65

tonkata2323

преди 12 години

vinagi glasuvam za tqh,as sam robot

64

tonkata12323

преди 12 години

as sam robot i na 23 shte glasuvam za nai golemite goveda

63

Анонимен

преди 12 години

Един робот никога не може да бачка трапер.Дори и да може кво ще стане ако срещне местните "оглаласи" т.е роми.Та нали целия е алюмин и бакър.И бактерия има най вероятно.Лелей ша му пийнат соса тоест извадят дънната платка.Което си е оферта щото ако нещото тежи 100-ина килограма и 30-40 кила от него си е цветен метал дет струва 10-ина лева килото мога да предвидя че към оглаласите ще се присъединят и много бледолики.Ще бъде фън.

62

sadsdsadas

преди 12 години

В Копенхаген метровлакчетата са компютризирани и са без шофьори, затова метрото е денонощно.

61

Анонимен

преди 12 години

Не бойте се деца на природата! :)Не се притеснявайте и не мечтайте за ново бъдеще. У нас нищо няма да се промени.Нашите роми ще "берат" роботи за скрап.

60

tonkata2323

преди 12 години

az ve4e sam robot

59

tonkata2323

преди 12 години

nqma smisal ot hora v takav slu4ai,i bez tva samo razruha pri4inqvat

58

sas

преди 12 години

Вие представяте ли си робот да контролира еврофондовете? Не, не! В България скоро роботи няма да има.

57

39

преди 12 години

Лек ти си някакъв с психична диагноза пом сравняваш баби с жаби..Писал ли си код и работил ли си на комп?Как така ще се генерира автоматиен код бе това да не ти е трева а сама да расне у полето

56

до Томас

преди 12 години

Томас, ти и такива като теб сте роботчета отпреди повече от 2000г., а софтуерът ви е библията. Натикани сте в миша дупка всички религиозни *** - и християнчета и мюсюлманчета и сатанинчета-всички вярващи сте с повредена психика. Единствено може да се молите на НАУКАТА да ви помогне и да ви спаси от всичко, което религиите са ви причинили :))) BTW,дали няма да създадат и роботи пасторчета,за да"обясняват"за тихия,но луд (питай брата на Исус Яков) разбойник разпънат на кръста от римляните :)))

55

gg

преди 12 години

''Роботите дори могат да костват работата на спортните журналисти, а в по-далечно бъдеще дори на репортерите като цяло.''Да ме извинявате, ама такъв робот, който да замести Сашо Диков НИКОЙ не може да изобрети :D

54

U.S. Robotics

преди 12 години

Представете си: робот - президент, робот - министър - председател, роботи - министри, председател на народното събрание - робот. Гласуване онлайн за изисквания към софтуера за управление на роботите. Всеки *** с лаптоп!

53

Анонимен

преди 12 години

Значи с нашите данъци ще купуват роботи, и заради тия роботи ние ще стоим безработни, айде бе.

52

Мен

преди 12 години

46, "Out of service" е състояние, в което автомата се привежда от обслужващия персонал или автоматично. Една от причините може да е, че няма налични банкноти. Ама ти от къде да знаеш при положение, че си мислиш, че банкоматите са "базирани на Windows 98" ???Смешници. Ей за това ще ви сменим с роботи !

51

Анонимен

преди 12 години

"Армия от роботи ще замени хората" лек намек за след време - безработицата ще расте, след рецесиите които сега са по на често следва яка роботизация за свеждане до минимум на разходите - няма да има фонд заплата и неустойки за уволнения на роботи:)

50

Анонимен

преди 12 години

45-ти, отдавна софтуеър сортира СВ-тата и решава кой да мине напред...

49

Бъдеще за България

преди 12 години

Робот - премиер : Реже лентички. Рита топка. Говори по всички въпроси.Ние обаче сме по-напред от японците. Имаме роботи-депутати. Влизат, сядат и гласуват без да мислят.

48

Анонимен

преди 12 години

Юристи,прависти,лаещи кучета...Правите се на по-умни от инженерите, взимате тлъсти комисионни....Е инженерите мислят в по-мащабна перспектива...Ще ви е.м майките да знаете..Ще си ближете онази работа за сол..

47

до 46

преди 12 години

Можеш да кандидатстваш за кредит на интернет страницата на банката ..........не го ли знаеш ?!!!

46

Томас

преди 12 години

подготвят ви за роби в едно машинално общество - изродено общество от ***, наркомани, педофили, крадци и прочие пропаднали индивиди. Общество без морал и задръжки - общество контролирано от антихрист. Но времето на сатанинските слуги е кратко.