81

някой

преди 12 години

България се събужда. Нека треперят политическите ***!

80

до 77

преди 12 години

Колега не са само двама миналата година ходих на шествие което беше в памет на момчето което *** убиха в кв Факултета да ви напомня че беше убит пред очите на полицията котио не посмяха да се намесят,сами знаете по селата е много по страшно има къщи които са разграбвани по над 30 пъти ,лично аз имах къща в село близо до Ихтиман за година сигурно над 5 пъти я разбиха ,никой не насажда етническо напрежение то си е насадено отдавна ама *** друго се опитват да ни убеждават

79

циганин

преди 12 години

Вие се интегрирайте бе *** къде пише, че ние трябва да се интегрираме вие сте изостанали *** на Европа стe и пак имате големи претенции аман вече айде чупката нещастници и не ни закачайте че ще ви бият, *** народ слаба държава.

78

Фрог

преди 12 години

Щом по данни на МВР са били 3000, значи реално са били поне 10 000!

77

Чичковото ЧЕРВЕНО

преди 12 години

Чичковото ЧЕРВЕНО ТИКВА ничковчеАз съм БОКО Хубавеца, вечният ергенна Балканский полуостров няма друг кат мен

76

Анонимен

преди 12 години

До 65:Ми представи си, че са двойкаджиите от споменатите гимназии, които не мога да кажа, че съм чувал. Теб не те ли е срам като уж си по-интелигентен, че не се бориш за нещо добро както тях? Да не би да ти харесва да живееш в немотия, или че сънародниците ти живеят в немотия? Голямо си мекотело да знаеш и капслока не може да те спаси от това!Подкрепа има и от тези които не са в България!

75

Жик-Так

преди 12 години

Затворете я тази страница апелира Борисов. А не искаш ли направо да забравим всичко и да те гледаме прехласнати как резгаш лентички??

74

hgdj

преди 12 години

Бате Бойко, Бате Бойко, защо се правиш на ударен ? Нима не знаеш, че *** са *** в България ? За това, че не плащат сметките си за ток, вода и т.н. нищо ли не знаеш ? НИКОГА не съм виждал *** да се редят на опашките, за да си платят тока и водата в пунктовете за плащане. НИКОГА. НЯКОЙ ОТ ВАС ВИЖДАЛ ЛИ Е ТАКОВА ЧУДО ? А когато един българин не си ги плати, не знаеш ли какво следва ? Не ме интересува какво ще кажат от ЕС. Интеграция с *** ли ? Нека в ЕС да си ги интегрират. Преди 2000 и повече години царят на Индия, Ашока ги изгони от там, заради това, което правят и днес по цял свят, до ден днешен. Това не са човеци. Това са ***. Как да интегрирам същества, които непрекъснато крадат от мен, от ТЕБ, от държавата. Каква държава ? Полицаите ми казват (когато ни обраха) : Страх ни е. Тези, на които разчитаме да ни пазят ми казват в очите : СТРАХ НИ Е. *** не може да се интегрират. ТЕ НЕ ИСКАТ ДА СЕ ИНТЕГРИРАТ, защото така им е добре. А българите да го д...т.

73

муспи

преди 12 години

Одобрен от власта протест не е протест! Българите за 20 години са намалени с една трета, а ние протестираме кротко за равни права с ***?! Протестираме когато чуждата, окупационна власт се занимава с окончателното ни унищаване! На война се излиза като се воюва. Като не можем да избием управниците, можем да им устроим такива протести, че да не са в състояние да им поемат разноските и си издъхнат.

72

Боко

преди 12 години

Браво юнаци! Така се протестира. Мирно и тихо. Даже може и шумно да протестирате. Вземете мегафони. Искайте оставката на правителството. Искайте съд за правителството - съдъд е законното средство за резрешаване на спорове- никой не може да ви забрани да искате съд за управляващите. Искайте съд за Борисов, за Цветанов, за Станошев. Изобщо искайте съд за всички. Във фейсбук - за това няма да ви пипнат страницата. Искайте оставка, обявете, че ги уволнявата както направи един *** от дружинката на Янето. За такива протести полицията няма да ви закача, даже ще ви пази. Друг е въпроса, че от протестите ви, както и от този сега, няма да има абсолютно никаква полза и вие бихте могли да си употребите по-приятно времето, но щом така ви харесва - протестирайте. Само да е мирно и без ексцесии и без расистки изстъпления.

71

darcas_real

преди 12 години

Хората, които не дойдоха на протеста са доволни от държавата и начина по който функционира. Доволни сте нали?

70

ДО 11

преди 12 години

Явно е, че с настъпването на пролетта, германските войски ще трябва да преминат на юг и да свършат работата на не много надеждния си съюзник. Естествен път за това е България, което налага включването на страната в Тристранния пакт. В пореден опит за печелене на време управляващите в София настояват в него едновременно да влезе и Югославия. Основният им мотив е, че на границата с България гърците са изградили укрепената линия "Метаксас", докато границата между Гърция и Югославия не е укрепена и оттам нападението ще бъде по-лесно. Едва след като в Белград потвърждават готовността си да се включат в Пакта и изхождайки от факта, че в Румъния е разположена германска армия, която няма дълго да чака България за коридор към Гърция, правителството решава да влезе в Пакта. На 1 март 1941 година във Виена министър-председателят Богдан Филов подписва присъединяването на България към Тристранния пакт, като на България се обещава излаз на Бяло море от устието на р. Струма до устието на р. Марица. На този етап териториите на Егейска Македония западно от р. Струма, вкл. и Солун Хитлер обещава за излаз на Бяло море на Югославия. Същия ден войските на Вермахта започват да навлизат в страната и да се дислоцират по южната граница. Веднага след този акт английските и американските дипломати напускат страната. На 25 март 1941 г. и Кралство Югославия подписва във Виена договор за присъединяване към Тристранния пакт и така застава на страната на Оста Рим-Берлин. Два дни по-късно, на 27 март 1941 г. в Белград избухват безредици организирани от група про-съюзнически настроени офицери и политици, свързани с британските тайни служби, които извършват държавен преврат. По този начин държавата фактически излиза от Тройния съюз.

69

ah

преди 12 години

Като чета някой тук даже май нямат и на хабер за какво е този протест, затова по-добре си мълчете, че да не ставате за смях......

68

Линц

преди 12 години

3000 или 5000 души,егати поробения народ..софиянци..българи..граждани ..УЖ..НАУЖКИМ! ***! ***! да речеш че народът е на някакво мово,космическо осъзнато ниво и всико решава на избори и т.н.!! пък то -точно обратното-от десетилетия с баш престъпни мутри по власти и т.н.!! Национално самосъзнание на роби и мищки..***,,НОРМАЛНО е в НЕНОРМАЛНА България!!Вървете по дяволите и сбогом ви от Австрия!!

67

do 63

преди 12 години

4esto i az sum protestiral,no sega lumpeni vkarvat nezdravi elementi

66

Copy&Paste

преди 12 години

Френският президент Саркози направи скандално изказване разярен от отправените му критики относно предприетото екстрадиране на *** към родните им страни: Само Хитлер може да интегрира ромите -заяви френският президент по време на дебат излъчван по телевизията Няма начин да интегрираш хора, които все още живеят в родово-общинния строй и отказват да полагат каквито и да е усилия да водят цивилизован живот. Как да интегрираш хора, които доброволно се отдават на просия, проституция и кражби,

65

Maltehagro

преди 12 години

Докато умните се наумуват, лудие се налудуват.

64

БРЕЙЙЙЙЙ...........

преди 12 години

.....МНОГО НЕДОВОЛННИ ,БЕ......????!!!!!КАТО ГЛЕДАМ, ТИЯ 2-3-хил.ЧОВЕКА .....ТОВА ,МАЙ СА ДВОЙКАДЖИЙТЕ НА 22-РА, И 18-ТА ГИМНАЗИЯ, ПРОТЕСТИРАЩИ ЗА НОВИ ПОПРАВИТЕЛНИ ИЗПИТИ ХА,ХА,ХА !ГЛАВНИТЕ АКТИВИСТИ НА ПАРТИЯТА..ДА НЕ СА ХВАНАЛИ ШУМАТА ВЕЧЕ !САКЪН, НЕ ПРАВЕТЕ ТАЯ ГЛУПОСТ...ВСИЧКИТЕ НИ МАНДРИ РАБОТЯТ СЪС СУХО И ВНОСНО МЛЕКО--ШЕ УМРЕТЕ ОТ ГЛАД В БАЛКАНА..ПОСЛЕ НЕ МОЖЕМЕ ДА ВИ СЪБЕРЕМЕ-ТАКА ШЕ СИ ИЗГНИЕТЕ У ШУМАТА ХА,ХА,А !ТОВА НЕ ВИ Е БОГАТАТА ФАШИСТКА ПРОВИНЦИЯ ОТ ПРЕДИ 9.09.44г.

63

za gerb

преди 12 години

ste glasuvam za gerb,zastoto e normalna desnozentristka partiq

62

Анонимен

преди 12 години

pone pravqt neshto, az ne znam ti za kakvo si se vdignal nqkoga