525

111

преди 12 години

542 хиляди плюсове С КЕФ ДА ГО РАЗМАЖЕШ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

524

Ivo

преди 12 години

Кой му е адвокат на този ***???Кой по дяволите продава живот за 1000 лв. хонорар? Да мреш мамка ти...

523

kiril

преди 12 години

AMA E GROOOZEN ,S KEF DA GO UBIE6!!!!!!

522

Анонимен

преди 12 години

Днес, ох, отново и днес четем за убийство извършено от ***, вчера четохме как *** продават децата си, по предния ден четохме как *** изсичат незаконно горите ни, или по - накратко всеки ден четем как *** изнасилват нашите баби, как обират къщите ни, как крадат релси и т.н.. Не искам да чета такава криминална хроника, вече не! Защо *** не плащат ток, вода, данъци, а аз да! Защо *** имат помощи, а аз не! Управници, къде сте? Няма да се предам! Ще съдя ЕON, ще съдя ВиК, ще съдя държавата за дискриминация! Когато аз не платя, се водя престъпник, а когато *** не плати се води малцинство! Ако сте съгласни с мен, сложете това на стените си и нека да създадем ние закон, който управниците да приемат и да не страдаме повече от ***!

521

Helzo

преди 12 години

А да и да питам още нещо. Точно повярвах, че в товарен бус ще се превозват роднини на Рашкови, които са с последни модели Мерцедеси. У ЛЕВО ***, У ЛЕВО!!!!!!

520

Мърдок

преди 12 години

Миролюба Бенатова си свърши работата отлично.

519

Helzo

преди 12 години

Разбира се, и не си видял и другите хора, които си блъснал и полицаите, които за малко да прегазиш и си им счупил ръце и крака. Нещо много сляп си станал в тоя момент. А ве вие луди ли сте, как може да вярвате на такава скалъпена лъжа. Ти не може да минеш през няколко човека и да не ги видиш. Не може да ти крещят "СПРИ СПРИ" ти да натиснеш още газта. Аре стига с *** изказвания и опити да го оневинявате.

518

За крушата и дървото

преди 12 години

Вижте само кой е бащата на Бенатова и всичко ще ви стане ясно - novinar.bg/index.php?act=news&act1=det&mater=MjYwOzQw

517

Шерлок Холмс

преди 12 години

Силно се съмнявам, че тоя *** лъже. Имало е конфликт, имало е и куче, имало е и припряност. А и той нямаше да се върне от Турция, ако това беше предварително подготвено!Но случката запали бурето с барут, което отдавна си седеше в ъгъла.

516

kokala

преди 12 години

А,бе то врабче удариш пък усетиш мангасара не разбрал кога го блъснал..СМЪРТ ЗА ТОЯ БЕ МАМА МУ ***

515

ХАНУМАН

преди 12 години

За мен БЕЗСМЪРТНИ на тоя свят няма. А те с емислят за такива! На тях какво ще им кажете вие!?

514

ХАНУМАН

преди 12 години

А ако все/пак стане напечено, тати после плаща и маже да не го приберат!

513

ХАНУМАН

преди 12 години

Абе за всичко сте прави, Ама що само с/у *** сте наскачали. Я се огледайте що нагли пичлемета има около вас, дето татьовците им са крали до насиране и също държат политици в малкия си джоб. Тия хлапета се държат досущ като внуците на тоя ***. От край време си мисля да си купя една оптика, колко да струва 5-6 бона. Мамка му! Щом като не става пичовската. Да вземем да им играем курвенската бре! Къде е мъжкото да скочат 5-6 души срещу само човек. Ама богаташчетата се измъкват все така.

512

до №512

преди 12 години

Невероятно си прав. Малко, обаче са тези дето могат да те разберат.А иначе, след като случая влезе в съдебна зала, имам съмнение, че ще се опитат да изкарат гнусния *** силно стресиран, обиден и действащ в състояние на афект от думите на бащата на момчето: "Спри бе, ***, мачкаш ми детето". Тези думи бяха казани от него в интервю за някоя от телевизиите...

511

Бащата на Бенатова

преди 12 години

novinar.bg/index.php?act=news&act1=det&mater=MjYwOzQw

510

Иво

преди 12 години

Мръсен убиец

509

Иван

преди 12 години

Миролюба Бенатова - прототип на родоотстъпника

508

писна ми

преди 12 години

ако имате на убиеца е друго, нека хората от Катуница не си премълчават. стига писани сценарий. Мили протестиращи БЪЛГАРИ- не се отказвайте точно сега когато всичко изглежда замислено и провокативно. Те не знаят ние докъде можем да стигнем. Нека насочим гнева си към съдебната система, не само към Джамията, въпреки че "приказното" й огласяне на центъра на Пловдив в 9 вечерта няма как да не вбесява всички. Врагът е Съдебната палата!!! нямам против и някой *** да си изяде боя м/увременно.

507

Анонимен

преди 12 години

Няма такъв филм да не го е видял.

506

Кой

преди 12 години

Кой го защитава тоя убиец бе???? Кой се е продал и е паднал толкова ниско? Кой няма срам от роднините на двете момчета и от българския народ???Дайте да го видим!