450

Чудомир

преди 12 години

Реви Марко, реви! Ти в обора, аз в затвора, ДА ЖИВЕЕ КИРО ПОРА!

449

Анонимен

преди 12 години

Волене,да кажеш нещо за незаконните мутренски прогимназии покрай язовир "Ивайловград"(и на още 50 места в страната-акция "Хеликоптер")?Кво стана с тях,с голямата дандания?Ама там не смееш да питаш!

448

Дражко

преди 12 години

Атила,какви "глупости" пишеш?Това е невъзможно да стане!Става в другите страни!Забравил си,че тук е България,но мисленето на народа е вече "поизкривено"със времето!Иначе-добре звучи!Точно и смело.Но малко ще го разберат!За това "не се хаби".Ай със здраве!

447

Оги

преди 12 години

хахха евала хора искрено ме разсмяхте , тез герб са *** ... подкрепям протеста на децата нека и възрасните се влючат

446

Алла Пугачова

преди 12 години

Новия химн на Герб -> Братя *** - Бай *** :)

445

:)

преди 12 години

Бях на Герб "Турнето" с Веско-Потното ... но Беше тъпо барах си парчето

444

Анонимен

преди 12 години

Детската революция???

443

Гербер

преди 12 години

Само Герб !

442

Анонимен

преди 12 години

Волен е *** като всички други.Протест! *** всички "български" политици.

441

БУНТА НА ДЕЦАТА

преди 12 години

Волене , слагай каската щот утре вие сте наред всичките дупедавци в парламента ! .. хаха !

440

Kiss

преди 12 години

Аз изтрих всички Боклуктв, не я гледам от доста време, но не искам да ми се мярка пред очите повече дори за 2 секунди - тв гнездо корумпирани *** слуги това сте вие.

439

Хитлер

преди 12 години

Ако сте българи,не гледайте бТВ ,не си купувайте от рекламираните стоки по тази телевизия,само така може да я доведеме до фалит,една телевизия която смята българите за ***,пияници и наркомани сме длъжни да я ликвидираме ако сме народ и искаме да ни уважават.Ако има други предложения тук е местото.Аз специално от 24 септември съм запечатал този канал той не съществува в моето дистанционно.

438

до 451

преди 12 години

Всеки, който познава поне малко Слънчев бряг знае за какво става въпрос и за какво говоря-джебчийките, просякините, тарикатите с кошниците с плодове, измамите в чейндж бюрата с курс 1.95 за евро а получаваш на 1.59. А ти дори и не живееш в България като ти гледам латиницата, но даваш мнение как стоят нещата тук. А ако си мислиш, че тук някой не излиза от страх, много се заблуждаваш. Днес дори *** конездачи си правиха кушии по плажа, защото чадърите вече ги махнаха повечето и има място

437

Анонимен

преди 12 години

456 и пиши по темата какво коментираш на другите поствете и бащите на другите , Като не си съгласен върви на майната си ясно. Не те карам да се съгласяваш , ***.

436

до447

преди 12 години

С тоз начин на мислене ти си ЖЕРТВА,ама не агне,а теле!!!Тез ''мутри'' не произлизат ли от Българският етнос бе алан-колуу,а?К'ВО РЕВЕШ ТОГАВА??*** СИ КАТО ДЪНОТО НА ТЕНДЖЕРА,БАЩА ТИ ТЕ Е ПРАВИЛ В Г*ЪЗ!

435

do 431

преди 12 години

*** са били твоите предци приятелю,освен това си неграмотен!Имаш ли 18?

434

Анонимен

преди 12 години

Ако си Българин - не гласувай за Герб и Атака !

433

Hitler

преди 12 години

BASI KLOUNA ZA LIBIA LI SE STYGA TOZI NEKADARNIK KAKVO LI NE PRAVYT ZA VLASTA UTRE MOE GO GLEDAME I PO BELI GASHTIe

432

Анонимен

преди 12 години

Do 433 da nebi predi chas da si stanal ot san da si sanuval takav koshmar ,ili si gledal filma princesata na kradcite vav *** variant ,ili ti prosto na hvashtash za slushateli ot nykolko dena nasam stiskali mu na mykoi *** da izleze na ulicata dori i prez deny

431

Анонимен

преди 12 години

Дайте доказателства черно на бяло, а не слухове....... и аз мога да кажа, че сте агенти на бсп , много е лесно да пишеш ей така този е такъв онзи е онакакъв