77

Анонимен

преди 12 години

На ГЕРБ не му трябва народ, трябват му пари! Да живее ГЕРБ!

76

666

преди 12 години

Климатик му е майката, народе, *** за Топлофикация!

75

ББББ

преди 12 години

НОВ СКОК..ВСЕ СКОКОВЕ..КЕНГУРУ БЪЛГАРСКО-НЕ АВСТРАЛИЙСКО!! АВСТРАЛИЙСКОТО Е ЕХЕЕЕЕЙ-КЪДЕ НАЗАД! НАЗАД ПЪК ВОДЕЩА СТРАНА И ДЕМОКРАЦИЯ В СВЕТА! А БГ КЕНГУРУТО Е НАПРЕД..СИЛНО,МНОГО СКАЧА!! КОЙ НЕ СКАЧА Е ЧЕРВЕН!! ХАХА..ВИЖДА СЕ ЧЕ ПАРНОТО ,ЕЛЕКТРОТО,ГАЗА И Т.Н. ВСИЧКИ ВСИЧКОВИНИ В БГ НЕ СА ЧЕРВЕНИ,НО ЧАК ПОСИНЕЛИ И ПОСИНЯВАТ И СУРАТ И *** НА МАЛОУМНОТО БЪЛГАРСКО ***..ПРАВО ДА КАЖЕМ,КРИВО ДА СЕДИМ! И АЗ КАТО ЕДИН ПО-ДОЛУ-АЛО,СОФИЯНЦИТЕ ВЕЛИКИ,КАКВО СТАВА ,БЕ..ВСИЧКО Е ОК,НАЛИ..ПЛАЩАЙТЕ!!:-))

74

олигарх

преди 12 години

БУХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХААХАХ...!!!!Още пари ми дайте, народе, още ...САМО ГЕРБ !!! САМО ГЕРБ !!!!!

73

към коментар №66

преди 12 години

Ха- ха- ха, ходи и прекопай градината ха- ха, да не ти измръзне за зимата, че какво ще ядеш? Нали с една крава нищо не може се изкара? Ха- ха, като ти измръзне всичко или ще я карате на консерви? Ей, пари за едно ядене не може си докарат? Нали?! То гори много винаги може да ходиш и да отсечеш някое друго дръвце ха- ха..... Какво им плащаш? Ха- ха- ха....Пари за едни дърва не може си докарате! Ха- ха- ха....

72

timi

преди 12 години

porednata tupotiq na dqnkov e tova

71

George

преди 12 години

Хора, отказвайте се масово от парно! Това е ГРАБЕЖ и по традиция пълни партийните каси! За това монопола е така яко бетониран и никой не може с пръст да го пипне! Масов бойкот, неплащане и отказване от ТЕЦ!

70

Анонимен

преди 12 години

ПРЕДЛАГАМ ТОПЛОФИКАЦИЯ ДА ФАЛИРА!!!ДОЛУ ЧЕЗ!!!Молбилните оператори да се санкционират веднага или да намалят цените!!!!Ако аз имам задължения веднага ще ми гисъберат принудително, за топлофикация обаче няма никакви санкции. Нсика ефективност, стара технология, кражби, далавери на гърба на гражданите които си плащат сметките!СТИГА ЛЪЖИ!!!

69

Вальо Топлото

преди 12 години

*** българоубици, видовден идва !!!

68

Анонимен

преди 12 години

Пак гласувай за Магистралните разбойници!

67

лапайте до гроб!

преди 12 години

лап-лап ***,лап-лап ***..водно колело! парново,газово,електро и т.н. колелета! въртете ***..педалиии!!видяхте ли колко лесно и просто е да се управлява в ***??Надуваш ценичките-никога намаление-само надуване,нагоре! хаха,така и аз мога,така и последния клошар уличен може!!за какво са тогава големите надувки за експерти,анализи?!Някога намаление в БГ да е имало?***-и народа,и горните,***!едни и същи са,една попара е това-никога не изстива тя,винаги пари но...по ***!

66

ПРОСТО БЕЗОБРАЗИЕ!!!

преди 12 години

Ако още някоя подобна новина ми сервират тия, казвам на управляващите, че няма да видят гласуване през крив макарон!!!Ама защо всички са се наговорили да мачкат и да тормозят и да се гаврят с българите.ДОКОГА ПИТАМ ЩЕ ПРОДЪЛЖАВА ТОЗИ ГЕНОЦИД????!?!?!?!?!?!?!!?!КАКВИ СА ЗАПЛАТИТЕ!!!????КАКВИ СА СМЕТКИТЕ ЗА ТОК, ПАРНО, ХРАНА!!!????Какъв процент от заплатите си българите харчат за храна? Колко им остават за спестявания, почивка и т.н.!!!??Тия министрите знаят ли къде се намират!!?!?

65

Анонимен

преди 12 години

НЕ АЗ ИЗБРАХ ТЕЗИ ***!Който ги е избирал ДА СИ ПОНЕСЕ ОТГОВОРНОСТТА!!!!!!Набити на КОЛ пред парламента всички избиратели на ГРОБ.Боко НЕ Е ВИНОВЕН!!Той сам не се е избрал.ВИЕ *** ГО СЛОЖИХТЕ ТАМ.

64

ха-ха-ха

преди 12 години

Кво ви става бе,софета.Нали все се биете в гърдите, че сте столичани,а не провинциалисти (да не говорим , че повечето от вас ходите на море или на екскурзия в провинцията).Да не би да се уплашихте, че няма да може да си плащате парното?Срамота,да не успеете да изкарате пари за едно парно...:) ха-ха :) Столичани :)

63

Анонимен

преди 12 години

и всяка седмица да ви го вдигат пак ще си траетерая сте

62

само ГЕРБ

преди 12 години

нашата партия ви позволява да ви останат пари на края на месеца само за малко хлебче без кюфтенце. И солчица може малко. И водичка, ама не минерална, а от чешмата....А? Нямате пари да си платите водата ??? СОРИ, без водичка !!!... тъкмо ще се разходите до Горна Баня да си наточите минерална, да подишате чист въздух, да се разходите...здрав дух, здраво тяло....нали бе ЕЛЕКТОРАТ ???!!

61

Анонимен

преди 12 години

След като видяхме първият човек в света, който се взриви сам, защото герберите му спряха лекарствата, то какво ли ни чака още при Боковото управление!

60

Def

преди 12 години

А Ес не иска ли да хармонизираме заплатите, пенсиите и детските надбавки с тези в Западна Европа?

59

???????

преди 12 години

Пак ще има самоубийства. Колко ли ще са до края на този месец?

58

1

преди 12 години

СВЕТЛЬО ВИТКОВ ПРЕЗИДЕНТ