924

Анонимен

преди 12 години

Наистина, за какво протестираме? Човека магистрали ни прави, метро, улици и пътища преасфалтира.Министрите в Гърция се чудят как да направят заплати и пенсии като в България, че ЕС им се кара - как може да дават такива суми. Народа е толкова добре със здравето че за лекарите и мед. сестрите няма работа и те емигрират,25% от хората не работят, сигурно защото са твърде богати за това .Пенсионерите се чудят какво да си правят пенсииите и подаряват апартаменти, ей го Цецо - на него му подариха 6...

923

Анонимен

преди 12 години

Сигурно от "хубав живот" протестират, да ти *** майката и мутрата скапана

922

Разочарован

преди 12 години

Бойко, гласувах за теб, но ако не се вземеш в ръце и не признаеш, че около теб и партията ти са се прикачили много нарушители на закона, меко казано, които досъсипват държавата, ако не ги отрежеш веднага и не ги махнеш от копанката, привържениците ти ще се стопят. Не е ли жалко? Магистралите са хубаво нещо, полезно, Околовръстното- също, но не е достатъчно! Хората искат почтеност и прозрачност на всички дела на правителството.

921

Прав е Бойко

преди 12 години

Правилно е , че протестът е политически, защото етническия въпрос е част от политиката, а сигурността на гражданите е основно задължение на властващите политици. Борисов влага отрицателен подтекст в това заявление, защото живее във времето на чл. 1 от Конституцията от комунизма, според който държавата и партията бяха едно цяло. Може би иска да го върне. При такава мощна манипулация на изборите не ни очаква друго. Тогава вече ще има ясна причина да бъдем изолирани от Европа.

920

Somebody

преди 12 години

Бойко знайш колко ми дреме че прайш магистрали и детски градини! Внасяме здравни осигуровки, а си плащаме на докторите, получаваме мизерни заплати, мутрите си живеят безнаказано а бедните хора, каквито са по-голямата част от българите - кучета ги яли! Ако още не си осъзнал протеста е срещу мутрите и бездействието на държавата, срещу смешно ниския стандарт на живот! Битието определя бюлетината - и ти ще го усетиш скоро!

919

Анонимен

преди 12 години

Конкретни искания:Гласоподаватели само със средни образование.Помощи само за хора със средно образование.Ефективен съд и действаща съдебна система.Съдебни мерки за родители,които позволяват на децата си да раждат малолетни,съд за педофилите осеменили малолетни.На непълнолетни извършители на престъпления отговорност да се търси от родителите.За неплатени консумативи-принудителен труд до разплащане.Мерки срещу безработните *** царчета и барончета с къщи-палати и автопаркове.........

918

Жълтини отзад

преди 12 години

Това не е консултативен съвет по национална, а по антинационалната сигурност и осигуряване на кражбите за управляващите. Първо Гоце излъга, че сме оптенили името на България. Дори Ал Джазира коментира протеста не като етнически, а като икономически и граждански. Економист, ВВС и всички други, да не говорим за руските журналисти виждат ясно нещата и посочват липсата на законност и неработещата в името на гражданите политическа система (Гоце и Боце) за причина за протестите, а "собствения ни президент-агент на ДС" ни клевети! То и какво друго може да направи този сирищник компирски? До него стои полицейщината Великия строител на две отсечки по 11 км. лъжеца Боце и партийната комунистическа секретарка Цуце, които също подкрепят клеветите към българския народ. Решенията им са за спасяване на собствената им сигурност на тунеядци и мъчители, но са смешни и жалки. Всичко, което направиха е пореден цирк, а не Съвет за национална сигурност. Цирк с жълто на гащите им отзад

917

Петър

преди 12 години

Защо се протестира защото хората са гладни защото обричате децата ни наглад и мизерия защото сте престъпно правителство защото ограбвате България и мислите че сте бесмъртни но ще доиде видов ден по скоро от колкото очаквате.

916

Печена ТИКВА

преди 12 години

Нарязва се предварително измитата тиква на порции, след което се поставя в тава, обърната с кората нагоре.В тавата се слагат равни количества захар и вода, за средно голяма тава 1 чаша вода и 1 чаша захар.Пече се на умерена фурна. Тиквата съвсем леко се карамелизира и става много вкусна.

915

Тошко

преди 12 години

Когато ти дойде на власт ти беше ясно ,че основия проблем на България се казва съдебна система ! Трябваше да се заемете основно с тази язва ! Там е заровено кучето ! А основните виновници за това положение са родоотстъпниците гадни комунисти и *** Костов ! А в началото ти беше съюзник с него !Леко полеко и теб ще те отсвири народа ,защото не правиш нищо за бизнеса и хората , само магистрали и режеш ленти !Ама има какво да ядеш за разлика от повечето хора !

914

Анонимен

преди 12 години

PROTESTIRAT ZASHTOTO SI - TIKVA-----TIKVAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA,RAZBRA LI?

913

хм...

преди 12 години

хех... но поне за това е прав: Борисов отговори: Срещу политическите лидери никога не се прави нищо. Това е демокрацията.

912

1

преди 12 години

абе хората протестират защото са гладни царвул

911

До Стоян Стоянов

преди 12 години

Препоръчвам ти да си ги навреш в *** и бог и Бойко!Там ще са на сигурно място и няма да пречат на хората!

910

1

преди 12 години

Г-н Борисов хората протестират защото гладни не могат да си платят сметките защото България затъва все повече откакто сте вие на власт положението е страшно

909

българин от Катуница

преди 12 години

Г-н Борисов,Ако ми позволят българите,с две думи ще отговоря на вашия въпрос!Хората протестират защото държавата България ЗАГИВА!!!Г-да политици,поправете си грешките от последните 22 години,докато не е станало късно!!!

908

РОБИН ХУД

преди 12 години

ББ неразбира че проблема на хората е дясната политика която води и поради която живота на населението става ако не по-лош то не по-хубав. Капитализма и иделите на които ББ се кланя са отживелица и развитиясвят търси нови форми на развитие поради провалящата се кап. система. А ББ се клани на идеологии от мин век на тачър, хамилтън и пр. и подръжава на меркел. от това на народа по-добре нестава а по-зле. И от соц. несправедливост страда страната а не от магистрали, но това е 10%+22%ддс за бедния

907

Sara

преди 12 години

Policiyata bie mladi i nevinni bulgari !!! Arestuva deca ...Sraaaam i pozor e za nas !A *** sa nedosegaemi za prestypleniyata . Sega pazyat ciganina kiro ot linch ...Absurdistan - Ciganland ...Shengen...

906

Стоян Стоянов

преди 12 години

Господин "Анонимен"...! Има много БЪЛГАРИ в историята заради които се гордея, че съм БЪЛГАРИН, но заради такива като теб, мога само да се срамувам...!?

905

пенсионер

преди 12 години

браво боико така е...тея дрогирани *** са за ареста и бои до насиране....да видят дебелия...