12

Пловдивския прокурор

преди 12 години

....КАК СЕ КАЗВА ---Я ,ДА ВИДИМ...???!ЗНАЕ ЛИ НЯКОЙ ...ЧУВАЛ ЛИ Е ЗА НЕГО...ХА,ХА,ХААААААААААА.....???!!!МАЙ СЕ СЕЩАМ , НЕЩО......ХА,ХА,ХАААА!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

11

Даниел

преди 12 години

На първо място виновните са политиците на прехода, а после народа.

10

.

преди 12 години

До Номер 6 : точно пък младите нямат шанс да се докопат до каквато и да е отговорна длъжност.99% от младите на такива длъжности са или синчета/роднини-връзкари или целуват ***.....Проблемът на БГ,е че точно младите (кадърните) нямат право или възмъжност да се изявят,а само някакви комунисти си стоят по местата от 20-30 години насам.....

9

Абе , къде е...

преди 12 години

...КЪДЕ Е ПЛОВДИВСКИЯ ПРОКУРОР.....,ТА , СЕ КРИЕ КАТО БЪЛХА В ***...???!!!!ПРИ ТОЛКОВА ЯВНИ НАРУШЕНИЯ НА ЗАКОНА ....ВЪЛНАТА ЛИ СИ Е ПОЩИЛ ...ТА НЕ Е ЗАВЕЛ ДЕЛО??!!!АКО АЗ ИМАМ , НЕЛЕГАЛЕН ЦЕХ ЗА УЙСКИ ....ЩЕ МИ СЦЕПАТ ***!В ПЛОВДИВ СЪДА , ХеЯ НА ЦАР КИРО ...ЛИ СА ДЪРЖАЛИ...??!!!!!КАКВО ПИТАТЕ , КАТО *** ...ТУКА ВЪВ ФОРУМА???!!!

8

Анонимен

преди 12 години

Как кой.Държавата,че толкова години ги остави тези хрантуци да си правят каквото искат.Но този *** не е само той.Обществото-,че не се вдигна по-рано да протестира срещу престъпността и бездействието на държавата.Е какво стана,пет дни протести и всичко ще се забрави.Ето това е народа ни-покорни и малодушни.

7

Анонимен

преди 12 години

Според другарката Марга Попова-кандидатка за вице оба4е,виновен е президента Пьрванов,а тези от герб са целите в бяло!Е,те такова безо4ие ме оставя без думи!

6

44

преди 12 години

БЕЗДЕЙСТВИЕТОНА ДЪРЖАВАТА Е СЛЕДСТВИЕ НА :1. СТРАХЪТ ОТ ПОЕМАНЕТО НА ОТГОВОРНОСТ2. НЕКАДЪРНОСТ НА УПРАВЛЯВАЩИТЕ В МВР И ДАНС3. НАЗНАЧАВАНЕТО НА ВЪЗЛОВИ ПОЗИЦИИ НА МЛАДИ ХОРА БЕЗ ОПИТ И ЗНАНИЯ

5

11

преди 12 години

"Интересно е да се отбележи, че само 1% от участвалите в анкетата (точно 177 души) смятат, че главните виновници за събитието и размириците след него са протестиращите, които са проявили повече агресия." - явно Киролюба Бенатова си е направила 177 акаунта за да саботира анкетата. :)

4

СЕЛТАК

преди 12 години

КАК ТАКА 10 ДЕНА ПРЕДИ УБИЙСТВОТО СА ЗАПОЧНАЛИ ПРОВЕРКА!!! БОЙКО!!! НИЕ СЕЛЯНИТЕНЕ ВАДИМ КАРТОФИТЕ С БОМБИ , НО С ТЯХ ОТ ПАРЛАМЕНТА ЩЕ ВИ ИЗКАРАМЕ!!! ИВАН ПУСНА ЕДНА ДИМКА И ВСИЧКИ СЕ ОС..ТЕ ОТ СТРАХ!!!!

3

Ахил

преди 12 години

Държавата е виновна на 100%.Кирил Рашков е купил и полиция и прокурори и всички държавни чиновници.

2

муууууууууууу

преди 12 години

Естествено , че бездействието на държавата вече 22 години и толирирането на всякакви мутри и престъпници , независимо от техния етнос,цвят на кожата . В България се влиза в затвора само за дребни кражби от обикновени хора . За кражба на милиони , за убийства по пътищата и т.н. няма наказания .Кирил Рашков дава заеми на Гришата , финансира партии от всички нюанси на дъгата , осигуирява гласове за този , който даде най-много подобно на други мутро-олигарси . Как ще е етнически проблема , Волене ?

1

Анонимен

преди 12 години

след 10 дена - непосредствено преди изборите ще се разбере че виновни за случилото се в Катуница не е управлението , виновни ще сме ние хората - защото сме нарушили правата на ***... пардон ромите САМО ЗАРАДИ ТОВА НЕЩО БОЙКО БОРИСОВ ТРЯБВАШЕ ВЕДНАГА ДА СИ ПОДАДЕ ОСТАВКАТА