111

до 106

преди 12 години

Точно това се прави - НОЩО!!! хахахааххахахУби ги!

110

до 105

преди 12 години

По принцип културата и правописа не са само за официална среда и за интервю за работа. А "какво значение има , нали е форум/скайп/фейсбук .. са леко глупави. В много фирми има обратната дискриминация -*** в Търговище , Разград - без турски никъде не те вземат.

109

oshi

преди 12 години

Какво по-дяволите означава "От Брюксел искат"? Много важно какво искали от Брюксел. Ние сме суверенна държава и сами да формираме образователната си политика. Журналята, спрете да формирате сервилно обществено мнение към поредната Велика сила.

108

до 105

преди 12 години

Де да бяха всички от малцинствата като теб ...

107

До Танер

преди 12 години

Всичките *** все за менъджери се натискат. Хем се куци в собсвената си професионална област, хем сте сакати във всяка друга професионална област. Откъде-накъде такива чалгари като тебе ще ми бъдат шефове. Аре у лево.

106

А.А

преди 12 години

Всичките сте прави ,колеги,дето сте писали до тук ,но кой ли ни слуша нас и какво се прави по въпроса в България?НОЩО.......

105

Taner

преди 12 години

Нали не сме на интервю в момента. Имали значение как пише човек в сайт за свободни разговори ? Целта ми беше, че манталитета на хората и начина на мислене са в много зле положение. Преди 2 дена направих дарение за Дом Майка ( скромна сума 20 лв ) - и се сетиха да ме питат как се казвам. Казах им че съм от турците и не могат да повярват ( защо правя дарение за "българите" ). Кой Нормален може да мисли така ? къде живеем ве хора, Роденсъм в България - България не е ли и моята родина ?

104

Ромпуй

преди 12 години

На Брюксел не им трябват висшисти, а се чудят как да се отърват от младите хора на трудовата борса. Затова и гимназията стана 4 години.

103

Rudi

преди 12 години

Единственото, което имам да кажа по темата е..... да им таковам таковата на Брюксел.

102

ля ля

преди 12 години

ще започнат да ни командват отгоре ще видите вие!

101

Анонимен

преди 12 години

Българите все се лутаме.Хора на крайностите сме.Като някой лапнишарани налапваме въдицата и в тигана.Пържим се на бавен огън.Липсва ни последователност и постоянство.Все ги вършим ни в клин ,ни в ръкав.Никога не търсим качество.Затуй и в магазина евтиното най върви.В България дал бог висшисти.И к,во от туй.С тарикатлък се успява къде,къде повече.И тези тарикатлъци ни е'ават мамата.

100

Kiro

преди 12 години

Хората искат да си образоват кученца и после да ги използват дават 800евро заплатка и ние газ та пушак се дига оооооооооооо айде бягай :) най-лесно е да се бяга хора :) все държавата ни скапана все някой ни е виновен все на комшу да му е зле :) така нещата няма да се оправят, а колко мн ги мързи аз за 400лв няма да работя, а за "НУЛА" да са живи МАМА и ТАТИ докато са живи после ще му мислим :( !!! така че с мрънкане нестава само с яко бачкане иначе няма шанс и като избирате някой мислете !!!

99

Анонимен

преди 12 години

83: няма да плюете по Свищака, ей!Сънародници мои, всички вие, които твърдите, че "при нас се влизаше трудно и се учеше здравата, а сега се влиза с двойки и се учи през куп за грош", имам да ви казвам нещо:Масово пишете неграмотно, така че и вие не ставате! Следователно - пичка ви майчина, така да се каже!

98

до 87

преди 12 години

Странно. Аз познавам един куп безработни програмисти. Пък и като съм пращал кандидатури за работа, май само веднъж ми отговориха. След 1000 кандидатури, отидох на едно интервю, може би на късмет. Ама там ми искаха перфектно владеене на английски. Минах първото интервю, но по скайпа ми е малко трудно да говоря. Особено с някакви *** от Австрия - отдел човешки ресурси или нещо такова.

97

?do90

преди 12 години

Сефте чувам специалност "мениджър" или казано на български -ръководител,шефче и т.н. Може ли човек без стаж и опит да управлява хора , а дори не може да напише правилно специалността си manager ? :)P.S Това е проблема - високи изисквания срещу които нищо не могат да предложат младите висшисти.

96

Taner

преди 12 години

Opit imam ( po-malko ot 1 godina ) Obache ochakvaniqta mi za stolicata i za firmite da Vi kaja chestno bqha syvsem drugi , a sega tochno v tova nivo i sled slakdalite s Car Kiro neshtata sa izvynkontrol

95

Rado

преди 12 години

Ами ако се научиш да пишеш, може и някой ден да почнеш работа по специалността си "МЕНИДЖЪР".

94

До Танер

преди 12 години

Танер така е навсякъде за съжеление. Няма да ти казвам в западна Европа каква е дискриминацията на българи/турци с местните. А за София в момента има много работа за хора с езици. Научи френски или холандски под 1600 лв. чисти няма да взимаш.

93

до 90

преди 12 години

А имаш ли опит на подобни позиции до сега в компании с подобен размер на тези, в които кандидатстваш или малко по-малки?

92

tarbuh

преди 12 години

Те сигурно са казали, че ЩЕ Е ХУБАВО ако имаме така бройка, а НЕ НАРЕЖДАТ. Днес.бг, стига с евтини заглавия