков има 3 книги издадени и се занимава и с други сериозни неща.

61

bobik

преди 12 години

EL PRESIDENTE !!!

60

До 61, 63 и подобни

преди 12 години

Страх ли ви е мамини златни анонимници ? Страх ли ви е ? Светльо бил такъв, или онакъв. А с Боко не се излагаме ? А когато Гоце бракониерства на световно ниво, пак ли не се излагаме ? Та, страх ли ви е малки сладки платени анонимници ?