84

Гоце - Аге. Първанов

преди 12 години

мене не ме месете с тия работи се занимава моя човек Румен П.

83

ууу

преди 12 години

леле Гоце как си се омазл в ***

82

Мишо Бирата

преди 12 години

Усещам че в скоро време ще имам цяла компания за разговори!Хайде че умрях от скука, бе пичове!

81

Bai Hoi

преди 12 години

Ganchev nqma vragove inache nqma da hodi bez ohrana !!!

80

Анонимен

преди 12 години

Втора мутра няма да изберем и не мога да разбера защо ни занимавате с глупости.Ако тоя е "Октопод"-осъдете го.

79

до 79

преди 12 години

Знаеш каква *** ще ти дам, бе ***?

78

Активно мероприятие!

преди 12 години

На тази новина преди време и викаха активно мероприятие!

77

до №79

преди 12 години

За Ваше сведение и аз пиша тука това, което мисля, но не съм .... от бордеите на октопода, а съм един обикновен гражданин и това, което сте написал ме води на мисълта, че Вие сте от някой си бордей!

76

Анонимен

преди 12 години

Не пич, истинския бич за България е Бойко Борисов, не разсейвай хората, не им отклонявай вниманието. Сега Рашков се почувства силен да поръчва убийства, не през последните 20 години, сега *** разнасят свободно огнестрелни оръжия из гетата под погледа на жандармерията, сега викат шефовете на футболни агитки да се подписват, че няма да протестират, сега арестуват хора, които в справедливия си гняв са нагрубили Миролюба, Бащицата или някой друг ...

75

Анонимен

преди 12 години

Този разказа, че Алексей му се доверил, щото и двамата били помаци, но някак си не вярвам някой да е толкова *** и да поръча убийство на знаков бизнесмен на някой, който никога не е убивал, само защото е ***. И после този си мълчи години и чак сега каза "че се чувства сигурен да говори", ама защо не се е чувствал сигурен като Алексей беше в затвора, не е ли по-логично? Един път 170 000 евро, после долара, после пак евро...Не е нужно да си психолог да разбереш, че излъга за някои неща.

74

;-))))))))))

преди 12 години

VSI4KI LI *** OT BORDEITE NA OKTOPODA PI6AT TUK?

73

Анонимен

преди 12 години

Приятели, нека оставим мафиотите да се избиват помежду си. Какво ни интересува колко хора са убити по поръчка на Алексей Петров. Истинският бич за България е *** дерибей от Катуница. Нека протестираме срещу *** терор и дерибеят цар Киро от Катуница.

72

Анонимен

преди 12 години

GOCE E 4OVEKA RAKOVODIL MAFIQTA TOLKOVA GODINI.EDIN DEN I GALEVITE 6TE RAZKAJAT ZA NEGO A IMA KAKVO.

71

до 74

преди 12 години

Отговорих ти вече на тъпия въпрос. Виж 71.

70

Анонимен

преди 12 години

Ха сега прокуратурата да го провери този Устинов, получавал ли е други такива поръчки и от кого ги е получавал и дали случайно не е изпълнявал? От цялата пресконференция,която гледах само едно ми прозвуча правдоподобно, че са помаци в което няма нищо лошо и всичко друго ми се стори една голяма изчишльотина! Страхувам се за това момче, че е евтино употребено! Това е лично мое мнение и никого не ангажирам с него!

69

Анонимен

преди 12 години

Къде са тия дето протестираха срещу *** дерибей от Катуница! *** дерибей е дребна риба в сравнение с трактора. Защо не се чува за протести срещу трактора?

68

Анонимен

преди 12 години

мое да е ***-ама не трепе децата и бабите по селата,дръскачи недни

67

Време е !

преди 12 години

Боко тръгна с компромат срещу Алексей Петров. Не издържа горкия. Гриша Ганчев категорично отрече такова нещо да е имало. Браво на Петров, той успя срещу боксовата си круша. Сега е ред на Алексей Петров. Той трябва първо да каже кой поръча стрелбата с гранатомет срещу него ?

66

до 67

преди 12 години

Познавам лично и единия и другия, и с ръка на сърцето съм длъжен да кажа, че Алексей е много повече българолюбец, отколкото Бойко.

65

ha-ha-haaaaaaaa

преди 12 години

KANDIDAT ZA PREZIDENT? TOVA MOJE DA SE SLU4I SAMO V DARJAVA UPRAVLQVANA OT KOMUNISTI TOLKOVA GODINI.4OVEKA NA BSP I MAFIQTA V BG.