757

Анонимен

преди 12 години

Candy, ще ги спре една ефективна съдебна система. Каквато сега у нас няма.Ето това ще ги спре! И не само *** ще спре,а и всички български катили ще спре! Светът е открил начина. Няма нужда ние да откриваме отново топлата вода и колелото. Няма нужда да правим ценен принос в европейската история с наши български "изобретения" и "рационализации" как се действа в тоя случай.

756

Реалист

преди 12 години

Вие от Амнести къде сте видели страна в която една част от населението да живее без да работи, да краде, мародерства и убива безнаказано, да получава цял живот помощи от данъците на нормалните хора, да не плаща за електричество и вода, да ползва безплатно здравна помощ без да плаща осигуровки, да ползва привилегии при записване в детски градини и ясли и какво ли не още. Защо не се погрижите за българите в България, които са истински дискриминираните.

755

Анонимен

преди 12 години

797Да приемем за 5 мин, че съм ***. Срам за теб, че на родния си език се изразяваш по зле от един *** :))

754

Ха Ха

преди 12 години

Явно двама крадливи *** с компютърни познания са окупирали клаиатурите и коментират ли коментират. Нощно време краднат, сутрин на опашка за помощи, след обят контрабанда, събота и неделя в днесбг. Няма ли някоя убава *** да си оплакнете с нещо друго ръцете? Стига с тея клавиатури.

753

о.t.e.r.o

преди 12 години

Афтър партито на плеймейтките как е протекло ? Новина в развитие,ало,еротика ?

752

Анонимен

преди 12 години

786Ахх, да допълня - с расисти не се събирам освен в този форум. Прекалено сте елементарни във всяко едно отношение.

751

776 до 778

преди 12 години

Да Точно за тях говоря. И щом са избили 3000 души това не ти ли говори нещо? Да си затваряш например устата и си мериш приказките и срещу кого лаеш? Или ти бонадяса нещо и загуби всякакви инстинкти за самосъхранение подобно на Кадафито. Продавааше келешлъци на Запада,сега да вземе два камъка и ги блъска в тъпата си кратуна. Същото съветвам и теб.

750

Candy

преди 12 години

А кой ще спре ***, питам аз? Кой ще ги спре, да ползват безплатно ток и вода за сметка на моите данъци, кой ще ги спре да живеят в катуни и да се таралянкат с каруци? Кой ще ги спре да крадат кабели и каквото намерят, отново платено с моите данъци? Кой ще ги цивилизова? Не казвам, че всички са такива, но голяма част от тях са нахални, безочливи и крадливи....

749

тия пък

преди 12 години

Нормални ли са?Има убито българче, а не ***!

748

Анонимен

преди 12 години

787Може би за теб е по добре да съществува диктаторски режим като този в Либия ?

747

.I.

преди 12 години

Амнести не знам какви си да си гледат американските безобразия - например в САЩ не дават на Мексиканците (около 15% от населението) да се самоопределят като такива, а ги наричат Hispanics - измислен народ - сбирщина от Испанци, Кубинци, Мексиканци и др.В Луизиана не дават на местните в училище да говорят на майчин език (Френски) и т.н. и т.н.

746

Да се огледат другад

преди 12 години

Тия смешници защо не вземат да се репчат на Саркози дето с фадромите минава през *** гета, ами се занимават с нас. България има в пъти по-цивилизовано и толерантно отношение към *** и затова ни се качват на главата. Ние искаме закона да бъде един за всички, а не *** да имат повече права от българите. Искаме да се спрат социалните помощи за онези коиито могат, но не искат да работят. Искаме както на нас ни спират тока за неплатени сметки, така да се постъпва и спрямо ***.

745

Анонимен

преди 12 години

786Няма умни расисти - оксиморон е.

744

До 784

преди 12 години

НАТО и САЩ убиха 30000 черни заради петрола, а не заради нещо друго. Обединение под еднолична власт им пречеше, сега ще могат да крадат колкото искат, но това не означава, че цената на бензина ще падне. Ще се финансират нови военни разработки и нови оръжия, от което ти няма да станеш по-богат

743

до 780

преди 12 години

А "*** расист" и "комплексиран расист" не са ли обиди? Извинявай че съм ги приел за обида. Явно хората с които се събираш обожават да им викаш, че са *** и комплексирани.

742

Анонимен

преди 12 години

ЗА 781 Това Муамар Кадафи ли го написа? Къде ли се крие сега? В коя миша дупка? Май келешлъците не му помогнаха нещо? Да не се стъжни живота и на българските келешчета?

741

Анонимен

преди 12 години

778За същите говорим, дето помогнаха конфликта в Либия да не се превърне в каспаницата на режима на Кадафи.

740

чарли

преди 12 години

*** държава-много *** ! ! !

739

бам-бам по ам-ам

преди 12 години

АМ-АМ Нести ..искат ам-ам..получават ам-ам от кой е това ам-ам..за да дрънкат троп-троп през горния устен отвор тия неща дето са за задния отвор?Къде е тая БГ държава,бе,българи,къде е тая прогнила БГ власт,бе ,хора,къде мишкуват?къде е ответа от тях-и то отговор който да прокънти над цяла БГ че и по света!Кои са тия лилипутцовци Иннерлилипутцовци,космическия всевишен съвет ли е или..?!Аз пък-и целия народ трябва да излезе-ги обявявам за ненормалниците на десетилетието-при такива кензания техни!

738

Анонимен

преди 12 години

АМНЕСТИ ИНТЕРНЕШЪНЪЛ ГЛЕДЙТЕ СИ ВАШАТА ДЪРЖАВА И ПИРОТЕТИ В АМЕРИКА. НЕ СЕ МЕШЕТЕ ТАМ КАДЕТО НЕ ВИ Е РАБОТАТА.БГ САМА ЩЕ СЕ СПРАВИ СРЕЩУ БЕЗАКОНИЯТА.