573

sev

преди 12 години

Ей тези комунисти не спряха с партенките.Сега са измислили нова уникална простотия. Така са усукали нещата, за да изглежда постановката по автентична,че накрая съвсем са се угелпали.

572

Демократ

преди 12 години

България ще се оправи когато всички соц ченгета бъдат заточени в Белене...

571

до 568

преди 12 години

ахам

570

Анонимен

преди 12 години

Не искам слузест комсомолски секретар и мазен *** да ми е Президент!

569

Анонимен

преди 12 години

Кои са родителите на демократа Сергей Станишев? Какво е образованието му? Какъв е опита му преди да го посочи Гоце за председател на БСП и впоследствие премиер?

568

Строител

преди 12 години

Големите им инфраструктурни проекти отиват в забвение - Говорителят на ЕВрокомисията Тон ван Лиероп обяви, че сред засегнатите проекти може да са тунелът в Кресненското дефиле по магистрала "Струма" и магистрала "Тракия". И сега какво ще правим?!

567

до563

преди 12 години

Ти там ли учиш ,та толкова те дразни,музиката от филма кръстника!!!!!

566

Анонимен

преди 12 години

Позитанска шизофрения :Първо казваш, че не си комунист, после палиш петолъчката и честваш 9-ти септември и се тупаш в гърдите, че партията е на 120 години. Фаза 3 - наричаш всичките си опоненти "комунисти" и ги уличаваш, че във времената, когато всички бяха членове на единствената партия по задължение и те са имали червени книжки. Последна фаза : със петолъчката в ръка се обявяваш за демократ, евроатлантик и всичко срещу което си се борил през 45 години тоталитаризъм.

565

до 565

преди 12 години

Така, така, ама това не променя факта, че половината от ГЕРБ са бивши комунисти, нито че са корумпета повечето.

564

нали така!

преди 12 години

БСП не е лява партия - това е партията на Държавна сигурност, на комунистите, на червената номенкатура, която заграби милиарди левове... Няма нищо общо със социалистите. Само се маскират като социалистическа партия, за да прикрият комунистическо-диктаторско-грабителскотото си минало.

563

до 561

преди 12 години

Ми виж к'во стана изтърча се Цуцко и Алексей стана политически репресиран, па може и да ви бие на изборите! То не е една беля!

562

До 556

преди 12 години

В коя нормална държава откриват учебната година в Полицейската школа с Кръстника?!Това да не е новият химн на нашата полиция или е в чест на Боко

561

до557

преди 12 години

Защото десните са закътали някое и друго евро и вече има какво да се краде!!!!Защо не дадеш за пример Гърция или там не управляват леваците!!!!!

560

Страхотна логика

преди 12 години

ааааа той затова ли не улови един престъпник Румен Фонтана? За да не ги репресира? хахахаха

559

Оставете го човека

преди 12 години

А бе я го оставете Роско. Ако е дръпнал нещо халал да му е.По добре е да гласуваме против него, а след това да му търсим сметка.И не само на него.За мен по важно е дали Дилма е взела със себе си наш Боко ?Тук той вече не ни трябва.Сега му е ред да изпълни и Бразилия с простотия.Вярно,първите пет-шест месеца ще му се радват и ще се питат, какво е това нещо (имам предвид Боко),след това ще го натирят.Дилма едва ли се досеща каква услуга може да свърши на нас българите.Да взема лапнишарана и одма.

558

до 557

преди 12 години

Най-вече в Гърция се завърнаха левие и докараха небивал просперитет! :))))

557

До 555

преди 12 години

БКП или БСП поне има история, а не е създадена като Граждани за енергично разграбване на България от бивши комунисти, ренегатиЦецко - физкултурник, Той - член на БКП, охрана на Бай Тошо, ЦеКА - бивш член на БКП, да продължавам ли.ГЕРБ е от нереализирани комунисти. Това е истината. Колкото и болезнена да е тя

556

До 552

преди 12 години

Що не питаш нормалните хора в Европа защо левите партии се завръщат - и в Берлин, и във Франция, и в Дания и т.н.

555

няма угодия

преди 12 години

Ако Ромен Фонтана беше арестувал тогава Роско, то сега той щеше да се пише политически репресиран като вожда си, когато напусна академията на МВР.

554

до 551

преди 12 години

Е как БСП има 120 годишна история, пък не били комунисти? Объркваш ме? Не носеха ли на Бузлуджа портретите на Г.М.Димитров и Ленин? Не запали ли Калфин Петолъчката? НЕ написа ли Ламбо писмо до Сергей на 9-ти септември, където си говорят на "другарю". Ако съм се объркал - извини ме, но мисе струва, че е леко шизофренично хем да вееш петолъчката, хем да се си присвояваш историята на БКП, хем да викаш "комунисти няма"