81

бай Ганя

преди 12 години

Тези *** пълнят хазната само от шофьори, алкохолици и пушачи. Те друго освен да вдигат акцизите не знаят. *** завършили ПУЦ.

80

ИзвънБГ

преди 12 години

Ето ви инфраструктура, пък не ме интересува че няма да може да я ползвате

79

Анонимен

преди 12 години

до 78 абе пич я кажи каква точно е връзката между търсенето и акциза, че не ти разбрах коментара.

78

ИзвънБГ

преди 12 години

Сега остана да сложат акциз (официален) и на заплатите

77

до 76

преди 12 години

Търсенете определя цената така е по целия свят!Бай *** пари за хляб може да няма ,но трябва кола да кара!

76

PENE

преди 12 години

" ГЕРБ - Градим България ! " - Единственото дето тея са "изградили са цените ! ! !Или по-скоро са ги НАДГРАДИЛИ и то са много - цената на електричеството , на водата , на горивата , на хляба и на хранителните стоки , ДА НЕ ЗАБРАВЯМЕ , ЧЕ И ДАНЪЦИТЕ СКОЧИХА ДОСТА ! ! !Но важното е , че Хер Флик и Боко Тиквата , наложиха МОРАТОРИУМ ВЪРХУ РЪСТА НА ЗАПЛАТИТЕ И ПЕНСИИТЕ ! Е как да не гласуваш за тези Убавци !???!

75

шофи

преди 12 години

Педерастите само гледат каква е консумацията на горива и веднага вдигат цените на тези, които се търсят повече. Пладнешки обирджий!

74

Анонимен

преди 12 години

До 66.Да ти го начукам *** не се *** с хората!!!!

73

Само ГЕРБ.

преди 12 години

Мисля, че е най добре да спрем с отглеждането на тикви. По добре е да отглеждаме рапица, тя се ползва като компонента в дизеловото гориво и може да намали цената му.Вече две години виждаме ,че от тиквите полза няма. Освен за храна на добитъка, който на 5.07.2009 г. наброяваше 1,67 млн. глави. Радостното е, че тази сутрин Дянков каза, че пенсиите в България няма да бъдат намалявани, за разлика от това което правят в другите страни. Според мен те биха могли да бъдат намалени от 136 на 100 лв.

72

r

преди 12 години

Фирмата, в която работя тотално се срина от както ГЕРБ дойде на власт. Всички мои познати едвам се оправят, а половината от тях останаха без работа. Това е частния сектор при оправлението на ББ. Единственото спасение е да стана полицай, все пак в момента това е най-престижната среда, с най-можещите хора, може и след време да стана мощен бизнесмен с неизмерима власт. Доста е плашещо, когато елита на една страна са полицаи, не виждам светлина в тунела с такива хора на върха на обществото.

71

?

преди 12 години

ти пък къде видя пазарна икономика?обясни тогава защо един един работник на бензиностанция в България взима средно 500лв а в Словения 700 евро....

70

Quo Vadis

преди 12 години

:) Мдааа - помислете си дали ще гласувате за хората на ББ. Всичко което направи е един голям парад - само ПОКАЗНОСТ и яко харчене на пари. АЗ НЕ ЯМ ХАСФАЛТ и не СПЯ НА МАГИСТРАЛАТА.

69

НЕИЗДЪРЖАМ

преди 12 години

О нещо не ми е ясно от ЕС казали ,че трябва да се увеличава това онова ,а защо не погледнат заплатите на хората ,защо не увеличават доходите ми то вече не се живее ,то не е живот МЪКА.ТОВА Е ГЕНОЦИД НАД БЪЛГАРСКИЯ НАРОД.

68

давайте пак за герб

преди 12 години

Гласувайте пак за Бойко да ви дойде акъла,поскъпване на всичко,защо бяха тея стачки,че сега нафтата пак е 2.45,поскупване на тока,на водата+данък вода и още куп поскъпвания....После защо държавата била бандитска,еми незнам,можеби Бойко и всички политици трябва да пробват да живеят с 400лв на месец,и после самите те ще станат такива....Тежка зима се задава за тоя народ,съвсем ще ни ошушкат да ни е гадно,а те ще си ходят на почивки по хотелите който са направили с нащи пари,крадени на воля....

67

@57

преди 12 години

Ееее не, недей така, ако сложат акциз върху тиквите, ще останем без министър-председател!

66

Анонимен

преди 12 години

Давай Бочко! Кефиш ме как мачкаш с ботуш червените муцуни! :)

65

Анонимен

преди 12 години

Сега ще знаете на тези избори за кой да гласувате..въпреки, че и това е съмнително.И НЕДЕЙТЕ ДА ЗАРЕЖДАТЕ НА ЛУКОЙЛ!...

64

До 58

преди 12 години

хм, проблемът е, че ГРОБ купува не толкова *** гласове. Имам информация от няколко малки градчета. Пазаруването на български гласове е масово - САМО от ГЕРБ, 100 лв. парчето. Хората са толкова оскотяли че са готови на всичко. ГРОБ няма да купува *** гласове масово - тях ги държат чрез ченгетата...

63

X

преди 12 години

Не искам да агитирам, но НЕ гласувайте за Герб, защото жална ни майка! Положението е трагично, вече става и плашещо! Не забравйте, че идва и зима още по-тежко ще стане ...

62

до 58

преди 12 години

Човече, ако Дянков е свестен, ще тропне по масата и ще отреже парите на ушеви ! Наполовина поне. А ако му се святкат, просто ще си бие камшика и няма да се занимава с ***. Това би било мъжка постъпка.