22

до Странджата

преди 12 години

Симптомите които описваш, се дължат на това че не си пиеш хапчетата редовно.

21

Дедо

преди 12 години

Обективно подледнато...Има логика руснаците да държат клиентите си на горива в полу-живо състояние иначе пазатра ще се свие и няма да имат ама никаква изгода. Купувайки материални активи пък си осигуряват лобиране и механизми за въздействие...Та братушките вече са почнали да възприемат демократичните похвати на запада и да играе тяхната игра ... лошо и техните ценности ще се съсипят от капиталистическия модел...

20

bg

преди 12 години

Nashijat prijatel Putin e na poseshtenie v Kitai.

19

Най-добрите!

преди 12 години

Каде сте бе, феновете на САЩ:)))). Идва новия световен ред - всичко ще е червено и прекрасно. На който не му изнася да заминава за САЩ (понеже там са размели за него...).КПСС - Вечна Дружба!

18

Анонимен

преди 12 години

По БВП на глава от население Сащ са на 10-11 място и са първи от големите страни , Русия са на 55-56 ние около 80 а Китай след 110 място , който разбира от икономика нека прецени

17

СТРАНДЖАТА

преди 12 години

,"Русия иска да стане кредитор на Европа"... - хахахахахахааааааа, простете, не мога да напиша коментара си... - треса се целия от смях....

16

$

преди 12 години

Дотук доведе ортаклъка на САЩ с Европа. А руснаците имат 25% ръст при покупките на нови автомобили. Повече от САЩ и Европа, много повече и от Китай. Значи имат излишни пари.

15

Разобличителя

преди 12 години

Тази новина е интересна и си струва да се обмисли.Разобличителя

14

Анонимен

преди 12 години

Бърках из руски сайтове за работа В Москава има заплати за хора без висше по 1500 евро на месец А геолог из Сибир бе на 2000 евро .Като 1 месец бачка 1 месец е в къщиПоказаха строеж в Москава и се оказа ,че краниста е българин .Какво ли търси там ,ако не му плащат

13

Анонимен

преди 12 години

От Москва пристигна поредната топлоизпаряваща се лъжа, нейната цел е да захрани местните русофили които страшно обичат да се хранят с такива топлоизпаряващи се руски купченки.

12

Бай Иван

преди 12 години

Защо така бе братушки. Оставете го да се разпадне. Освободете ни за пореден път от поредното ни иго.

11

Анонимен

преди 12 години

Нямат реален външен дълг .Путин нареди да се изплати преди 3 год .В момента е някаква смешна за руските мащаби сума .А и са обявили програма за превъоражаване за над 100 000 000 000 долара ,тъпкани са с пари .

10

Анонимен

преди 12 години

да, ама ние не искаме братушките да са ни кредитори, щот сме си патили...

9

Анонимен

преди 12 години

Ще им се на западняците ,да им купят дълговете Путин каза --Няма да купуваме *** на Запада ,да продават реални заводи и тогава ще ги купим А и миналата година са родени 1 500 000 деца ,за ВСЯКО ЕДНО държавата дава на майките по 10 000 долара помощ .Кога ли ще ги стигнем .

8

Василев

преди 12 години

Някой знае ли колко милиарда е външният дълг на Русия???

7

bg

преди 12 години

Amerikanski dolari pove4e nema da se pe4atat.

6

bg

преди 12 години

Rusia i Kitai ne razreshavat na Amerika da pe4ati pove4e pari.

5

Анонимен

преди 12 години

Какви гладни бунтове бе? В момента Руснаците живеят по-добре от американците. Знаеш ли заплатите в големите градове какви са-десетки пъти по-високи от тези в София.Русия (заедно с Китай) е кредитор на САЩ, сега иска да стане и на ЕС. Харесва ни или не, Русия и Китай ще са държавите от които ще зависи всичко.

4

Анонимен

преди 12 години

Руснаците поне гарантират с петрол и ресурси - имат ги...А Американците с какво гарантират - с печатници и хартии с цветни знаци? Или с дългови хартишляци?

3

bg

преди 12 години

Hormuzkijat Proliv ne e mnogo shirok.